Douche

Het is fris en donker op de gang, nadat Hij ons uit zijn slaapkamer heeft gezet wegens ongeoorloofd gegiechel tijdens de nachtelijke uren. Min of meer op de tast zoek ik onze weg langs de verschillende deuren naar de badkamer. Je hand houd ik stevig vast en trek je mee. In de badkamer is het warmer, weet ik van net. Nog nalachend en genietend laat ik het bad vollopen. Ik voeg een beetje badolie toe en nodig je uit plaats te nemen. Als je bij me in bad stapt kijk ik naar het bewegen van je lijf. Mooi vol en rond en bruin en warm. Zacht aanraak lekker lijf. Je kijkt en lacht naar mij. Ik spreid mijn benen en je gaat ruggelings tegen me aan zitten. Langzaam stijgt het, naar lavendel geurende, water, ons meer en meer verwarmend. Dit is goddelijk zijn we het met elkaar eens. Jou rug tegen mijn lijf, mijn armen om jou lijf. Zachtjes genietend van het water, de warmte, de geuren en elkaars nabijheid. Ik wieg je zachtjes door het water en tegen me aan. Neurie een klein melodietje dat steeds door mijn hoofd speelt. Ik voel me goed, vol en tevreden. Bijna totale rust nu en jij wekt bij mij de indruk dat je het zelfde ervaart. Totaal ontspannen en zacht lig je tegen me aan.

Ik zie je gekleurde teennagels net boven het waterniveau uitsteken. Je strekt en buigt je benen steeds een heel klein beetje zodat je zachtjes tegen me aanrijdt. Het is een opwindende zachte bijna onmerkbare sensatie, maar het heeft de basis alweer gelegd. Ik spreid mijn benen meer om je meer ruimte te geven me goed te raken. Ik hoor je grinniken en weet dat jij weet wat je veroorzaakt. 'Geile teef!' mompel je voor heen en ik weet niet of je het nu over mij over of over jezelf hebt. Ik grijp je tepels hard en draai ze. Je laat je hoofd tegen me aan achterover vallen en voert het buigen en strekken van je benen op zodat ik steeds aangenaam geplet word tussen je lijf en het bad. Ik kus je nek onder je oor, kleine warme kusjes. Je kreunt. Ik zet mijn tanden in je hals. Je kreunt harder maar voordat je goed beseft wat deze pijn sensatie veroorzaakt is mijn mond aan je oor. Ik lik en zuig en knabbel aan je oorlel. Je kreunt, hijgt en als ik je tepels weer grijp en ze meedogenloos knijp en draai, hoor ik je klagend genietende onsamenhangende geluiden maken. Ik duw mijn bekken naar voren en laat je maximaal tegen mijn kruis aan duwen. 'Verrot lekker wijf!' fluister ik je toe.

Je ontspant je benen en maakt ruimte, dan laat je een van je handen, die steeds ontspannen naast je hebben gedobberd, achter je langs glijden en raakt me aan. Eerst zachtjes onderzoekend, aftastend. Dan trefzekerder, meer doelbewust. Ik kneed je borsten, afwisselend hard en zacht, ik speel met je tepels, knijp ze plagend, maak ze koud en warm door ze onder en boven water te duwen. Als je hand heeft gevonden wat ze zocht knijp je me, totaal onverwacht, keihard in mijn clit. In een ongecontroleerde beweging van pijn en schrik schiet ik overeind, schiet jij onderuit en vliegt de halve inhoud van het badwater door de badkamer heen. Gillend van de lach kom je overeind.
Weg genoeglijke spanning opbouwende sfeer. Half lachend, half mopperend stap ik over van het bad naar de douche. Ik zet de warme straal aan en laat het water mijn rug masseren terwijl ik toe kijk hoe jij schokkend van de lach, overeind komt en de stop uit het bad trekt. Met overdreven kabaal loopt het water slurpend en gorgelend het putje in.

Je lijf blijft een feest om naar te kijken. Spieren rekken en strekken, ledematen die buigen, zacht vel dat alles omvat. Je ziet me kijken en als je bij me onder de warme straal stapt, kus je me vol op mijn mond. 'Je kijkt naar me' zeg je bijna beschuldigend. 'Je bent zo mooi' fluister ik verontschuldigend en samen lachen we even. Je hand glijdt over mijn lijf, kneden, strelend. Even staan we, elkaar vasthoudend, innig omstrengeld onder het neer plenzende water. Kussen en strelen, likken en proeven. Warmte en saamhorigheid.

'Ik ga je klaarmaken'
'ohjah?'
'Ja!'.

Ik zet je met je rug tegen de koude tegels, je benen gespreid, iets schuin naar voren. Ik zit op mijn knieŽn, tussen je benen, voor je en laat mijn hand over je kruis glijden. Ongedurig duw je ertegen aan. Ik laat een vinger tussen je schaamlippen glijden en duw hem bij je naar binnen. Merkwaardige sensatie, het is warm en vochtig. Ik trek mijn hand terug en stop mijn vinger in mijn mond terwijl ik omhoog in je ogen kijk. Ik zie je blik, genietend, warm, bijna afwezig. Je streelt mijn hoofd liefdevol, ik glimlach. Ik pak de douche en richt de stralen regen op je kruis. Je spreidt je benen iets door meer door je knieŽn te zakken, je geeft me vrijspel door je schaamlippen te spreiden. Ik kijk naar je en verwonder me. Mooi, warm, zacht en super vrouwelijk. Ik draai de douche van zacht en breed, naar smal en hard en richt weer.
Je lacht me toe als ik even opkijk. Zet mijn duim op je clit en masseer. Je ogen sluiten, je gezicht ontspant en spant, je kreunt zachtjes. Ik neem je clitje tussen duim en wijsvingers en wrijf en draai wat. Je heupen schokken, dan lik ik met mijn tong van achter naar voor over je schaamlippen en clitje. Proef je, proef je intenser en laat mijn tong vlug likkend over je clit glijden. Je gaat nog dieper door je knieŽn zodat ik volledig vrij spel heb. Duw mijn gezicht tegen je kruis, ruik je, proef je, lik je. Ik koppel de douchekop af en regel de straal met mijn duim. Ik duw drie vingers pompend, diep in je en richt de warm hete water straal vol op je clit.

Je verstart, spreid je benen maximaal, trekt me je handen heftiger aan je schaamlippen en duwt je bekken naar voren. Ik laat mijn ene hand duwend en wrikkend diep in je op en neer glijden, mijn andere hand regelt en stuurt de water straal over je gespreide open kruis en verwachtingsvolle gespannen clitje. Je kreunt, kermt, vraagt, dwingt, smeekt en ik speel met je. Ik schep groot genoegen in mijn spel, kijk vol verwondering toe en geniet. Geniet van je bewegingen, soms heel beheerst, soms totaal ongecontroleerd. Geniet van je geluid, hard en dwingend, soms zacht en klagend. Dan zie ik je verstrakken. Je benen spannen, je duwt je bekken ritmisch voor en achteruitÖ.. je gaat komen weet ik: point of no return.
Ik wil dat je komt, ik wil dat je geniet, ik wil dat je alle sensaties beleefd, maximaal intensief beleefd en ik wil dat je weet dat ik het je aandoe.
'Kijk naar me!'
Je ogen schieten open en in de mijne als ik de straal hard en meedogenloos op je wachtende kloppende clitje richt. Je mond half open, je gezicht vertrokken in een grimas, je ogen in de mijne. Dan hoor ik je klagend hijgerig schokkend hard kreunen. Je zakt door je knieŽn, buigt voorover en laat je gaan. Ritmisch trekken je spieren, ik voel je komen, gaan, komen, gaan en weer komenÖÖtot je schokkerig en beverig langzaam aan weer tot rust komt.
Je hoofd nu dicht bij de mijne, ik bied je mijn mond en traag kussen we, terwijl ik je nu met een warme zachte straal besproei en mijn hand zachtjes plat en vol op je kruis duwt. 

'Verrukkelijke vrouw!' klinkt het, terwijl we weer in elkaars armen kruipen. 
'Mijn beurt' zeg jijÖ.

©2004 de_HeXX

Stuur de_HeXX uw reaktie: She likessssssssssssss it! ...... a lot!

                                                                                                                                                                                                   back to HeXX-page