Gebruikt, door Arnold.

Ik werd misbruikt zonder dat ik het door had.

 

Eindelijk had ik mijn droomvrouw gevonden, ze was een stuk ouder dan mij, maar ik vond haar fantasties. Ik had haar ontmoet in de plaatselijke kroeg, ze keek elke keer naar me en op een heel vloeiende ongemerkte manier zaten we bij elkaar.

Toen vroeg ze, “mag ik wat persoonlijks tegen je zeggen”, “ja hoor!!”, zei ik. “Ik zeg dit niet gauw tegen iemand, maar je hebt echt een lekker kontje”. Ik voelde me een beetje opgelaten, maar diep van binnen vond ik het leuk dat ze dat tegen me zei, eigenlijk was ik meteen gecharmeerd van haar en vroeg of ze iets te drinken wilde, waarop ze zei, “natuurlijk, van jou altijd lekker ding, ik ben Daphne trouwens”, “Arnold is mijn naam”, zei ik.

Ik was al een tijdje stuurloos en had behoefte aan iemand die me een beetje zou gaan begeleiden. Ze kwam uit de hemel als een donderslag en wilde meer van haar weten. Helaas was sluitingstijd ook bij deze kroeg weer aangekomen. Ze wilde helaas niet deze avond met me mee, maar ze vroeg wel mijn telefoonnummer, zodat ze me van de week zou bellen om me uit te nodigen. “Natuurlijk krijg je mijn telefoonnummer, voor jou altijd”, zei ik, waarop ze vriendelijk lachte en zei, “je bent echt leuk”. Op een bierviltje schreef ik mijn nummer en zag daarna het viltje in haar jaszak verdwijnen. “Bedankt lieverd, je hoort van de week van me oké!”, zei ze en ze gaf me een kus op mijn mond. Naar de deur gelopen, draaide ze zich nog even om, ze gaf een knipoog naar me, waarna de deur dicht ging.

Na het opdrinken van mijn laatste beetje jenever, stond ik op en pakte mijn jas van de barkruk om aan te trekken. Ik groette de barman en ging ook richting de deur om naar huis te gaan om te slapen. Onderweg naar huis, had ik Daphne als gezelschap in mijn gedachte.

Het is woensdag en ik word om een uurtje of vijf gebeld, het is Daphne. Ze vraagt of ik om een uur of acht bij haar langs wil komen, waar ik natuurlijk op in ga. Na het opschrijven van haar adres, hangen we op en zie ik haar vanavond. Ik zoek gauw wat kleding bij elkaar en vooral een mooie spijkerbroek, waar mijn kontje zo mooi uit komt, want daar viel ze op, dus wilde ik haar dat plezier absoluut geven. Na het douchen, trek ik neuriënd een mooi uitgekozen slipje aan en mijn mooie spijkerbroek, nog even naar mezelf in de spiegel kijken en trek vervolgens de rest van mijn kleding aan. Mijn honger gevoel is verdreven door verliefdheid en de verliefdheidsstof ferotonine blijft maar stijgen in mijn lichaam.

Nu nog een lekker luchtje opdoen en dan nog even op de bank televisie kijken. Terwijl de televisie gefilterd wordt doordat mijn gedachte bij Daphne zijn, begint het tijd te worden om te vertrekken.

Bij haar flat aangekomen kijk ik naar de nummering om erachter te komen op welke verdieping ik moet zijn. Het is de tweede verdieping en besluit om met de trap te gaan. Bij de deur van Daphne aangekomen, bel ik met kloppend hart aan en niet veel later zie ik door het glas al beweging komen waarna de deur open gaat. Daphne ziet er prachtig uit, een mooie trui met een strakke lichte spijkerbroek, simpel maar oh zo bijzonder bij haar. Ze pakt me bij mijn hand en geeft me een kus op mijn mond, waarna ze meteen tegen me zegt, “ik hou van je”. Ze ruikt heerlijk en het voelt alsof ze me voor altijd heeft betoverd en wil alleen nog maar bij haar zijn. Ze verteld, dat ze een paar vriendinnen op bezoek heeft, maar dat ze oké zijn. Ik loop tot over mijn oren verliefd achter haar aan de kamer binnen, waarna ze mij meteen voorstelt aan haar vriendinnen. “Kijk, dit is Arnold” en ik voel haar hand ongemerkt voor haar vriendinnen over mijn kont gaan. Er zitten vier vrouwen in de kamer op de bank en ze groeten mij en vertellen hun naam, welke mij nog niet blijven hangen vanwege de spanningen. Daphne vraagt of ik iets te drinken wil, waarop ik “een wijntje, graag” antwoord. Ze pakt een glas voor me en pakt wederom mijn hand weer en trekt me naast haar op de bank. Ze schenkt de wijn uit de inmiddels geopende fles in mijn glas en geeft het aan me. Terwijl ik een beetje van mijn wijn neem, zegt één van de vrouwen, “zo, Daphne..je zoek ze wel uit hé, je valt wel op lekkere kontjes hé”, een andere vrouw op de bank lacht en zegt, “ja, Daphne..we hebben je wel weer door hoor”. Daphne mengt zich er meteen in en zegt, “ja, dit is mijn schat en hij doet alles voor me”. “Alles”, zegt één van de vrouwen, “ja alles, hé Arnold?”, zegt Daphne terug tegen de vrouw, waarop ik antwoord, “ja natuurlijk, voor Daphne doe ik echt alles”.

Daphne geeft me een knipoog en wrijft lief en zacht met haar hand over mijn hand.        

Twee andere vrouwen op de bank hebben samen een gesprek over een overbuurjongetje. We beginnen ook op het gesprek in te gaan. “Waar hebben jullie het over? Een overbuurjongetje…wat is daarmee? Vraag ik. Eén van de vrouwen zegt, “we hebben het over het overbuurjongetje, die is nu vier jaar oud en hij kan nog steeds niet zijn eigen broek aan of uit trekken”. Het wordt even stil in de woonkamer en ik neem ondertussen nog een slokje van de wijn. Begint er één van de vrouwen iets lacherigs tegen me te zeggen, “kun jij eigenlijk wel je broekje uittrekken”. Daphne schiet in de lach en ook zei zegt, “ja Arnold, kun je dat eigenlijk wel of moeten we je erbij helpen”. Alle vier de vrouwen beginnen te lachen. Ik denk nog van, “nou ja, die zijn al aardig aan de wijn”. Eén van de vrouwen begint erop door te gaan en zegt, “nou vooruit, laat maar eens zien of jij je broekje al zelf naar beneden kunt krijgen”, waarop ik antwoord, “hallo, ik ben 34 jaar hoor! Dacht je nou echt dat ik dat niet kan?”. “Je hebt je broekje nog steeds niet naar beneden, dus volgens mij kun je het echt zelf nog niet” zegt de vrouw weer terug. “Oh nee, let maar eens op” en ik sta op en maak mijn riem los om vervolgens mijn broek te laten zakken. De dames zijn bepaald niet op hun mondje gevallen, ze vinden dat ik mijn broek helemaal uit moet doen, want daar gaat het om. Gewillig trek ik mijn broek helemaal uit en sta in mijn sexy onderbroek. Daphne staat op en komt achter me staan, ik voel haar handen om mijn middel komen, ze fluistert in mijn oor, “ik hou van je, doe maar met me mee”. Ze pakt met haar zachte handen de zijkant van mijn onderbroekje en trekt deze langzaam naar beneden en wederom fluistert ze in mijn oren dat ze van me houdt. Ik voel mezelf verstenen en reageer alleen nog maar op Daphne’s commando’s en laat alles over me heen komen. Terwijl ik voel dat ik dit niet meer leuk vind, merk ik bij mezelf dat het me niet lukt om er tegenin te gaan. Daphne blijft herhalen dat ze van me houdt en dat ik zo mijn liefde naar haar toe kan bewijzen. Liefde maakt blind, zeggen ze wel eens, ik dacht dat zoiets niet bestond, maar ik stond daar wel en deed alles wat Daphne van me verlangde en wilde dat ze van me zou blijven houden.

“Trek jezelf voor ons af”, zei één van de dames. Ik wilde dit niet en ik keek Daphne aan, welke me terug aankeek alsof ze het met me uit ging maken, de boosheid voelde ik zonder enig woord met elkaar overlegd te hebben.

Ben je doof ofzo? Vroeg een andere vrouw op de bank. Ik ging langzaam met mijn hand naar mijn nog lang niet stijve ding. Ik begon te trekken en Daphne begon weer dingen te zeggen als, “ik hou van je, jij bent mijn grote liefde, doe maar wat ik je zeg, dan zal ik altijd van je blijven houden”. Mijn penis begon groter te worden en na nog even door te hebben getrokken en de handen van Daphne te voelen rond mijn middel, was hij zo stijf en hard geworden als het maar kon. Eén van de dames stond op en zei, “ik ga je is lekker op je kont slaan, is even laten zien dat je gewoon een hoer bent, draai je maar even om en laat je lekkere kontje maar eens door me slaan”. Daphne, draaide me om en ik keek Daphne recht in haar ogen aan, ze kuste me en zonder dat ik het doorhad, ging ik steeds verder en accepteerde, liet alles toe, zolang Daphne maar van me houdt. Ze had een zodanige sterke invloed op me en ik voelde haar begeleidende rol ontzettend goed, waar ik juist zo naar zocht en nodig had, omdat ik zo lang stuurloos was geweest.

Ik voelde dat één van de vrouwen op mijn kont aan het slaan was en ze begon ook over mijn lichaam te voelen. Daphne ging naast één van de vrouwen zitten en ik kon een beetje draaien, terwijl die ene vrouw op mijn kont bleef slaan, “lekker he? Lekker even op je kont geslagen te worden, lekker kontje van je”, zei ze. Ik zag dat één van de vrouwen met Daphne aan het onderhandelen was, het had niet iets van een gewoon gesprek

Het leek erop alsof de onderhandeling tot zijn eind was gekomen, de vrouw pakte haar tasje en haalde haar portemonnee eruit. Ik zag dat Daphne 20 euro van de vrouw kreeg, welke Daphne meteen in haar broekzak deed laten verdwijnen. Daphne vroeg of ik bij haar en tussen die vrouw in wil komen zitten, de vrouw stopte met op mijn kont te slaan en duwde me een beetje richting Daphne. Ik ging tussen Daphne en die vrouw inzitten. Daphne fluisterde meteen in mijn oren, “hou je van me?, waarop ik “ja“ zei. Daarna zegt ze tegen me, “als je van me houdt, dan ga je met Sandra naar de slaapkamer toe en doe je wat ze je vraagt”. Daphne pakte me op een manier vast en had zo’n mooie stem dat ik haar niet kon weigeren. Daphne fluisterde verder, “als je dat doet, hou ik echt van je lieverd”. Ik was zo verliefd op Daphne, dat ik het voor haar deed en ik wilde niets liever dan dat ze van me zou blijven houden.  

De vrouw pakte mijn hand en stond op terwijl ze me mee trok richting de slaapkamer. Ik hoor de deurbel gaan, maar ik ben al bij de slaapkamer en wordt al mee naar binnen getrokken. Ze doet de deur dicht en vraagt of ik op mijn knieën wil gaan zitten. Ze gaat voor me op bed liggen en vraagt of ik haar laarzen uit wil trekken. Haar sokken gaan door de strakke laarzen vanzelf mee uit. Ze komt overeind voor me staan, ze vraagt of ik haar broek wil losmaken, hetgeen ik doe. Ze trekt haar broek naar beneden en trekt hem vervolgens helemaal uit. Ze vraagt aan me terwijl ze weer voor me is gaan staan of ik haar slipje naar beneden wil doen en of ik haar meteen lekker met mijn tong wil likken. Ze is een beetje geschoren en ik zie dat ze erg nat is, zonder na te denken, lik ik haar totdat ik haar bijeengekrompen zie staan en lichte schokjes zie maken. Ze is klaargekomen en ze trekt haar kleding weer aan. We lopen samen weer naar de kamer en ben blij Daphne weer te zien en ik zie Daphne tevreden kijken, omdat ik haar zo gehoorzaam. Er zit een man in de kamer, het blijkt de man te zijn van één van de dames op de bank. “Zo zegt hij, heeft Daphne je aan het werk gezet?”, waarop ik “ja” terug zeg. Een andere vrouw staat op en trekt mij ook mee naar de slaapkamer. Daphne zegt nog, “niet te lang hé, anders kost het meer!”. Na een half uur zijn we weer terug in de kamer, de vrouw van die man is inmiddels naar huis gegaan, omdat ze wisseldienst hadden met het oppassen van kinderen. De man begint ook zin te krijgen en vraagt aan Daphne of ze zin heeft om met hem een nummertje te maken. Daphne vraagt of ik in de hoek op de grond wil gaan zitten, zodat hun even lekker met elkaar op de bank kunnen vrijen. De man vraagt aan Daphne, dat als hij klaar komt of hij het dan in mijn mond mag spuiten, waarop Daphne haar toestemming geeft, maar dat het wel 50 euro kost, waarmee de man akkoord gaat. De man pakt geld uit zijn portemonnee en geeft Daphne die zich al aan het uit kleden is de 50 euro. Daphne stopt het in haar spijkerbroek en legt deze op de tafel achter in de kamer. Terwijl ik in de hoek op de grond ben gaan zitten beginnen Daphne en die man met elkaar te vrijen. Het is kwetsend voor me en het liefst wil ik schreeuwen, maar ik hou me in, omdat ik weet dat Daphne van me zal houden als ik netjes meewerk. Na een kwartier vernederd te zijn, zie ik dat de man gaat komen en Daphne vraagt of ik op de grond wil gaan liggen, zodat hij het boven mijn mond erin kan spuiten. Ik ga op de grond liggen en de man komt boven mijn mond en zie dat hij nog even een paar flinke rukken geeft. Het sperma spuit in mijn mond, hierna blijft hij nog even doortrekken, totdat alles eruit is en in mijn mond is gelopen. Daphne zegt met een verliefde stem, “slik het maar door schatje, dan kun je je kleren weer aandoen”. Ik slikte het door en zag Daphne met lieve ogen naar me kijken. Ik stond op en ging me kleding bij elkaar zoeken en aantrekken. De man die inmiddels was aangekleed en de drie andere vrouwen gingen maar weer eens een deurtje verder. Eén van de vrouwen zei, “volgende keer ga ik met je hé!” en de man zei, “ik kom volgende keer ook weer oké? Tot ziens!”, “tot ziens”, zei ik en Daphne die inmiddels ook was aangekleed liet ze uit. Daphne kwam terug en zei dat ik lief was geweest en dat ze van me hield. Ze wilde dat ik morgen weer langs zou komen waarop ik, “ja hoor”, zei. Daphne gaf me een kus op mijn mond en ik hield mijn handen om haar middel en voelde weer de enorme verliefdheid opkomen. Ze deed de deur voor me open en zei, “tot morgen om een uur of acht oké”. Ik zei nog dat ik van haar hield en dat ik de volgende dag weer zou komen. Onderweg naar huis, begon ik weer een beetje helder te denken en merkte dat zij al het geld had ingenomen en dat ik het werk had gedaan. Het begon me steeds duidelijker te worden, ik werd misbruikt zonder dat ik het door had.

 

Arnold.

 


back to HeXX-page