De ontmoeting door: RondBlond (iswm Robert Nowan)

Eindelijk zien we elkaar zien. Een half jaar geleden hebben we elkaar gesproken. Pas nu een afspraak gemaakt. De douche klettert water op hoofd en schouders. Ik word een gevoelige kronkel in mijn buik gewaar. Flink haren wassen, huid masseren, zeep wegspoelen, alles netjes en spiegelglad scheren. Ik maak me klaar voor mijn ontmoeting met jou. Wat hebben de komende uren voor mij in petto? Natte hete huid ligt onder mijn handen. Terwijl ze verkennend over mijn lijf glijden vliegt geilheid me aan. Snel stap ik opnieuw onder de luxe van de brede waterstralen. Gekruide gel maakt me opgewonden, mijn huid geurend zacht en spiegelglad. Hoe zou het zijn om met jou zo glibberglad tegen elkaar aan te wrijven? Elkaar met elkaars lichaam strelend op te vrijen? Ik glimlach breed. Binnen de veiligheid van de gesloten deur reik ik wellustig naar mijn hals, mijn borsten, dijen, heupen, billen. Mijn kont mag er zijn, ik voel het. Onder het vertrouwde korte bochtje aan de voorkant is er de brede ruimte die mijn benen mij gunnen om mezelf te voelen. Eenmaal daar aangekomen mot ik verder gaan. Een impuls. Dat schijnt bij mij zo te gaan. Een nauwelijks te benoemen gevoel zoals dat k van een lichte streling van mijn tepels uitgaat voert me onbedwingbaar naar mijn bevrediging. Vanzelf zoekt mijn hand zijn weg en passeert het schrikdraad rond mijn klit. Ik raak mijn intiemste schat, mijn kutje, mijn kostbare vallei en toegang tot de grot die naar de duistere diepte van mijn lichaam voert. Wonderlijk hoe die kleine plek in zo'n groot gevoel kan resulteren. Een gevoelsruimte waarin mijn hele buik, mijn rug, mijn benen kunnen samenvallen. Zelfs mijn hele lijf van tenen tot kruin verdwenen in n groot orgasme. En en al kut. Ik grinnik omdat ik de volle betekenis van deze platte uitdrukking ken.

Mijn opgezwollen klit fluistert me toe wat ik al weet. Ik ben geil. Geen vlaag voor even maar een toestand die me verheft uit het dagelijkse. Straks zie ik jou. Voor jou ben ik geil. Ik ben geil en ik zeg het hardop. Het water klettert, niemand kan het horen. Ik kreun en herhaal de woorden hardop: "Ik ben geil, ik ben geil, ik ben geil ". Oh wat heerlijk is dit. Ik drijf mijn voelende vingers mijn kut in. Zacht en stevig. Langs alle poorten, gordijnen en valleien van mijn intimiteit. De diepte waarvan ik hoop dat je je straks de moeite, de geilheid en de aandacht gunt om daarin af te dalen, mij daarin te verrassen en mij je gevoel te tonen. De duim blijft op mijn klit, ik wil het. Oh ja zo graag. Staan blijven wordt moeilijk. Ik zak licht door de knien terwijl ik ze uit elkaar beweeg. Alleen het gevoel van het spreiden jaagt rillingen door mijn buik. Ik blijf even in deze ongemakkelijke houding staan. Zo moet het zijn, zo wil ik me aanbieden en zo wil ik straks door jou gezien, benaderd, aangeraakt en genomen worden. Naakter dan naakt wil ik zijn. Open voor jou. Het warme water gutst over me heen. Nu mot ik gaan zitten en mijn ogen sluiten, want gevoel neemt volledig bezit van mij. Het beneemt me mijn verweer. Vaardige vingers voeren me op. Mijn duim is zo heerlijk - zo heerlijk. De oerkracht van mijn inwendige spieren kondigen aan dat ik over de rand klots. Het is niet meer op te houden, ik wil en ik mot. Impulsief grijp ik de slang en straal krachtig water recht op mijn kut. Mijn lichaam verstart. Onwillekeurig zoekt de andere hand de huid van mijn borsten. Ik ben n en al gevoel. Mijn kut klopt en bonkt. Ik wil het NU!! Heet en heerlijk kom ik klaar. Oh kon ik dit maar rekken en rekken. Wie gunt mij het rekken van dit overweldigende moment? Wie heeft de vaardigheid en de inzet om mij verder te blijven voeren en me over de maan te jagen. Ik doe kraan dicht uit en droog me af. Fhnen, opsteken, dure zwarte kousen (hold-ups) zwarte body, zwart strak rokje, roodleren jasje, mooie rode lakpumps met hoge hakken. Make-up, maar niet teveel. Ja dit wil ik, ik wil alles, hier geniet ik van. En alles is voor jou.

De auto weigert te starten. Ik probeer vergeefs van alles. De accu begeeft het. Verdorie, dan maar met de trein. Kan nog net. Op de fiets race ik in mijn strakke outfit naar het station. Bewonderend nagestaard door verbaasde mannen. Het regent. Shit. Daar gaat mijn haar. In de trein herstel ik de schade. De tweede halte moet ik er uit. Je woont gelukkig vlak bij het station. Maar er is niets tegen de bui opgewassen die halverwege naar beneden valt. Als een verzopen kat kom ik bij je huis aan. Voor de deur overweeg ik om terug te gaan. Maar ik ben koud en nat. En geil. Ik laat jou door niets meer afpakken. Ik ben een geile tijger en bel aan.

Als je me ziet lach je breed. Je lacht me gelukkig niet uit. Ik voel me welkom. Je pelt me uit mijn natte plunje en neemt me aan mijn hand direct mee naar boven. Zwijgend volg ik je. Voor ik het goed en wel door heb en zonder pardon of inleiding, en zonder gene, begin je me droog te wrijven. Je trekt mijn jasje uit en kwijt je gedegen van je taak. Je bent niet bang een vrouw aan te raken en dat voelt goed. Ik zie de flits waarbij je je blik onderzoekend en goedkeurend over mijn lichaam laat gaan. De rits van mijn rok gaat los en mijn zorgvuldig uitgezochte rokje valt op de vloerbedekking. In mijn zwarte body, kousen en hakken sta ik voor je. Alsof het dagelijkse kost is. Je bent een goedgebouwde hartelijke en gulle vent. Dat bevalt me. Dan verras je me. Je tilt me onverwachts en binnen een seconde hoog op in je armen en loopt met me een ruime slaapkamer binnen. Je legt me niet geheel moeiteloos op bed en kijkt met zichtbare voldoening naar mij. Je ogen gaan over me heen. Van boven naar beneden en weer omhoog. Je slikt. Met de woorden "Sorry, ik was nog niet klaar" kom je bij je positieven en vervolgt met het over de hele lengte droogwrijven van mijn benen en voeten. Nu ik lig ontspan ik me. Ik laat de prettige sfeer van de slaapkamer tot me doordringen. Je hebt de kamer met zorg voor ons in gereedheid gebracht. Dat ontroert me. Ik kan me inmiddels ook meer tot jou bepalen. De stof van de handdoek gaat over mijn huid. Warmte neemt bezit van mijn lijf. Heerlijk, ik vol mijn lichaam weer. Grinnikend besef ik dat ik niet opgehouden ben geil te zijn. Ondanks de tegenslagen. Jazeker, ik was en ben geil. Ik voel me heerlijk en herinner me de douche en mijn verlangen naar dit hier en nu. Mijn adem gaat dieper, ik voel me mijzelf, en mijn stem zegt hardop: "Ik ben geil, ik ben zo ontzettend en heerlijk geil". Je kijkt op en ik zie dat je getroffen bent. "Je bent prachtig" zeg je na een stilte. Ik hoor de nauwelijks bedwongen emotie in je stem. Contact !!

Het zijn nu de handen zelf die over mijn benen gaan. Over het kostbare nylon van mijn kousen van veertig euro. Jij mag. Ik heb me al aan je overgegeven hoewel je dat nog niet weet. Het gaat veel sneller dan ik had kunnen bedenken, maar ik ben klaar voor je. Ik toon me bewust aan je en push mezelf als het ware vanuit mijn innerlijk naar je toe. Van de weeromstuit vallen mijn benen open. Je kijkt en geniet van me. Je zegt het me met trillende stem. Ja, ik zal je verlangen helpen opvoeren. Zo geil als ik ben wil ik jou ook maken. Ik voel je handen verlangend maar schuchter naar de blanke huid van mijn dijen gaan. Dr ben je!! "Auwghh " Ik sluit mijn ogen bij het overweldigende gevoel waarmee je handen mij in mijn intiem streken raken. Ga door, niet stoppen. Ga alsjeblieft verder, wees niet bang. Ik ben er voor je. Ik ben er voor je om door jou genomen te worden. Doe het!! Ik prevel woordjes: dat ik je fijn vindt, geniet van je handen. Ik streel je gevoel door te zeggen dat je me opwindt. Oh, wat is het heerlijk om zo volledig geil en gevoelig te zijn. Je bent aandachtig en streelt de binnenkant van mijn dijen. Het mooie kant van mijn broekje lokt onder mijn body. Het kan niet anders dan dat je terloops de stof op je handen voelt. Ja jongen, daar moet je zijn. Maar neem je tijd. Kijk en maak me open. Een nagel trekt zijn spoor over mijn body. Ik zie dat je de vochtplek in mijn kruis opmerkt. Jah, kijk maar. Ik sluit mijn benen niet, oh nee. Mijn bekken drukt zich tegen je hand die teder met de rugkant de stof en mijn vocht beroert. Je kreunt. "Oh, je bevalt me zo goed", fluister ik en reik met mijn armen naar je.

Ik trek je naar me toe en kus zacht en verkennend je mond. Maar ik ben al heel ver heen. Jij ook. Tongen vinden wanhopig onze mondhoeken, en ik wil de mijne bij jou naar binnen. Nu zijn de rollen omgedraaid. Ik neem jou en verken jou. Mijn tong dringt je mond open en ik drink je speeksel in. Warm en geil kus je me terug. Mooi zo, eindelijk een man die zich niet alleen maar op een vrouw stort, maar haar ook haar portie gunt. Ik voel de spanning binnen je broek een plek tegen mijn lichaam zoeken en merk dat ik op mijn manier hetzelfde doe. Alsof we elkaar al jaren beminnen heeft je bobbel de baai van mijn zachtheid gevonden en druk je je stevig tegen mijn schoot. Met n hand maak ik je riem los, scheur de knoop los, rits omlaag en bevrijd je pik. Heerlijk als dat deel van de man bevrijd is en niets meer om zich heen heeft dan de koelte van de lucht. Lucht waarbij hij rilt als mijn handen hem in mijn greep krijgen. Ik betast je want voor veel kijken, wat ik wil, is nu geen tijd. We zijn gehaast, we willen en moten. We zouden moeten uitstellen, rekken, wachten, wennen, laten groeien. Maar alles is er al. Het is te groot voor nu. Je bent zo heerlijk geil en verlangend, en je wilt niets liever dan je in mij verbergen. Je ogen tonen dat aan me. Je maakt de drukkers van mijn body los, voor jou geen enkel obstakel..

Ik spreid vanzelf en moeiteloos mijn naakte benen. Op zo'n manier dat je door je gewicht op de juiste plaats naar me toekomt. Je pik voel ik op mijn buik, mijn heuvel, dijbenen. Heerlijk krachtig en vol gevoel. Ik open me voor je en breng je naar me toe. Je wilt het, en je laat toe dat ik je leid. Ondertussen kijk je naar me alsof je me opdrinkt. Ik kijk terug en versmelt met jouw blik. We begrijpen elkaar. Met zorg omvat ik je pik en maak het kopje glad met de geurige olie van mijn kut. Ik doe dit uitgebreid want voor jou is zo meteen de eindeloze beweging van het in de vrouw glijden. Nu zijn we beiden klaar voor elkaar. Al mijn zintuigen zijn gespannen en ik ben geiler dan ik ooit geweest ben. Dit moment wil ik niet vergeten. Laat me dit beleven!! Dan glijdt je bij me binnen. Onhoudbaar en eindeloos. Terwijl je echt niet verder kunt druk je door. Je adem stokt en ik omvat je met de zoetheid van mijn hele lichaam. Ik kom klaar. Spasmen klemmen mijn kut om je pik. "Ga door" fluister ik half bij bewustzijn. Ik voel je diep in me. Je trekt terug en schuift je lichaam weer in het mijne. Eerst aarzelend maar dan voel ik je gaan. Je hebt de weg gevonden om als man de vrouw te nemen. Geen voorzichtigheid want ik kan en wil veel hebben. Ik hoor de emotie en de inspanning in je adem en beweging. Ja, blijf deze keer maar boven me en neuk me. Neuk de vrouw die zich aan jou aanbiedt met alles wat zij heeft. Neem haar, duw haar kruis open en neem alles. Stort je in mij en sproei je zaad in mijn gulzige akker. Je gaat harder en dieper en gaat meer en meer voort voor jezelf. Zo wil ik het. Ik spoor je aan voor zover mijn hortende adem dat toelaat en dan laat ik me los om weggevoerd te worden.. Rijd me, berijdt me, galoppeer met me, laat me vliegen. De wereld om ons heen is verdwenen. Alleen wij zijn er nog. Twee elkaar zoekende geesten en lijven. Heet zwetend en genietend.

Je kreunt of ben ik het. Ben ik pik of ben ik kut? Voel ik jou om me heen of ben ik om jou heengesnoerd? Ik ben alleen nog maar seks, kut of lul, het doet er niet toe. Meer samen dan dit bestaat niet. Dit moet stromen. Mijn spieren knellen zich voor het zoveelste orgasme om je pik heen met de oerkracht die met schokken door mij heen schiet. Volleerd masseer en kneed mijn kut jouw lichaam via je pik. De vrouw voor de man op de beste manier die de natuur in huis heeft. Ik ben maximaal open en jij loopt bij me binnen. Helemaal. Mijn adem stokt als je op plekken komt die ik niet kende, maar je loopt door. Ongegeneerd open je mijn allerlaatste deuren. Ik laat je toe en betreed jou. Er bestaan alleen nog lust en aandacht. Onverwacht vallen wij tegelijkertijd een beetje stil en kijken elkaar verwonderd aan. Waar zijn we, wie ben jij eigenlijk mijn liefste, we verdrinken in elkaars ogen en bewegen nauwelijks. Dan, in die rust, spat mijn orgasme als een donderende explosie mij uiteen en voel ik tegelijkertijd jou in mij spuiten. Je schreeuwt of ben ik het. Dan neuken we elkaar alsof we elkaar aanvallen. Als stormende paarden spuiten we omhoog.

Hoe dit is afgelopen moet je me straks vertellen, als jij het nog weet. Ik weet niet meer dan dat ik buiten adem en gedachteloos jouw gewicht op me heb voelen komen en je naar me toe heb getrokken. Met jouw hand beschermend over mijn kut, en je hoofd op mijn borsten moeten we in slaap zijn gevallen. Dit alles heb je in mij wakker gemaakt. Hier verlangde ik naar zonder het te weten. Dit heb ik lief, zo lief. Jij .

Rond Blond en Robert Nowan

 

back to HeXX-page