De uitdaging... door Chester

Ik liep al een tijdje naakt door het huis. Aan de tuinkant stonden de klapdeuren open, maar dat maakte me niet uit. Vandaag lag vrijwel iedereen al ergens aan het strand, en was er dus bijna niemand thuis. Alleen het meisje schuin tegenover had haar balkondeur open staan. Volgens mij was ze een studente van een jaar of 20. Ik woon in een studentenwijk, kleine huisjes, veel kamers, en heel kleine tuintjes. Door de hoge schuttingen en de schuurtjes had alleen zij en haar buren zicht op mij. Al met al lag haar balkon en kamer op nog geen 10 meter van mijn kamer en tuintje.
Ik vond haar erg aantrekkelijk. Terwijl haar buren bij de eerste schemering de gordijnen hermetisch sloten, liet zij altijd alles open. Ze was altijd sexy gekleed, maar seksueel niet erg actief. De enige keer dat ik haar naakt zag was toen ze in haar kamer kwam om een handdoek te pakken. Ik heb haar heel wat uurtjes begluurd om daar vrij zeker van te zijn.
Al vaker had ik s'avonds de gordijnen open gelaten om mijzelf met gedimd licht te tonen. Ontspannen masturberend, fantaserend, lezend, of onder het genot van een goede porno film (zonder geluid). Zo vaak en uren achtereen, dat ze me vast wel eens bezig gezien moet hebben, maar ze heeft er nooit aandacht aan geschonken. Regelmatig zag ik haar langskomen, op weg naar haar keukentje, of slaapkamer. Maar nooit keek ze dan mijn kant op. In mijn fantasie had ik al van alles met haar uitgespookt, maar mede daardoor had haar in de praktijk zelfs nog nooit gesproken. Er eens aanbellen onder het motto van "ik ben de buurman van schuin tegenover, en geil op je" leek me geen optie.

Rond half een lag haar balkon er zon overgoten bij, en stapte ze getogen in een handdoek naar buiten. Haar haar was nog nat en ze kwam blijkbaar net uit de douche.

Overdag kun je niet of nauwelijks bij iemand naar binnen kijken, en toen ze even in het rond keek, was ik er vrij zeker van dat ze me niet kon zien. Wat ik hoopte gebeurde; Ze knoopte haar handdoek los, die ze net boven haar borsten had vastgeknoopt (iets wat alleen vrouwen kunnen volgens mij) . Ze had met gespreide armen de handdoek nog vast toen ze haar borsten vol trots toonde aan de zon. En aan mij… Meteen ook constateerde ik dat ze haar schaamhaar had afgeschoren, en ieder ander detail dat ik op 8 meter afstand kon waarnemen

Gebiologeerd keek ik naar haar prachtige lichaam. Haar tepels reageerden enthousiast op de warme zonnestralen. Haar balkon bood geen ruimte voor zo'n 2 meter lange ligstoel, en ze drapeerde haar handdoek dan ook keurig op een ingekorte versie daarvan. Daarvoor moest ze wel haar benen spreiden, en dat deed ze in mijn richting. Ze stond met de rug naar me toe, en in die houding gaf de zon me zicht op haar verboden vruchten.

Hier was ik onverwacht getuige van een paar beelden die je normaal alleen in de Penthouse ziet. Haar balkon en de zon "dwongen" haar min of meer om mijn richting uit te zitten, wat ze ook deed. Ze ging liggen deed haar voeten over elkaar en lag daar ogenschijnlijk alleen om haar blanke borsten zonlicht te gunnen. Niet bewust van het uitzicht dat ze me zo-even bood.
Ik had van het hele schouwspel geen stijve gekregen, daarvoor was ik te verbaasd. Zo-even liet ze me nog haar poepertje zien, maar toch is ze zich niet bewust van mijn aanwezigheid.
Ze heeft haar ogen gesloten en kan me alleen nog zien als ze haar hoofd optilt. Mijn hand glijdt naar m'n pik, en begin daar leven in te bespeuren.
Ze heeft geen seks en is toch geschoren? Dit meisje licht hier op 8 meter naakt voor je, en als je de tuin instapt nog 5, dit is een heerlijk moment om te masturberen.
Mijn pik wordt vrolijk van het woord "masturberen", en vrij vlot groeit ie in mijn hand. Hoewel mijn pik in vele kutjes is geweest, houdt ie nog het meest van de hand van zijn baasje.
Altijd vochtig en strak genoeg voor uren genot. Mijn pik weet ook dat ik van hem houdt. Geen drug of alcohol komt bij het gevoel van een naderend orgasme. Zover zijn we echter nog niet. Mijn piemel is slap een sigaretje lang, maar eenmaal wakker is ie een genotscheppend beest (je) van 18 centimeter dat zich aan alle vrouwen wil laten zien. Een genotsknots waar zelfs mijn exen nog wel eens voor terugkomen! -Dat is toch het ultieme bewijs dat ik er wel wat mee kan, niet dan?-.
Ik heb mijn eikel goed nat gemaakt, en mijn pik staat inmiddels op oorlogssterkte. Mijn vrije hand glijdt over mijn favoriete tepel. (ik ben links, maar mijn gevoelige tepel zit rechts.)
Mijn knalharde pik zegt dat ie op t balkon tegenover kan spuiten. Ik wil klaarkomen, maar niet ongezien… Geluidloos loop ik de tuin in, pompend aan mijn kloppende paal. Als ze nu opkijkt, kan ze me niet-niet zien. Maar het kan wel een uur duren voor ze vanzelf opkijkt.
Met veel kabaal draai ik mijn tuinstoel haar kant op. Ik durf niet te kijken of ze kijkt, maar ga door met masturberen. Steeds weer bevochtig ik met mijn hand, mijn paars kloppende eikel. Ik durf pas te kijken als ik mij in staat acht, om nu ook zonder reactie van haar, klaar te komen. Denkend dat ze- over haar balkon leunend- mij bezig kan zien op 4 meter afstand ruk ik door.Uiteindelijk is mijn nieuwsgierigheid groter dan behoefte om klaar te komen, en kijk haar kant op. Ze heeft nog steeds haar ogen dicht in de zon, maar heeft wel haar benen gespreid. Door de felle zon zie ik elke plooi van haar roze lipjes. Ogenschijnlijk ligt ze nog gewoon te zonnen, en weet niets van wat ik doe. NU, ongezien klaarkomen is…meesterlijk, maar voor ik zover was bewogen haar lipjes en begon ze te plassen. Niet veel, maar ze pieste wel even mijn kant op. Was dit nu geil of een bizarre manier van afwijzen? Mijn pik en ik raakten in de war.
Toen stond ze langzaam op en boog voorover mijn richting in. Ze glimlachte geil, maar knikte een keer sarcastisch weg, misschien van mijn krimpende pik of vanwege het plassen. Zo direct had ik niet verwacht.
Op 4 meter afstand stond dit meisje vriendelijk glimlachend toe te kijken hoe ik mezelf aftrok.
Nu gaan spuiten leek me een vorm van voortijdig klaarkomen, maar mijn lid wilde wel en ik liet haar kijken waar ze wilde. Ongedurig draaide ze met haar heupen, en al snel wees ze naar haar horloge en stak één vinger op. Je hebt nog een minuut concludeerde ik er uit.
Ik concentreerde me even op haar mondje en al snel spoot ik dikke stralen zaad over mijn buik… en in mijn gezicht (oeps). Ze lachte er eventjes om. Met een vinger veegde ik het zaad breeduit van mijn gezicht en stak hem vervolgens in mijn mond. 
Een verbaasde "jij bent een viespeuk?" blik kon ze niet onderdrukken.

Weten hoe en of dit verder gaat? 
Mail me.

 

back to HeXX-page