Fetish door: Eric 

Hoe ik laars en handschoen fettishist ben geworden.
Dit is een verhaal van een jongen die helemaal gek is op dames laarzen en handschoenen.

Het begon al op jonge leeftijd. Mijn moeder droeg altijd rubber handschoenen als ze vuile karweitjes moest doen.B.v. bij het afwassen, koper poetsen en tuinieren. Ik kreeg altijd kriebels in mijn buik als ik er naar keek. Vooral als ik zag hoe de knokkels van haar hand zich aftekende in de handschoenen werden de kriebels meer voelbaar. Ik kon ze toen nog niet zo goed thuis brengen maar nu weet ik dat ik gewoon heel erg geil was. Ik zorgde ook zoveel mogelijk bij haar in de buurt te zijn als ze ze aan had.

Zo had ze ook een paar bordeau rode laarzen die tot net onder de knie kwamen. O.o. o. Wat keek ik daar toch graag naar. Als ze weg gingen deed ze ze meestal aan. Ik probeerde dan meestal in de buurt van haar slaapkamer te zijn want ik vond het een heerlijk gezicht om te zien hoe ze ze aan deed en de rits dicht deed. Het geluid dat de rits maakte zorgde ook weer voor het heerlijke gevoel in min buik en pik. Ze vroeg me eens een keer of er iets was maar heb haar het nooit durven vertellen.

Toen ik ouder werd heb ik vaak gefantaseerd over mijn laarzen en handschoenen dragende moeder. Hoe ze mij masturbeert en lekker over haar handschoenen laat klaarkomen. Ook ben ik sex boekjes gaan kopen waarin verhalen stonden over deze onderwerpen. Ik ben er nog steeds aan verslaafd en draag ze nu ook zelf. Dit is ook gekomen door de laarzen van mijn moeder. Op een dag was er niemand thuis. Ik was een beetje ziek en mijn moeder was weg naar een vriendin. Ik liep naar de kast waar laarzen in stonden. Ik heb ze gepakt en aangetrok-ken. Wat was dat een heerlijke ervaring. Ik had ook de rubber handschoenen gepakt en ben lekker op bed gaan liggen mijzelf lekker strelend. Ik had toen ook het masturberen en de heerlijke gevoelens die dat teweeg bracht al ontdekt dus heb ik heerlijk liggen genieten van mijzelf.

In een later stadium heb ik tijdens een vakantie van mijn ouders ook haar verpleegsters uniform erbij aangetrokken en zo ben ik de travestiet geworden die ik nu ben. Heb een voorkeur voor de herfst en winter maanden omdat dan natuurlijk het meeste dames laarzen dragen.

Reakties aan Eric

 

back to HeXX-page