kadootje.

Het was al laat en donker toen ik op de bus stond te wachten die me thuis zou brengen. Ik ben nooit helemaal op mijn gemak op donkere eenzame bushaltes en ik was dan ook opgelucht toen mijn bus er aan kwam. De chauffeur begroette ik daarom met een blije glimlach. Het was een aantrekkelijke kerel. Groot en blond, een beetje jongensachtig type.

"Vijf strippen alstublieft” zeg ik een beetje ademloos. De chauffeur zet zijn stempel ergens op mijn strippenkaart en met een vette knipoog zegt hij: “alstublieft”. Dat is een gratis ritje voor mij. Bedankt, grijns ik breed. Ik loop de bus in . Er zijn nog twee passagiers. Vlak achter de chauffeur neem ik plaats. Handig om hier te zitten. Kan ik nog even ‘ongemerkt’ van zijn aantrekkelijke hoofd genieten via de binnenspiegel.
Bij de eerst volgende halte stappen de overige passagiers uit. We zijn alleen. Ik probeer onopvallend naar hem te gluren maar dat lukt niet, hij zit namelijk enthousiast naar mij te kijken. Ik glimlach voorzichtig en word beloond met een brede grijns. “We zijn alleen, juffie” zegt hij in een gemaakt plat dialect. “Ja” is het enige wat ik nog zeggen kan. Ik val als een blok voor deze vent. Wat een kadootje.
Ik overweeg mijn kansen. Het is de laatste rit en ik stap uit op de eindhalte. Ik waag de gok. Ik lach nog eens uitnodigend en sta daarna traag op van mijn bank, er voor zorgend dat hij goed  ziet wat ik doe. Ik doe geen moeite om mijn korte rokje naar beneden te trekken als het iets omhoog schuift, heupwiegend loop ik naar de achterbank van de bus en kruip in het hoekje.
Als hij alle haltes verder passeert en, in plaats van de laatste halte aan te doen, doorrijdt naar de busremise wordt mij duidelijk dat mijn boodschap is overgekomen. Ik heb kans op mijn kadootje. De bus wordt geparkeerd en de lichten gaan uit. Bij het schemerlicht van de straatlantaarns zie ik mijn chauffeur naar achteren lopen.

“Hoi, je bent er nog” zegt hij, nu net zo ademloos als ik, en hij schuift dicht naast me. “Ja”. Zijn hand ligt op mijn knie en een warme tinteling trilt van mijn knie naar omhoog. “Ik heb enorme zin in jou”, “en ik in jou” zijn de enige woorden die nog gesproken worden.
Zijn hand glijdt langzaam omhoog naar mijn slipje terwijl ik me naar hem overbuig om hem een warme zoen te geven. Mijn rokje schuift verder omhoog als zijn hand, warm mijn kruis verkent. Ik smelt tegen hem aan.
Onze tongen spelen een heet gevecht, terwijl ik mijn chauffeur stevig maar voorzichtig in zijn kruis pak. Dit voelt goed. Ik maak zijn knoop en rits los en laat mijn hand in zijn slip glijden. Mijn slipje is ondertussen al verwijderd. En ik geef ook hem de ruimte. We zoenen en strelen elkaar, mijn handen over zijn rug zijn handen over mijn borsten. Dan is het genoeg. Ik keer me naar hem toe en ga schrijlings op hem zitten. Een hand ligt in zijn nek, met de andere leid ik hem bij me binnen. Heet en hard glijdt hij moeiteloos diep in me. Met een kreun om dit, toch onverwacht, genoegen zitten we even stil van elkaar te genieten.
Dan beginnen we traag te bewegen. De spanning loopt snel op . Ik voel hoe mijn chauffeur moeite doet zich in te houden. Ik geef hem echter geen kans. Vol passie en vuur werk ik ons naar een geweldige eindfinale toe. Als ik voel dat hij zich definitief gewonnen geeft en gaat komen, laat ik me ook gaan en hijgerig kreunend komen we samen klaar.
Nog even genieten we na van elkaar en onze actie. Een laatste warme kus en dan stap ik van hem af. “Je was een geweldig kadootje” fluister ik hem nog in zijn oor voordat ik de bus uitstap en de laatste paar honderd meter naar mijn huis te voet afleg, mijn slipje als souvenier voor mijn chauffeur achterlatend.

©2003 de_HeXX

Stuur de_HeXX uw reaktie: She likessssssssssssss it! ...... a lot!

back to HeXX-page