Herinnering aan Rob door: S
Ik lig te zonnen op het strand, tegen de zijwand van een populair strandpaviljoen in Wijk aan Zee. Sinds jaar en dag is dit mijn favoriete plek: ongestoord en wat uit de wind

Op ruim twee meter afstand ligt een jongen, mij vaag bekend. Ik ken hem uit mijn stamcafé en heb wel eens wat woorden met hem gewisseld. Ik weet z'n voornaam, Rob, en ik weet dat hij op een booreiland werkt.

Ik bekijk hem vanuit mijn ooghoek en constateer dat hij een mooi en opwindend lijf heeft. Ik sluit m'n ogen en geniet van de warmte op m'n lijf. Na een tijdje gluur ik weer opzij en ik zie dat hij naar me toegedraaid ligt. Het lijkt alsof hij naar me ligt te kijken. Ik draai m'n hoofd naar hem toe en zeg zachtjes: "Hoi, kijk je naar me?" Geen antwoord. Ik zal het me wel verbeeld hebben. De zon schijnt fel in m'n ogen en ik doe ze weer dicht.

Even later hoor ik zacht naast me: "Ook hoi" Ik hou m'n ogen dicht en glimlach. Ik voel dat hij dichterbij is komen te liggen en z'n aanwezigheid wind me op. "Mooie tepels heb je", zegt hij alsof het de normaalste opmerking van de wereld is. "Dank je", is alles wat ik uit weet te brengen. Ik breng m'n hand naar m'n blote borst en voel aan de tepel: hard. Ik knijp erin en hoor hem zachtjes kreunen.

Mijn interesse is nu goed gewekt en ik draai me op m'n zij naar hem toe. Ik bekijk hem zonder enige gêne en m'n blik blijft even dralen bij de flinke bult in z'n zwembroek. Dan kijken we elkaar lange tijd stilzwijgend aan.

Ik heb het bloedheet en m'n kruis klopt van geilheid. "Ik ga zwemmen", zeg ik en voeg direct de daad bij het woord. Ik loop naar de zee om af te koelen.

Ik dobber in het rustige water, wat verwijderd van de drukte. Ik ben een beetje teleurgesteld dat hij niet achter me aan is gekomen. Dan staat hij opeens naast me en torent flink boven me uit. Hij legt z'n handen om m'n billen en tilt me op, drukt me tegen hem aan. Heel beheerst en rustig begint hij me te zoenen, z'n handen gaan over m'n billen en kruis. Dan schuift hij het kruisje van m'n bikinibroekje opzij en laat me langzaam over z'n harde paal zakken. Bijna ogenblikkelijk krijg ik een orgasme en ik klauw m'n handen in z'n rug. M'n mond duw ik in z'n nek om het niet uit te schreeuwen. Hij drukt me stevig vast.

Als ik weer een beetje rustig geworden ben, neukt hij me hard en gelijkmatig. Ik kijk om me heen, niemand lijkt ons op te merken. Ogenschijnlijk een onschuldig zoenend stel. Onder water werd ik echter stevig geneukt en m'n klit bewerkt door z'n duim. Met één arm hield hij me tegen zich aan gedrukt. De gespannen spieren in z'n arm wonden me mateloos op.

Naar mijn gevoel nam hij lang de tijd en bezorgde me meerdere orgasmes.
Ik voelde aan z'n dieper stotende en dikker wordende pik in me dat hij klaarkwam.

Toen… stonden we doodstil voor enkele minuten. Hij liet me los, gaf me een kus op m'n mond en op het puntje van m'n neus en zwom weg, dieper de zee in. Toen ik weer terugkwam op m'n plek, zag ik dat z'n spullen weg waren. Ik heb hem nooit meer gezien. 

S.                      

 

Mail 'S.': essepop@hotmail.com

 


back to HeXX-page