Klant: door Desire.

Mijn Meester neemt me mee naar een mooie locatie. Ik weet wat er van mij verwacht wordt deze sessie. Ik mag voor mijn Meester een klant afwerken. Hij heeft het contact gelegd, de locatie geregeld en treft nu de voorbereidingen. Ik mag mijn hoerigste kleding aandoen. Zwarte halfopen schoenen met een hakje, stay-up kousen en een te kort zwart jurkje en mijn nieuwe collar is alles wat ik draag, nadat ik me op zijn aangeven heb omgekleed. Hij is tevreden.

Ik mag gaan zitten op een klein verhoginkje tegen de danspaal. Een warm zacht kussen met handdoek onder mijn kont. Mijn ogen worden blindgemaskerd. Mijn geboeide polsen achter mijn rug om de paal bevestigd. En tenslotte een touwtje door de ring van mijn collar aan de paal vastgemaakt. Mijn bewegingsvrijheid is zeer beperkt, ik besef, als ik van de paal afglijd hang ik mezelf op. Mijn benen gespreid, mijn jurkje omhoog, mijn borsten bloot. Open, toegankelijk, volkomen afhankelijk en kwetsbaar. Ik voel me rustig gespannen.

Mijn Meester loopt heen en weer, er is muziek. Af en toe is hij bij mij. Zegt geruststellende dingen, raakt me even aan. Dan neemt Hij afscheid. Kust me, vraagt me of het goed is en benadrukt nog een keer dat ik zijn klant niets weigeren kan. Op beide knik ik bevestigend.
"Ik ben met een half uurtje terug".

Hij gaat weg. De deur valt met een stevige klik in het slot. Ik ben alleen. De muziek speelt en ik probeer wat te gaan verzitten. Als ik op mijn handen steun, kan ik net een paar centimeter naar voren of naar achteren schuiven met mijn kont. Het touwtje dat mijn collar aan de paal vasthoudt beperkt mijn bewegingsvrijheid enorm. Het is een griezelig gevoel als ik iets te ver van de paal afbuig wordt ik vanzelf aan mijn nek weer terug gedwongen naar mijn oorspronkelijke houding. Rest me niets dan stil te blijven zitten en af te wachten.

Het is bizar hoe rustig en geil ik me voel. Ik voel me sterker dan mijn kwetsbaarheid, ik voel me trotser dan mijn schaamteloze aanbieding, ik voel me zekerder van mijn zaak dan bij het kopen van een pakje boter. De muziek, mijn gedwongen houding, mijn kleding, de voorbereidingen, alles maakt dat ik me geil, rustig, gewenst en veilig voel. Maar ook ben ik gespannen. Mijn Meester is weg, de anonieme klant nog niet gearriveerd. Ik ben niet echt bang, ik ben wel een beetje bang. Het wachten duurt lang en heeft een soort meditatieve werking. Ik ga steeds meer voelen. Geiler, meer in mijn rol, ik ben een hoer, ik word aangeboden, ik ga gebruikt worden.

De deur gaat weer open. Mijn gehoor staat op scherp. Iemand loopt naar me toe. Ik ruik sigarettenrook. Een voet tikt tegen de binnenkanten van mijn voeten: wijder! Ik zet ze uit elkaar. Dat wordt van mij verlangd: absolute volgzaamheid. Er word naar mij gekeken, ik voel het. Boven alles wat ik voel, voel ik me geil. Gewenst en geil. De minste aanraking laat me kreunen. Dan hoor ik uitkleed geluiden. Iemand ontdoet zich van kleding. Ik hoor het en probeer het te volgen. Er wordt geen woord gesproken.

Een pik met condoom voor mijn mond. Ik lik even aan de eikel. Ik mag niets weigeren, ik wil niets weigeren. Als ik mijn mond open, stoot hij diep naar binnen. Ik kan mijn hoofd wat naar achteren buigen, meer ruimte, meer diepte…. 
Ik kreun. Ik pijp met tong en mond zolang het gewenst is. Zuig als ik de kans krijg. Deze pik is de pik die mijn Meester wenst dat ik geef wat hij van mij verlangt, dus doe ik dat. Met diepe geile overtuiging. Er wordt met mijn tepels gespeeld, gepijnigd. Hard. Mijn tepels zijn gevoelig, ik kreun.

De pik is weg. Roken, ik ruik dat er gerookt wordt. Heen en weer lopen. Ik probeer het te volgen. Dan worden mijn armen losgemaakt. Ze willen niet erg hun gewone werk doen. Omdat ze lang achter mijn rug gebonden zaten voelen ze nu zwaar en een beetje doods. Ik sleep ze naar voren. Het touwtje wordt losgemaakt en daaraan voortgetrokken wordt ik naar het bed gedirigeerd. Voorover bukken, op mijn knieën. Bovenlijf over het bed, kont naar achteren. De pik duwt zich in mijn kut. Ik ben zo klaar ervoor. Ik bied me aan, kont naar achteren en kreun verrukt als hij me stevig neukt. De pik duwt zich tegen mijn kontgat. Lastiger maar hij geeft niet op. Duwt zich trefzeker naar binnen. Ik jammer, ik kreun, ik weet zelf niet van ellende of van genot. Ik kreun, ik kreun van genot als de pik me neukt. Ik ben een geile hoer die zich laat aanbieden en gebruiken. En er grenzeloos en schaamteloos van geniet……

Dan loopt hij van me weg. Ik ben los en vrij maar blijf bewegingloos voorover op het bed liggen. Kont naar achteren. Hij kleed zich aan, heeft geen woord gesproken en trekt de deur met een stevige klik achter zich dicht.

Even later is mijn Meester terug: "Zo, zo, ligt dit er even fraai bij". Hij maakt mijn ogen weer vrij en vraagt me hoe het was en of ik genoeg gehad heb. Ik wil alleen kreunend melden dat het 'goed' was en dat ik nog niet genoeg gehad heb. Mijn Meester kleed zich uit, gaat achterover op het bed liggen. Terwijl ik hem, als dank voor zijn geile zorgen, mag pijpen, vertelt hij mij dat zijn klant tevreden was. Ik ben trots en blij en bedenk me dat ik ook tevreden ben, en hoop deze klant vaker te mogen ontvangen.

 

back to HeXX-page