Bekeken en gebruikt...

Mijn Meester heeft mij naar een P&R terrein gesommeerd. De opdracht was duidelijk: je parkeert daar, kleed je om in alleen  het zwarte sletten jurkje met de ritsen, geen slipje, geen bh. Daarna ga je een verse brandnetel plukken en vervolgens wacht je op je Meester, met je blote reet op de zitting van je stoel.

Daar rij ik dan, op de snelweg, zenuwachtig als altijd. Thuis heb ik geprobeerd of ik mijn jurkje vast aan kon en erover heen mijn daagse kleding. Dat scheelt straks veel gedoe in de auto. Omkleden in zo’n beperkte ruimte is al niet makkelijk, als je dan ook nog volledig naakt moet zonder enige chaperonne in de buurt, maakt het op een P&R terrein nog weer wat extra tricky.

Het bewuste terrein is goed te vinden, ik parkeer en kijk om me heen. Geen Meester te zien. Oké, geen brandnetels ook. Dat wordt dus wel heen en weer lopen hier. Het is niet druk, maar ook niet uitgestorven. De graskanten zijn net gemaaid, het ruikt lekker, maar is niet wat ik nodig heb. Ik kijk nog eens rond, aan de overkant maak ik een kans op een brandnetel, daar staat het groen nog 60 cm hoog. Even twijfel ik, eerst omkleden dan die brandnetel?

Dan stap ik resoluut uit mijn auto. Eerst die brandnetel, dan omkleden, besluit ik.

Aan de overkant vind ik moeiteloos een stevig exemplaar van ongeveer 60 cm. Ik pluk hem laag bij de grond af, met de netels mee. Geen last van zijn stekels dan. Als ik terugloop, nogal tevreden met mijn succes, rijdt mijn Meester traag voorbij en ik zie aan zijn hoofd: dit is foute boel! Ik zwaai nog triomfantelijk met mijn brandnetel, maar het enige wat hij opmerkt: ”Waar is je jurkje slet?” ……. Slik…. ”Hieronder Meester”. “Geef hier en ga je omkleden!”.

 

Terug in mijn auto ontdoe ik mij van mijn kleding, trek mijn jurkje recht, stop alles in mijn tas, stap uit de auto en sluit deze af. In zwart slettenjurkje loop ik naar zijn auto. De deur is nog op slot en natuurlijk laat hij mij een tijdje daar staan. Op de zitting zie ik een handdoekje liggen, ik moet vast daar ook met mijn blote reet op de zitting, dus als de deur los gaat trek ik mijn jurkje omhoog en neem plaats op de stoel…………. We begroeten en elkaar en met een grijns kijkt mijn Meester mij aan…….. what the fuck is that?........ onder mijn billen, direkt tegen mijn kut trekt een IJZIGE kou naar boven. “Dat is om je een beetje af te koelen slet”. “Dank U Meester!”.

 

Hij start de auto en we zijn onderweg. We draaien de snelweg op en onder het rijden door bevrijdt Hij mijn borsten uit het jurkje. De ritsen zitten op strategische plekken. Mijn tepels worden voor zien van rubberringetjes onder het rijden door. Als ik wil helpen word ik terug gezet. “Handen op je dijen, benen wijd”…… “Wijder!”…. …”Zo ja” zegt Hij uiteindelijk tevreden. “Hoeren vervoer door Nederland”. Ik zit er ook ranzig ordinair bij en voel me heerlijk. Mijn borsten zijn grotendeels bloot, tepels met ringetjes zichtbaar, mijn rokje zit tot boven mijn dijen, mijn kut raakt langzaam aan bevroren, benen gespreid, handen op mijn dijen, vingers naar binnen.

 

We passeren een vrachtwagen. Verbeeld ik het mij of houdt mijn Meester in juist op het moment dat ik zichtbaar moet zijn voor de chauffeur. Zijn gegrinnik doet mij vermoeden dat hij het bewust doet. We rijden door. De vrachtwagen zie ik langs mij verdwijnen.

Een volgende vrachtwagen…. Zelfde spelletje…. Maar deze keer loopt het anders. De vrachtwagen blijft nadat wij ter hoogte van de cabine zijn gekomen, precies naast ons hangen.

De chauffeur duwt op zijn claxon en ik veer even omhoog. “We hebben beet, sletje” grinnikt mijn Meester vergenoegd “jij gaat zo even de kosten voor vandaag verdienen”. Ik kijk hem wat wantrouwig aan en besluit er gewoon maar niets van te denken en niet op te reageren.

Mijn Meester geeft extra gas en passeert de vrachtwagen. Deze geeft grootlicht als wij weer voor hem rijden. “Eens kijken of hij echt zin heeft in dit geile sletje met haar ijs kut” mompelt mijn Meester. 

We blijven voor de vrachtwagen hangen en bij het eerst volgende benzinestation met parkeerplaats gaan we van de snelweg af. De vrachtwagen volgt….. “ik hoop voor jou, sletje, dat het een beetje lekkere man is…..” Ik slik, zeg niets en voel me een beetje paniekerig.  De auto wordt geparkeerd, het raam aan mijn kant op een paar centimeter open gezet. Mijn Meester stapt uit, loopt om en leunt tegen de wagen aan, ik kijk precies tegen zijn kruis aan. De vrachtwagen parkeert pal achter ons en ik hoor de portier dichtslaan. In de achteruitkijk spiegel zie ik een lijf verschijnen. Jeans, T-shirt …. Meer zie ik niet.

“Zo? Geïnteresseerd in dat sletje hier in de auto?” hoor ik mijn Meester het gesprek starten.

“Geil wijf!” zegt het lijf zonder hoofd.

“Zeker, maar dat vroeg ik niet…. Ben je geïnteresseerd?”

“Uiteraard, anders stond ik hier nu niet”

“Goed! tegen kost en inwoning en 50 euro voor de dame”

 

Wil je de rest van het verhaal ook genieten?  Klik hier

om dit verhaal in haar geheel te kunnen nuttigen, vraagt de_HeXX u een bijdrage van 1,30

 ©2011 de_HeXX

Stuur de_HeXX uw reaktie: She likessssssssssssss it! ...... a lot!

 

 

back to HeXX-page