Een hete dag........

Het is halverwege Augustus 1994, eind vorige eeuw en de buiten temperatuur bedraagt 28 graden Celsius, een warme dag dus, maar later op de dag zou blijken dat het ook een hete dag zou zijn. Ik rij vanuit België, waar ik woon, naar Scheveningen in Nederland. Het is de bedoeling dat ik hier minstens twee dagen verblijf en een voorstelling van ‘The Phantom of the Opera’ in het beroemde circustheater ga bijwonen waarvan ik al een toegangskaartje heb, om daarna wat te gokken in het casino, wat te slenteren langs het strand en daarna zie ik wel, ik heb tijd. Aan de ingang van het theater, helpt een vriendelijke en mooi ogende jonge dame mij met het wijzen van mijn plaats, Ring oneven deur 1, vierde rij, stoel 29. Ik ben vroeg, want zowel links als rechts van mij zit er nog niemand. Na een halfuurtje, zo een tien minuten voor de voorstelling, loopt de zaal en ook mijn rij volledig vol, alleen stoel nummer 30 blijft leeg.

De lichten gaan uit en de voorstelling begint. Na ongeveer tien minuten, wordt de vierde rij verstoord door een te laat komend individu die al strompelend de weg zoekt naar stoel 30. Klootzak, denk ik bij mezelf, kan je niet op tijd komen? Het personage struikelt over de voeten van de man die naast mij zit op stoel 28, valt en houdt zich nog staande door zijn hand op mijn kruis te leggen. Och, excuseert u mij, zegt een lief en teder stemmetje. Het is zowaar een vrouw die stoel nummer 30 in beslag neemt. Tijdens de voorstelling, liggen onze armen tegen elkaar en af en toe, wanneer er weer een angstige scène in het stuk voorkomt, legt ze haar hand op mijn knie of neemt ze mijn arm met beide handen vast. Ik voel er mij niet zo goed bij, moet ik zeggen, want een erectie dringt zich op.

Het is pauze, de lichten gaan aan, ik kijk links en zie een man die er al zat toen de voorstelling begon, ik kijk rechts en zie een mooi ogende dame van een jaar of 40, schat ik zo, met kort zwart haar en een mooi en lief gezichtje. Ze kijkt mij aan, glimlacht en verontschuldigd zich voor de storing die ze heeft veroorzaakt bij het binnenkomen en ze legt al lachend haar hoofd op mijn schouder, waarvan ik onbewust gebruik maak, om ze een zoen op haar wang te geven. Och, sorry hoor, zeg ik. Hé, zegt ze, u bent Belgisch! Nou, dat heeft niet hoor, zegt ze vrolijk, een kus van een Belg krijg ik niet iedere dag. Ze vertelt me dat ze in Amersfoort woont en dat ze hier in Scheveningen een dagje of twee komt doorbrengen. Dat treft, ik ben hier namelijk ook voor twee dagen, zeg ik en na een hele hoop dingen aan elkaar vertelt te hebben over onszelf, voelen we ons tot elkaar aangetrokken en net voordat de lichten uitgaan in de zaal, ligt haar linkerhand op mijn knie en ligt mijn rechterhand op die blote knie van haar. Het is terug donker en het eerste wat volgt is een intense tongkus. Het verdere verloop van de vertoning duurt een eeuwigheid. Af en toe laat ik eventjes mijn hand tussen haar warme zachte benen glijden in de richting van haar kutje, maar het aanraken durf ik niet, ondanks dat er van haar kant uit geen protest komt.

Na afloop van de vertoning gaan we hand in hand naar buiten en beslissen om samen nog wat langs het strand te gaan wandelen. Ik vraag haar of ze zin heeft om mij straks te vergezellen bij een etentje en ze zegt dat ze het overheerlijk zou vinden om mij wat beter te leren kennen. Waarom eigenlijk niet zegt ze, ik ben hier toch alleen en ik vind je wel een leuke knul. Maar eerst, gaan we het water in! Ze trekt haar fleurig kleedje uit en staat voor mij bijna naakt te paraderen. Ze duwt haar warme blote borsten met stijve tepels tegen mijn ontblote bovenlijf en heeft mij een kus. Kom zegt ze, we gaan zwemmen. In haar minuscule slipje loopt ze naar het water, haar mooie kontje goed zichtbaar. Wat een prachtige kont heb jij, roep ik haar nog na. Ik loop haar achterna in mijn zwarte boxerslip, het valt niet op dat ik geen zwembroek aan heb.

Eenmaal in het lauwe water, komt ze dicht tegen mij aan leunen en duwt haar stevige borsten tegen mijn rug. Ik word er zowaar geil van, draai mij om, geef haar een tongkus en duw mijn hand in haar slipje, met mijn vingers bespeel ik haar clitoris en zo geil als ze is, vraagt ze mij om meer. We zitten tot aan onze nek in het kalme lauwe water en erg veel volk is er niet, dus? Ik trek haar slipje uit, til ze omhoog en ze slaat meteen haar benen rond mijn middel. Mijn stijve penis zoekt en vindt haar sappig spleetje en glijdt zomaar naar binnen. Ze slaat met haar handen op mijn rug en laat zich telkens hard op mijn harde lul neerploffen. Gelukkig overstemt het geluid van de golven haar geschreeuw. De zon brand in onze gezichten, het lauwe Noordzee water pletst tegen onze geile lichamen en haar zachte kont gaat op en neer, hard en meedogenloos laat ze zich iedere keer weer opnieuw zakken tot tegen mijn balzak aan. We kijken elkaar in de ogen en voelen niet alleen, maar zien ook letterlijk van elkaar het orgasme komen. Jaaaaaa……roept ze, nu, terwijl ze stopt met bewegen en mij in een wurggreep neemt, ze sluit haar kutspieren strak tegen mijn penis en zorgt ervoor dat ik mij niet kan terug trekken. De combinatie van het lauwe water en het gloeiend hete sperma die ze in zich voelt, bezorgen haar het ultieme genot. Minuten lang ligt ze met haar hoofd op mijn schouder te kreunen van genot, daarbij af en toe bijtende in mijn nek. Dit is geen normale vrouw, dit is een kreng van een wijf, die pijn wilt voelen en die pijn uitdeelt. Na een tijdje, komen we uit het water en aangezien we er maar niet genoeg kunnen van krijgen, nemen we meteen de beslissing om samen de nacht door te brengen.

 

Het is ondertussen al 18.00 uur geworden en we denken dat het nu maar beter zou zijn om eerst een hotel te boeken, daar zijn we dan tenminste al vanaf. We hebben onze keuze laten vallen op het Europa Hotel, vooraan in de Zwolsestraat, het is lekker dichtbij het strand. Bagage hebben we niet bij, die ligt immers nog in de wagen en die staat veel te ver af, maar we zijn er toch zeker van, dat we geen slaapkledij nodig zullen hebben. Eerst gaan we nog wat drinken, en een hapje eten en praten, vooral veel praten, om elkaar wat beter te leren kennen. In de Strandweg Boulevard, gaan we gezellig wat drinken in de Tahiti Club.

Er is ook een gelegenheid om er te dansen en die nemen we dankbaar in gebruik. Zij legt haar twee armen rond mijn nek en duwt haar borsten tegen mij aan. Ik voel haar zachte borsten met superstijve tepels zo duidelijk, dat ik er draaierig van word. Ze draagt geen bh, dat wist ik al en met haar kleine slipje die ze draagt, voel ik zo door haar kleedje heen haar mooie kontje. Ik ben gek op vrouwenkonten en bij het voelen van dit zachte en malse achterwerk van dit kreng, voel ik mij zweven. Ze hitst mij op, met haar prachtige lijf, haar mooie ogen, haar breed smalende glimlach en parel witte tanden. Ik duw mijn harde stijve penis die gekneld zit in mijn strakke slipje en jeans hard tegen haar warme kutje aan en onmiddellijk stralen haar ogen de geilheid uit van een vrouw die nu dringend wilt geneukt worden.

Na één dansje houden we het al voor bekeken, want beiden zijn we zo geil dat we, als we niet oppassen elkaar hier ter plekke zouden staan of desnoods liggen neuken. We besluiten maar om weg te gaan, want de andere bezoekers van de Tahiti Club, beginnen te denken dat wij een attractie zijn.

De avond is nog lang, en desondanks alles besluiten we toch maar eerst om nog wat extra energie op te doen door nog een hapje te eten. We kiezen voor een restaurant met een exclusieve Franse keuken in de Dr. Lelykade met zicht op de jachthaven. We hebben een klein tafeltje voor twee personen aan het venster, we hebben een prachtig romantisch zicht over de haven, een sfeer die ons nog dichter bij elkaar brengt. Het is er niet goedkoop, maar voor deze speciale gelegenheid kijken we niet naar een gulden min of meer. Terwijl we eten van het heerlijk bereide visgerecht, kan ik het niet nalaten om mijn schoen en sok van mijn linkervoet af te doen. Net toen ze aan het glaasje uitstekende Franse witte Bordeaux wijn aan het nippen was, duw ik ongemerkt mijn voet tussen haar knieën. Zij schrikt en verslikt zich aan de wijn, maar begrijpt onmiddellijk mijn bedoeling. Nee, zegt ze, niet hier, stel dat iemand ons kan zien! Maar ik duw verder en automatisch opent ze haar benen. Eerst een beetje, maar aangezien ik nog steeds niet aan haar kutje kan, opent ze haar benen extra wijd en trekt haar slipje wat opzij. Ik duw mijn voet tegen haar warme kut, die nat en sappig aanvoelt, ik duw mijn dikke teen, voor zover dit kan, in haar kutje en trek hem terug, duw hem er terug in en zo verder.  Ze kan het niet na laten om een luide kreet de zaal in te sturen en een hele hoop mensen kijken naar ons om te zien wat er gebeurt. We zijn beiden veel te geil om van het lekkere eten te genieten en besluiten maar om zonder een toetje te hebben genomen, te betalen en ons naar het hotel te begeven.

De weg tussen het restaurant en het hotel, dient om elkaar nog meer op te hitsen en beiden zijn we botergeil. We haasten ons naar de lift, derde étage, kamer 325. Met de elektronische kaart openen we de deur, werpen ze achter ons dicht en breken een nieuw wereldrecord wat betreft het uitkleden. Zij doet haar zomerse kleedje uit, zwiept met een korte beweging haar slipje naar beneden en schopt het met haar rechtervoet in mijn gezicht. De geur van haar kutje slaat in mijn neus en ik begin woest mijn kleren uit te doen. Door mijn brutale bewegingen die ik maak, val ik zelfs achterover wanneer ik mijn schoenen van mijn voeten trek. Het vrouwelijke warme en geile lijf ligt al op het bed te wachten, ik spring eveneens op het bed en werp me in haar armen, zalig is dat, het gevoel van het warme zachte vlees.

Geen tijd nemend voor enig voorspel, opent ze haar benen, ik leg mij ertussen, laat mijn harde staaf in haar natte kut glijden en begin op en neer te bewegen als een echte dekhengst. Beiden kreunen we het uit van genot. Met haar nagels trekt ze diepe lijnen in mijn rug, haar gezicht is volledig vertrokken van genot en pijn, want ze zegt me dat ik harder en vlugger moet bewegen, dat ik haar moet rammen, ja, ram me aub, smeekt ze, want ze wil tegelijkertijd pijn en genot voelen. Ik hijg en krijs, de zweetdruppels vallen van mijn voorhoofd, mijn hartslag bereikt zijn limiet, ik kom! Ik kom, roep ik luidkeels, ik kom…..Met haar beide benen die ze rond mijn middel heeft geslagen, trekt ze me steeds harder en harder naar haar toe, nu, zegt ze, nu, nu…..Als een volslagen gek, ga ik tekeer, ik voel mijn zaad komen en kan het niet langer ophouden. Ik kan mij niet terugtrekken, ze houdt mij stevig in een greep vast en laat niet meer los. Ze wil het warme overvloedige mannelijke zaad diep in haar buik voelen stromen. Met een op ontploffen staande kop, geef ik een gekreun die de volledige derde verdieping doet sidderen, ik spuit mijn warme kokende zaad tot diep in haar. Door het gevoel van het warme zaad krijgt zij op haar beurt een orgasme, haar ogen draaien weg en haar lichaam ligt te schudden en te beven. Minutenlang houdt ze mij zo vast en laat mij niet meer los, tot haar lustspieren het begeven en alles weer soepel word.

Beiden liggen we badend in het zweet te hijgen en te zuchten, we hebben alles gegeven die we in ons hadden. Het was heerlijk, nee, het was hemels. Na een halfuurtje uitblazen, besluiten we om samen een lekker verfrissend bad te nemen. In het bad, zit ze tussen mijn benen, met haar rug tegen mijn buik. We voelen en spelen nog een beetje met elkaar. Vervolgens kruipen we onder de frisse lakens dicht tegen elkaar aan en na een kwartiertje voelen we beiden dat we er terug klaar voor zijn. Een intense en langdurige tongkus is genoeg om terug in actie te komen. Zij duwt mij op de rug en begint langzaam mijn borstkas en tepels te zoenen.

Met haar tong streelt ze mijn tepels en langzaam zakt ze langs mijn buik naar beneden. Ze kust mijn penis, likt met haar tong aan mijn eikel en zachtjes laat ze mijn stijve dikke paal in haar natte warme mond glijden. Ik lig naar het plafond te staren en te genieten en zie zowaar engeltjes op het plafond, die kleine pijltjes in onze richting aan het afvuren zijn. Dit moet de hemel zijn, dit kan niet anders. Terwijl ze mij aan het pijpen is, zonder haar handen te gebruiken, streel ik met mijn hand over haar rug en kont. Ik duw mijn middelvinger in haar natte poes en van genot zet ze haar tanden eventjes in mijn penis. Pijn en genot gaan nog steeds hand in hand. Naar gelang zij het ritme opdrijft van het pijpen des te vlugger ik mijn vingerwerk doe. Ze begint zowaar gek te worden, neemt mijn penis tot in haar keelgat, tot mijn balzak tegen haar mond smakt. Eventjes moet ze kokhalzen, maar na een tijdje is ze er overheen. Dit vrouwelijke lichaam van die fantastische vrouw en vriendin, is duidelijk niet aan haar proefstuk toe. Ik wil voor haar ook wel iets doen, maar wat? Terwijl mijn wijsvinger haar kutje bespeelt, duw ik mijn duim voorzichtig in haar kontgaatje. Ja, knikt ze glimlachend naar me, dat is het! Mijn vinger en duim houd ik stil, want zij beweegt haar kont op en neer en bij het neerkomen laat ze zich hard vallen, zodat mijn vinger en duim tot het uiterste in haar openingen binnendringen.

 

Nog steeds neemt ze mijn penis tot in haar keelgat, wild en genadeloos, het is bijna niet meer te houden. Ik geef haar een teken dat ik ga klaarkomen, maar nee schuddend met haar hoofd versta ik eruit dat ze mijn harde stijve pik niet wil loslaten. Ik roep het nog uit dat ik ga komen, maar als een wilde hyena laat ook zij haar prooi niet los, genietend van mijn vinger en duim. Ze hijgt hardop als een jonge hinde die pas is ontsnapt aan een helse achtervolging van een luipaard. Voor mij is de toestand niet langer houdbaar, ik kom. Een overheerlijk gevoel gaat door mijn lichaam, wanneer ik mijn zaad in haar mond en keel spuit. Ze schrikt even, maar onmiddellijk herpakt ze zich en slokt zoveel als ze kan van het spul naar binnen. Ik trek mijn hand terug en zij draait zich om en spuugt een hoeveelheid overgebleven sperma uit haar mond op mijn buik, die ze daarna met haar tong open wrijft, terwijl ze zich verder met haar hand tussen de benen bespeelt.

Een orgasme die haar half bewusteloos maakt, is hiervan het gevolg. Ze legt zich neer met haar wang op mijn buik, op het open gewreven sperma, ik dip haar mond schoon met een papieren zakdoekje, zij sluit haar ogen en dommelt zachtjes in. Voor eventjes, want, de nacht is nog lang!

Dit is zowaar de mooiste en heetste dag uit mijn leven, bedenk ik mij, terwijl ik de engeltjes op het plafond aan het zoeken ben.............................................door: Santanas lover boy

Lees het vervolg van dit verhaal op  www.krissekras.com  bij de "erotische verhalen" titel: een zwoele nacht.


schoongemaakt