enkis thuiskomst door Dominique.

Dit is het verhaal van Enkis eerste stap in de wereld van BDSM. 

 

In de ochtend spraken we af dat jij die vrijdagavond mijn subje zou zijn. Van het ogenblik dat je de wagen in de garage zou rijden zou je mijn slavinnetje worden en me blindelings moeten gehoorzamen.  Zo hadden we die vrijdag beide iets om gedurende de dag te anticiperen. Dit is het relaas van jouw laatste dag als vanilla en je eerste stap in de nieuwe wereld.

 

 

Ik ben voor je thuis en leg alles klaar in onze hoog ommuurde tuin.  Rond 8 uur hoor ik de garagepoort dichtslaan. Ik ga dadelijk naar de garage en neem je in mijn armen. 

 

Ik vraag je je voor mij langzaam uit te kleden.  Je bent bezweet van je werkdag,   maar daar trek ik me niets van aan.  Jij voelt er je comfortabel bij en voor mij is het extra opwindend.  Je slipje mag je aanhouden. Ik klik een collar met ring rond je nek en neem je mee naar de tuin. Daar heb ik alles klaargezet : hapjes, wijn, emmers water, spons, handdoek en op een zijtafel :  Rijzweepje, vibrators, tepelklemmen, blinddoek,  glijmiddel, touw, handboeien

 

Centraal in onze tuin heben we een oude gietijzeren zuil van twee meter hoog.  Ik heb er op de juiste hoogte twee ringen aan gelast. Ik  klik je met de collar en een handige klips, rechtstaand aan de zuil.    Vervolgens krijg je een blinddoek op. Je bent nu met je armen boven je hoofd vast.  Je borsten stevig vooruit gestoken je rug tegen het koude ijzer.

 

Ik ga eerst rustig voor je zitten en van je genieten.  Je hoort dat ik voor je zit en een glas inschenk. 

Je kan vermoeden dat het ons traditioneel avond aperitiefje is.  Deze keer weliswaar alles behalve routine.

 

Ik sta recht, kom voor je en begin je te strelen.  Bijzondere aandacht gaat naar je tepels,  die ik stijfstreel.  Eenmaal lekker gespannen, neem ik de tepelklem met kettingkje en knip die op je harde punten. Ik zie je huiveren van genot als de klemmetjes zich vastzetten.

 

Ik geniet van het zicht :  jij totaal weerloos voor me.   Ik neem de klaarstaande emmer met spons, dop de spons in het water en begin je heel zacht te wassen.  Zeep en water maken je huid glad, en tussen het sponsen streel ik je huid.  Het water druipt van je en weldra is je slipje helemaal nat.  Ik spons je over je slipje en verplicht je hierbij je benen ver te openen.  Ik neem je voet en plaats die op een stoel naast je.  Terwijl ik je oksels was, ga ik met volle hand in je slipje.  Je voelt dat mijn hand plakt van een glijmiddel en hoe ik het tussen je lipjes openstrijk.

 

Je duwt je bekken op mijn hand en ik kan niet weerstaan om even twee vingers soepel in je muisje te glijden.  Ik hoor je dadelijk kreunen, krom mijn vingers en vinger je  heel ruw.  Je gaat ervan op je tippen staan en duwt je benen open.  Ik hoor je beginnen kreunen en weet dat genot nu al door je lichaam raast.

 

Ik vinger je echter heel kort. Ik heb immers een premiere voor je klaar liggen.  Iets dat je niet kent, nooit beschreven, nooit over gepraat.  Het ligt klaar en ik wil het nu gebruiken omdat ik voel dat de stemming volledig juist is.

 

Eerst ga ik echter zitten en je bewonderen.  Jij, parelend van het water, je lycra slipje aan je muisje plakkend. Ik zie je open kutje doorheen de natte stof. Ik kan niet weerstaan om mijn hand over je slipje te laten glijden en je lippen doorheen de stof te strelen.  Zelfs heel even je knobbeltje plagend open te wrijven en het net hard genoeg te strelen.   Vanzelfsprekend trek ik lichtjes aan het kittingkje en voel je samentrekken als de klemmen in je borsten bijten.  Heel even overweeg ik een mini vibrator in je open muisje te duwen maar besluit ermee te wachten.  Ik wil dat het een totale verrassing is.

 

Aan de kraan heb ik de tuinslang klaargelegd.  Met weliswaar een speciaal eindstuk opgeschroefd.  Een koperen dun sproeistukje met zijsproeiers.  Heel pervers en toch onschuldig lijkend.

 

Ik neem de tuinslang in mijn linkerhand en met mijn rechter trek ik ruw aan je haar.  Je doet automatisch je hoofd achteruit en ik kus je volop op de mond.  Terwijl ik je kus duw ik met het sproeistuk je string opzij en schuif het met glijmiddel ingewreven topje tegen je opengetrokken kontje.  Je voelt een koud metalen cilinder langzaam in je opengetrokken aars glijden.  Nog steeds kussend draai ik het water licht en kort open.  Je duwt je bekken hard tegen me van het gevoel.  Hierna trek ik snel het sproeistuk uit je en laat je leeglopen.  Schaamteloos en totaal onderworpen laat je je helemaal gaan terwijl je me passioneel en vol overgave blijft kussen. 

 

Het is heerlijk je tegen me te voelen.  Te weten dat de overgave even totaal is als diegene die ik je geef.  Op dat moment begrijpen we de duistere atavistische overgave van primitieve culturen. 

 

Keer op keer herhaal ik dat tot je helemaal gezuiverd bent. 

 

Je voelt je plots helemaal leeg en overgeleverd aan me.  Ik weet op dat moment dat je van nu af aan mijn subje zal zijn en dat onze relatie ongekende hoogtes zal bereiken.  Ik voel me euforisch en sterk opgewonden.  Het liefst zou ik nu je slip opzijtrekken en mijn kloppende erectie ruw in je kutje stoten.  Maar ik wil het genot voor ons beide rekken.

 

Ik duw me tegen je en boei snel en ruw je polsen. Dadelijk duw je je bekken tegen me, heet en gewillig.  Jij wilt me ook in je voelen net zoals ik je daar wil nemen.

 

Ik trek je string opzij, wrijf met mijn eikel over je kutje en duw me diep en ruw in je.  Je slaat je hoofd achterover van de schok en kreunt diep en luid.  Terwijl ik je hard tegen de zuil stoot en diep in je lig te rammen, breng ik de ladyfinger tegen je kontje aan en schuif hem voorzichtig maximaal diep in je. 

 

Ik knip hem aan en voel de trillingen doorheen mijn penis.  Ik duw de vibrator in en uit je kontje op het ritme van mijn stoten in je.  Je hoofd is achteruit, je kreunt, je tepelketting schuurt over mijn borst en trekt daardoor pijnlijk aan je tepels.  Je voelt golven van pijn die afwisselen met genot, je trilt op je benen en vreest ieder moment door je benen te zakken.  Je voelt je als badend in een oceaan die golf na golf over je heenspoelt.  Met mijn vrije hand heb ik je tepel vast en duw er hard de klem in telkens ik je op een genotsgolf voel rijden.  Ik ben in je hoofd en voel je perfect wat er door je heen raast.

 

Ik laat je langzaam en met schokken naar je hoogtepunt gaan en net op je top breek ik je af.  Abrupt trek ik me uit je terug en neem de ladyfinger uit je kontje.  Je zakt bijna achterover tegen de zuil en probeert naschokkend je evenwicht te vinden.  Ik trek ruw de blinddoek van je en kijk je in je ogen.  Je pupillen staan breed open en hevige bloeddoorstroming licht je ogen op.  Leunend tegen de zuil,  naschokkend, kus ik je terwijl ik met volle hand je vijgje vastneem en twee vingers in je stoot.  Je duwt dadelijk je bekken tegen mijn hand en zodra ik mijn vingers krom voel ik je sap over mijn hand lopen en langst je benen druipen. 

Mijn vingers in je houdend doe ik een stap achteruit en kijk naar je.   Ik neem met mijn andere hand het wijnglas en laat je drinken terwijl k je G spot zachtjes blijf strelen Je drinkt een slokje en sluit je ogen.  Je weet dat deze break slechts een rustpunt is in de storm.  Dat het hevigste nog moet komen.

 

Ik klik je collar los en neem je mee naar de tuintafel.  Terwijl ik in een tuinstoel ga liggen doe ik je geknield naast de stoel plaatsnemen. Natuurlijk  kniel je met open benen zodat ik je goed kan strelen.  Ik heb een hard piepschuim op het beton gelegd voor je knieen.  Je voelt er de koude van het beton doorstromen.   Ik geef je eerst een glas wijn dat je met geboeide handen mag drinken.  We toasten zelf en ik kus je lichtjes voor we de wijn drinken. 

 

Na een paar slokjes trek ik je bij je haar over me.  Ik neem je hoofd en duw je op mijn erectie.  Je neemt mijn penis dadelijk diep in je mond en begint hem te likken.  Langzaam van aan de ballen al likkend naar boven.  Ik streel je rug, ga naar je kontje en neem een analdildo die ik had klaargelegd.  Terwijl je me pijpt duw ik kraal per kraal de dildo traag in je.  Soms snel een paar kralen uittrekkend, dan weer traag diep in je.  Bij elke kraal die in je glijdt voel ik je telkens samentrekken.  Je doet zonder het te weten je benen verder open en duwt je kontje achteruit.   Je geboeide handen hebben mijn ballen vast en ik voel het koude staal over me.  Met opzet wrijf je af en toe je borsten over me om de klemmen beter rond je tepels te voelen.

 

Ik voel mijn eikel maximaal opgezwollen en overgevoelig onderworpen aan het tergend geplaag van je tong.  Ik sluit mijn ogen, duw de dildo max in je en laat me gaan.  Ik geniet ten volle van je onderworpenheid, overgave en van je slaafs pijpje.  Heel even omsluit je mijn ballen met de ketting van je handboeien en knijp je heel voorzichtig.  Me intussen diep in je nemend. Speeksel loopt snel van mijn penis.  Ik kan niet nalaten met 1 hand naar je kutje te gaan en het voluit vast te nemen.  Ik voel dadelijk je sap op mijn hand lopen en duw twee vingers in je muisje.  Je beweegt nu sneller ritmisch over mijn penis.  Ik krom mijn vingers en hou ze tegen je g spot.  Door je eigen bekkenbeweging stimuleer je jezelf en heel snel voel ik genot in je opkomen.  Op dat moment trek ik je bij je haar recht en duw je over de tuin tafel.  Ruw schop ik je benen open.  Ik leg beide handen op je billen en trek die open.   Eerst geniet ik van het zicht.  Jij helemaal aan me overgeleverd met de dildo diep in je.

 

Even overweeg ik de dildo uit je te rukken en je voor het eerst anaal te verkrachten.  De verleiding is heel groot maar ik weersta. 

Ik wrijf met mijn eikel je gezwollen lippen open en je bloem opent zich dadelijk helemaal voor me.  Met 1 forse ruk duw ik me maximaal in je en ruk gelijktijdig de dildo uit je kontje.  Dit veroorzaakt je zo een schokgolf van pijn en genot dat je het luid uitschreeuwt en je hard op de tafel drukt.  Ik laat je echter niet los en begin diep in je te stoten.  Intussen duw ik de analplug snel in en uit je kontje.  Je geroep gaat dadelijk over in gekreun en je duwt zelfs je kontje achteruit.  Bij iedere stoot pers ik het vocht uit je vijgje en ik ben dan ook dadelijk kletsnat. 

 

Heel snel voel ik het opgekropte genot onweerstaanbaar bij je losbarsten.  Het is een niet te stuiten explosie van geweld die doorheen je lichaam raast, je doet roepen van pijn en genot.  Je perst al je vocht uit je, trekt je volledig open en zuigt me diep in je.  Het is zo woest dat het me meesleurt en onder luid geroep spuit ik diep in je.  Ik weet dat je mijn zaad gloeiend in je voelt spuiten en dat het je orgasme nog versterkt.

 

Dadelijk na het orgasme trek ik me uit je.  Ik neem je teder in mijn armen en kus je.  Voorzichtig maak ik de boeien van je gezwollen polsen los.  Je neemt dadelijk mijn hoofd vast, duwt je tegen me en kust me.  Ik voel je tepelklemmen hierdoor zich nog harder vastbijten in je pijnlijke tepels.  Diep in je ogen kijkend neem ik de dildo en trek hem langzaam, parel per parel uit je kontje.  Zonder schroom kijken we elkaar aan.  Totaal elkaar vertrouwend en aanvoelend.

 

Ik leg de dildo weg. Als ik je klemmen los maak huiver je van de pijn.  Ik neem ijs en koel er je tepels mee af.  De badjas trek ik over je, laat je zitten in de zetel en maak voor je een hapje en wijntje klaar.

 

We kijken naar elkaar en weten dat onze relatie onherroepelijk veranderd is.  Onze band sterker.  Een nieuw leven, een nieuw begin.

 

Dominique

Manama juni 04

Lunanostra@hotmail.com

 

back to HeXX-page