Cashew:                               

Zondagmiddag, regenachtige herfstdag. 
De regen slaat hard tegen de ramen, de wind doet de bomen diep, diep buigen. Over mijn boek gluur ik naar de krant tegen over mij. Volkskrant zaterdag editie. Er lijkt geen eind aan te komen. Wat kan er nou toch zo boeiend zijn aan die krant. Uren en uren kijk je er al in.

E25.jpg (25426 bytes)

Ik heb zin in een spelletje en besluit te proberen of je mee wilt spelen. 
Gisterenmiddag heb ik uit de supermarkt een doosje cashews en kleine pinda’s meegenomen. Mooie gave nootjes. Ik weet het: cashew-nootjes zijn eigenlijk helemaal geen nootjes, maar dat maakt ze niet minder lekker. Vooral de zoute vind ik helemaal goed.
Lekker biertje erbij; zalig.

Maar dat is niet waar ik ze nu voor gebruiken ga. “Zoek het nootje, zonder handen” is het spelletje dat ik spelen wil. Ik loop even naar de keuken en zoek de doosjes. Tussen de  blikken kattenvoer en de ‘kannietmislukkensnelkook-rijst’ vind ik ze terug. Ik trek de verpakking van de cashews open zoek een mooi gaaf exemplaar eruit.
Even sta ik besluiteloos: waar zal ik hem laten? De meest voor de handliggende opties: b.h. of slipje verwerp ik direct. Te makkelijk, niet origineel genoeg. Ik besluit tot mijn linkersok.
Daar laat ik het cashewnootje in glijden en lach vergenoegd. Zo dat wordt een hele zoekpartij. Mits ik je zover krijgen kan natuurlijk.
‘Biertje’ vraag ik vanuit de keuken…..
‘Jah….graag’ hoor ik vanachter je krantje…..
Ik zoek twee biertjes, twee glazen, neem het bakje cashews  en de pinda’s en loop terug naar mijn plek schuin tegen over jou. Ik zet je biertje neer, glas er naast en schenk mezelf in. De doosjes met zoute lekkerheden tussen ons in op het tafeltje.
Zonder uit je krantje op te kijken tast naar ‘jouw’ doosje. Als je het, op de tast, bijna gevonden hebt geef ik je een ferme tik op je hand. Het werkt; ik heb je aandacht.
‘Wat…..???’ klink je redelijk geagiteerd.
‘Voordat je die mag opeten moet je er eerst eentje zoeken’
‘Waar?’
‘Bij mij’
De krant zakt en je kijkt me wat broeierig aan.
‘Oh, staan de zaken zo............’

Ik lach en vertel je gelijk dat het gebruik van handen ‘helaas’ verboden is. De krant verliest zijn aantrekkelijkheid en wordt naast de stoel neer gelegd. Je laat je op je knieën van je stoel afglijden en kruipt naar me toe.
‘Mevrouw wil spelen…… ik speel mee op een voorwaarde’
‘En dat is?’
‘Gebruik linkerhand is toegestaan’
‘Oke’
Je blijft op je knieën voor me zitten en tast met je linkerhand mijn voeten af. Shit, daar had ik niet opgerekend. Ik besluit uitermate ‘cool’ te doen en probeer heel zelf verzekerd te kijken. Je tast over het cashewnootje heen en gaat verder met mijn benen. Traag kruipt je hand omhoog. Ik zucht eens vergenoegd en laat je lekker je gang gaan. Heel precies wordt ieder stukje been aangeraakt. Vervolgens mijn dijen, heupen, kruis. Aangenaam en warm gevoel. Ik lach stilletjes en tevreden. Het is fijn om aangeraakt te worden.
‘Omdraaien’ klink je warm maar dwingend.
Ik laat me van mijn stoel afglijden en ga, op mijn knieën, armen op de stoel, kont naar je toe, op de grond zitten. Traag glijdt je hand nu over mijn billen en tussen mijn benen.

Over mijn rug, langzaam steeds meer naar boven. Ik laat mijn hoofd op de stoel rusten en geniet van je warme vaste hand. Schouders, boven armen, zijkanten van mijn lijf. Alles krijgt zijn beurt: stevig en liefkozend. Je hand glijdt door mijn haar, over mijn hoofd en gezicht. Achter mijn oren, speelt met mijn oorlellen en glijdt om mijn keel.

E12.jpg (16439 bytes)

‘Omdraaien’ klinkt het weer.
Ik ga op mijn kont op de grond zitten, tegen de stoel aan. Je voelt over mijn buik en heel lang en precies aan mijn borsten. Mijn tepels reageren op je aanraking. Ze worden hard en gevoelig. Je merkt het en knijpt er even liefkozend in. Ik kreun en kijk je aan. Je kijkt warm en tevreden terug.
Dan trek je je hand terug en zeg je me: ‘ik kan hem echt niet vinden’.
‘Uitkleden dan maar’ zucht ik wat ademloos.
‘Hoeveel handen?’
‘Een’
‘Welke?’
‘Linker’
‘Moet je me helpen!’
‘oke, waar beginnen?’
‘Trui uit!’ 
Klinkt het warm, meer bevelend dan vragend. Ik trek mijn trui over mijn hoofd en gooi hem de kamer in. Ik zit in mijn hemd, voor je. Je streelt mijn blote armen. En voelt zachtjes onder mijn oksels. Mijn huid reageert: zacht prikkelende spanning wordt opgebouwd. Ik zucht en voel me loom en soezerig worden. Je laat het niet gebeuren. Je knijpt even venijnig in mijn tepel en zegt me: ‘bij de les blijven en hemd uit!’ 
Mijn hemd volgt mijn trui en je streelt mijn buik en rug.
‘Doe je bh. ook maar af’ zeg je en ik volg je advies met genoegen.
Ik zit voor je op mijn kont. Jij zit geknield, mijn benen liggen over de jouwe. Ik voel je hand gaan en geniet van je warmte, je aandacht en ons spelletje.
‘Ik heb hem moeilijk verstopt he’ murmel ik half vragend. Je zegt niets en lacht een beetje.
‘Ik moet je slipje controleren, doe je broek maar gelijk helemaal uit’.
Ik ga staan, maak mijn spijkerbroek los en stap eruit. Met alleen mijn slipje en sokken nog aan duik ik weer terug naar het lekkere plekje tussen je benen. Zachtjes laat je een vinger over het kruis van mijn slipje glijden. Ik begin wat hijgerig te reageren en als antwoord geef je me een hete lange tongzoen.
Dan vraag je: ‘vind je het lekker wat ik doe?’ Je vinger gaat onverstoorbaar door met het aanraken van dat wat nu het centrum van de wereld voor me begint te worden.
‘Hier zittie ook al niet’ zeg je, quasi teleurgesteld en je trekt je hand terug. Je buigt je voorover en duwt met je neus tegen mijn kruis.

'Even heel goed checken’ hoor ik je zeggen en je duwt nu heel gericht, tegen mijn slipje, tegen mijn clit. Warme schokgolven van genot schieten door mijn lijf. Ik laat mijn hoofd genietend achterover hangen en kreun onbeheerst als je met je linkerhand mijn borst pakt en streelt. Dan zet je, je tanden in mijn kruis en je bijt. Hard genoeg om me kreunend in een mengeling van genot, pijn en opwinding te laten wegzakken. Dan schuif je met je hand het kruisje opzij en likt me warm en stevig over mijn clit. Hijgend en kreunend voel ik hoe ik heel snel een zalige onomkeerbare spanning opbouw in mijn buik en benen. Als je vervolgens een vinger diep en hard in me steekt is het genoeg en kom ik onbeheerst en heftig schokkend klaar. Ik kreun diep en hartstochtelijk en blijf schokken en na sidderen zolang je met je tong mijn kruis blijft bespelen.

oral.jpg (29703 bytes)

‘Jij hebt verloren!’ zeg je triomfantelijk tegen mij, als ik rustiger geworden ben........
‘Mee oneens: jij hebt nog steeds niet gevonden’ kreun ik terug.
Dan likje van mijn kruis over mijn been heel doelbewust naar mijn sok waar het nootje nog steeds zit verstopt.
‘Jij hebt twee keer verloren’ zeg je nu ‘ik had allang gevonden’
Handig en snel vis je de cashew uit mijn sok. 
‘Ik moet beloond worden’ zeg je me lachend.
‘Vertel me je wensen, ik ben er voor jou…….’ antwoord ik verwachtingsvol.

©2003 de_HeXX

Stuur de_HeXX uw reaktie: She likessssssssssssss it! ...... a lot!

back to HeXX-page