Misty

'n
Mrs
met
gevoel

kaasfondue door: kb.

Ondertussen alweer bijna twee weken geleden had ik het genoegen een lang weekendje bij mijn Miss-T te mogen doorbrengen. Lang omdat het donderdagnacht,vrijdag, zaterdag, zondag en een stukje van maandag was, weekendje omdat het weer zo snel voorbij was.

Donderdagnacht na een dubbele dag hard werken (uiteraard later dan verwacht) eindelijk aangekomen. ik dronk nog een glaasje water en naar bed. Lekker warm tegen elkaar aan, heerlijke gewenste intimiteiten uitwisselen. Langzaam zakte ik weg om weer even langzaam terug wakker gekriebeld te worden. ik keek in Miss-T Haar schitterende ogen en wist ik moest dieper zakken. Rustig zakte ik af onder het dekbed, even alles op mijn weg een lekker likje gevend, genieten van je heerlijke zachte huid. Zoekend naar die zalige zilte plek. Mooi was het spel wat begon. Subtiel mijn hoofd sturen om maximaal te kunnen genieten ondertussen wel het dekbed goed rond mij op zijn plaats houdend. Pijlsnel stijgt de temperatuur en ook mijn ingebouwde thermometer gaf oneindige hoogte aan. Heerlijk "lijden" voor mijn Miss-T Haar genot, als het moet likken tot ik sterf en verder. Dan na 15 minuten het veel te vroege orgasme. Zwaar ademend nat bezweet met een stijve pik die op exploderen staat dook ik weer op. Geiler dan geil als ik was zij je "Mmm dat was heel lekker, welterusten we gaan slapen schatje" goed wetend dat voor mij slapen geen sinecure was. Nooit eerder voelde "gebruikt zijn" zo immens goed.

Vrijdag's samen met slaaf "bofkont" Miss-T Haar huisje witten. De "Bazin" een dagje naar A'dam en wij zorgden natuurlijk ervoor dat alles weer netjes op zijn plaats was voordat Zij terug kwam.
we gekten over straf en dat ik, kinkybinky de mazzelpik was want "slaaf bofkont" moest nog weg. Cynisch zei ik dat Miss-T waarschijnlijk uitgeput thuis kwam na een dagje A'dam.
Inderdaad, het was zo. 's Avonds laat een Chineesje en een glaasje rode wijn en Miss-T en Haar slaafje waren "out".
We lagen in bed en bespraken wat we zaterdag en zondag gingen doen. Ook het culinaire aspect kwam aan bod. De keuze viel op kaasfondue. ik weet het, kaasfondue op een warme zonnige dag is culinair barbarisme maar wie boeit dat nu?
Tussen de lakens werd gesproken over diverse geile fantasieŽn, wanneer wij niet met - juist ja - geile fantasieŽn bezig waren.
Zo kwam ook de verkrachtingsfantasie aan bod.
'Ik ga je verkrachten' zei Miss-T. 'ik neem je hard van achter met mijn grootste voorbindpik. Zonder glijmiddel natuurlijk!" ging Ze verder.
Aangezien we dit spelletje wel eens vaker gedaan hebben en ik dit meer dan prettig vind zei ik "Mm ja, aub. verkracht mij hard Meesteres".
"Nee verdorie zeg, je moet het niet willen. Ik verkracht tegen je wil op de aanrecht als je morgen aan het koken bent. Zeg Me hoe vreselijk je dat vind" bitste Miss-T naar me.
"Oh nee toch, aub niet! Wel een geil idee" antwoordde ik.
"Ja moet Ik onthouden, is leuk voor een verhaal" zei Miss-T.
Ergens verder zij we beiden bijzonder onspectaculair ingedut en hebben heerlijk van elkaars warmte genoten.

Zaterdagavond, begaan als ik was met het lot van het kaasfondue, dacht ik natuurlijk helemaal niet meer aan die fantasie. ik werd dan ook helemaal verast onder het pletten van de knoflook. ik voelde Haar achter mij. Juist ja Haar voorbindpik. Een hand om mijn nek, de andere aan mijn tepel waar Ze onverwacht heerlijk hard in kneep.. Ik kon niets doen met mijn handen vol knoflook. Duidelijk voelde ik haar pik van achter tegen mij aanduwen, het kleine beetje glijmiddel (van het condoom ) afsmerend aan mijn broek.
Na dit voorspel werd ik ruw van mijn broek ontdaan dit terwijl mijn nek stevig vastgeklemd bleef. De benen uit elkaar geschopt voorzover dat ging met de broek ertussen en hard tussen mijn gaatje en ballen in gepord.
"Bied je aan" snauwde Miss-T.
Gewillig zakte ik een beetje door de knieŽn.
ik voelde nu Haar eikel op mijn gaatje. ik duwde zacht naar achter om Haar te laten merken dat Ze goed zat. Hard drukte Ze door. Haar eikel drong pijnlijk naar binnen, snel volgde een tweede en derde stoot. "Wat klein piemeltje" bitste ze me toe. Ja, het was pijnlijk, pijnlijk lekker. Een stevige beurt in de keuken zonder dat ik iets kon doen. Mijn gaatje was in vuur en vlam en om dat te versterken kneep ik zohard ik kon. Het zelfde deed Miss-T nu met mijn tepeltjes die door al die knijpende aandacht een brandende sensatie op zich werden.
Het ruw verkracht worden voelde vreselijk heerlijk. Zo vreselijk dat ik de opdracht om tegen de keukenkastjes op te spuiten moest laten schieten. Ik rukte me zowat het licht uit de ogen maar nee in al die hevige korte opwinding zat spuiten er niet in. Toen het orgastisch gevoel naderde, moest ik natuurlijk stoppen. Tja, ik had mijn kans gehad. Helaas, tijd om verder te gaan met het kaasfondue wat overigens heerlijk smaakte.

kinkybinky 

back to HeXX-page