Kantoor door Wigge

Klikklak, klikklak,
Weer stapte één van de collega’s parmantig voorbij zijn bureau.
‘Verdomme’ dacht Wigge ‘ je kan je hier toch echt moeilijk concentreren met constant dat getik van vrouwenschoentjes op het parket’.
Telkens er één van hen passeerde keek hij er onwillekeurig naar en nee, niet alleen naar hun schoentjes…
Strategisch stond zijn bureau wel ideaal opgesteld, net in de punt van het L-vormige kantoor, dus waar ze ook naartoe moesten, steeds kreeg hij front, profiel en achterzijde in zijn gezichtsveld.

De mijmeringen konden dan ook niet uitblijven, als Tilda passeerde, een ietwat goedgelovig moedertype met lekkere D-cup, die al jaren alles voor haar kroost deed, en misschien daarbij zichzelf vergat. Hoewel ze vaak stelde dat ze wist wat er in de wereld te koop was, twijfelde hij eraan of dat ook zo was op erotisch vlak.

Dan had je ook Megalie, een frisse energieke begin dertiger, groot, slank,maar lekker breed in de heupen, wat kleinere borsten. Een spontane flapuit met een drive, een beetje nieuwsgierig type, bereid om nog wat te leren in de wereld. Haar man was blijkbaar regelmatig afwezig voor zijn werk.

En dan had je Nanna, daar kon je niet naast kijken; bruisend van energie, grappig, met een bijwijlen uitgesproken willetje. Maar als ze langskwam –of beter- liep, dan moest hij wel kijken… dan deinde haar front heerlijk op en neer. Telkens probeerde hij zich voor te stellen wel prachtig zicht dit zou zijn als ze géén kleren aanhad…Die mooie puur natuur borsten en daarboven dat leuke frisse kopje, dat toch steeds iets ondeugend, open, bereidwilligs
uitstraalde.
Vaak droeg ze lekker uitgesneden bloesjes of T-shirts; als je dan voor haar bureau ging staan, of beter nog , zij zich aan jou bureau even vooroverboog… man, dan had je alle moeite om niet té opvallend naar haar boezem te kijken, groot was de verleiding om gewoon even een streeltje te geven aan die mooi gebruinde tieten, die op amper 50cm van je een beetje losjes hingen te bengelen…

Op een dag werd tijdens de lunchpauze commentaar geleverd op een artikel in Flair over vreemdgaan en triootjes.
Tilda had de uitgesproken mening dat zulks out of the question was, onbegrijpelijk dat mensen zich tot zoiets konden verlagen. Wigge daarentegen stelde hier niemand in te zullen veroordelen, dat ieder voor zich moet uitmaken wat kan en niet kan. Vanuit zijn ooghoeken merkte hij bij Nanna een verhoogde aandacht toen hij dit zei, maar daar bleef het dan bij.

Enkele dagen later, na werktijd waren enkel Nanna en Wigge nog aanwezig. Toen deze laatste aanstalten maakte om te vertrekken kwam Nanna voor zijn bureau staan, een mooi zicht gunnend op haar boezem.
‘Zeg’ zei ze ‘ wat dat artikel in de Flair betreft. Je stelde dat daar zo algemeen, maar… hoe zou jij zelf reageren als zo’n kans zich voordoet?’
Terwijl boog ze zich nog wat verder voorover, waardoor Wigge niet anders kon dan pal op haar borsten te kijken.
‘Oeps ‘ dacht hij ‘ er gebeuren hier dingen die ik misschien wel fantaseerde, maar nooit voor werkelijkheid zou nemen’
‘Wel euh…’ en verder kwam hij niet.

‘Denk je soms dat ik niet allang in de gaten heb hoe je mij regelmatig begluurt?’ vraagt Nanna, ‘Niet dat ik dat erg vind, anders had ik je al terechtgewezen. Maar moet het enkel bij gluren blijven?
‘Wel euh…’ weer was Wigge sprakeloos, terwijl in zijn hoofd engel en duivel een gevecht op leven en dood begonnen . Aanvallen of terugtrekken was de inzet.

‘Ik wil je helemaal niet tot iets verplichten , maar heb je voor jezelf al uitgemaakt wat je ooit in zo’n situatie zou doen?’ vroeg Nanna.
Het gevecht in zijn hoofd was afgelopen , Wigge tilde zijn hand op en schoof deze zachtjes tussen haar mooie glooiingen. Man, wat waren dit heerlijke rondingen! Langzaam schoof hij zijn hand in haar BH, zodat haar linkerborst netjes in zijn hand kwam te liggen. Nanna boog zich nog wat verder over het bureau, zodat Wigge makkelijker zijn werkterrein kon verkennen. Met zijn rechterhand knoopte hij haar bloese los wat hem een nog mooier panorama opleverde van 2 mooi verpakte volle borsten. Nanna’s ademhaling gleed af naar een stilletjes zuchten. Terwijl ze haar ogen sloot, tilde Wigge haar beide borsten uit de BH, zodat ze , met de tepels op amper enkele centimeter van het bureaublad verwijderd , in volle glorie lichtjes heen en weer bengelden.
‘Die tepels’ zei Wigge, ‘nog nooit zulke prachtige grote smekende sabbelknoppen gezien!’
Zijn handen kneedden beide borsten, speels strelend over haar tepels, tot ze lekker stijf stonden.
Nanna kroop op het bureau, en legde Wigge aan aan haar borst, zodat hij haar sabbelknoppen om de beurt diep kon binnenzuigen.
Elke zuigbeurt voelde ze in één lijn tot beneden trekken, tot in haar inmiddels al behoorlijk natte kutje.
Wigge’s hand was inmiddels op verkenning getrokken, eerst langs haar blote onderbeen, dan langs de binnenzijde van haar dijen , onder haar rok, een beetje plagerig, steeds wat dichter bij het einddoel.
Hoe meer hij haar plaagde, des te meer zij haar dijen aanbood en in zijn richting schoof tot plots zijn pink doel trof en door haar slipje pal haar klit beroerde.
Een rilling liep over haar rug, nog meer drong Nanna met haar heupen aan, ongeduldig schoof ze haar slipje opzij , zodat Wigge vrij spel kreeg tussen haar benen.

Zijn vingers gleden van de ene dij, over haar gladgeschoren heuveltje, naar haar andere dij, ‘en passant’ een slippertje makend over haar clit en haar lekkere donkergekleurde schaamlippen. Terwijl bleef hij haar borsten om beurten afzuigen, zacht bijtend op haar tepels.
Toen had ze het niet meer, ze greep zijn hand en dwong zijn vingers in de richting van haar gloeiende natte spleetje.
Net op het moment dat zijn vingers de rand ervan raakten….

Wigge

 

back to HeXX-page 

 
  eXTReMe Tracker
Verhaaltjes voor het slapen gaan....Erotiek, ook bij Bol.Com