De kleedkamer door Mr-Evil

Een verslag van mijn sub:

Peinzend leg ik de hoorn op de haak. Dat was mijn meester Mr-Evil,  die me wel verdomd vroeg uit bed belde. Ik kijk nog even slaperig naar de wekker en die geeft toch echt half zeven aan, terwijl het zaterdag is. Echt bij mijn positieven ben ik nog niet en ik duik zo weer onder de lakens, maar ik zal toch eerst eens opschrijven wat hij voor kleding voorschriften doorbelde.
Onderkleding: een zwarte string en een kwartcup bh. Of was het de drie kwart-cup bh? Shit, nu geen fouten maken want ik weet hoeveel acht hij slaat op de kleinste details. Mijn gedachten gaan terug naar een maand geleden toen ik ook iets verkeerds had aangetrokken. 

Terwijl een lichte tinteling van genot door mij trekt, herinner ik me dat ik een paar dagen nogal moeite had met zitten. Nu staat ineens helder voor de geest dat het de kwart cup bh moet zijn. Opgelucht schrijf ik dat op, dan Bovenkleding: de zwarte schoenen met hoge hakken, daar had hij de nadruk op gelegd, hóge Hakken!! Mijn zwarte kousen, netkousen, de korte leren rok die ik vorige week van hem gekregen heb, en een kort, ook al zwart, truitje, laag uitgesneden voor.
Tot slot moest ik me nogal zwaar opmaken, en mijn haar wassen. Gelukkig, niks vergeten, ik leg de pen neer en trek de dekens over me heen. Zo rond twee uur zou hij me ophalen had hij gezegd. Ik kijk nog  een keer in de spiegel en ik kan niet anders zeggen dan dat ik er buitengewoon hoerig uitzie.Wat zou hij nu weer met me van plan zijn? Ik weet dat ik volop op hem kan vertrouwen, doch bij elke opdracht voel ik steeds weer een grote spanning, ik zal alles doen wat hij me opdraagt,maar ik hoop wel dat het niet te buitenissig zal zijn. Dan lach ik in mezelf, leugenaarster denk ik, je hoopt juist wel dat het dat zal zijn. De gordijnen een beetje opzij schuivend, zie ik dat hij inmiddels is gearriveerd. 
"Kijk, dit heb ik voor je gekocht" zijn, zijn eerste woorden, als hij binnenstapt.
Hij toont me een leren halsband met voor en achter een metalen ring, aan de zijkanten er van staat, met kleine lettertjes zijn naam. Hij kust me op mijn wang, en ruikt de parfum. 
"Daarvan moet je nog wat meer opdoen" zegt hij, en gaat op een stoel zitten. 
"Kom hier" klinkt het dan, op zijn kalme, doch o zo dwingende toon "dan doe ik je, je halsband om".
Ik kniel voor hem en leg mijn hoofd in zijn schoot. Met zijn vaardige handen plaatst ie de halsband rond mijn keel en nek en maakt die vast, niet te strak. 
"We gaan vanmiddag ergens naartoe, samen, leuk toch?"
Wantrouwend kijk ik hem aan, wat gaan we dan doen, vraag ik hem. Naar het voetballen kijken.

 Damn, weer die grijns, dan heeft ie al vast binnenpret om wat er zal gaan gebeuren, zo goed ken ik hem inmiddels wel. En voetballen? Nooit geweten dat ie dat leuk vond; ik vind erin elk geval geen zak aan. Zo rond half drie komen we bij het voetbalveld aan. Er is heel veel publiek, voornamelijk mannen, en ik voel me helemaal niet happy bij dat idee. Hij heeft me uitlaten dossen als een hoertje en ik weet al dat ik veel ogen op me gericht zal krijgen, van allerlei mannen die me wel eens mee zouden willen nemen om voor geld met me te vrijen,  getver. Tegelijk windt dat idee me ook weer op, dat is zo tegenstrijdig bij me, ik vind t allemaal doodeng, en at the same time geeft t me een enorme kick. 

Mijn Meester betaalt en we lopen t voetbalveld op. Zoals al gedacht trek ik direkt veel bekijks, en de eerste zo genaamde 'grappige opmerkingen' hoor ik als ik hen net gepasseerd ben. Hautain besluit ik al die mannen te negeren en ik loop met opgeheven hoofd voorbij, en lig dan ineens bijna op de grond. De grond rond het voetbalveld is plaatselijk nogal drassig en mijn ene schoen zakt diep in de modder weg; hoe kan ie me hier verdomme ook op hoge hakken laten lopen. Terwijl ik me met moeite op de been houd en mijnvoet met schoen uit de modder trek, werp ik een boze blik naar mijn Meester. Hij is een paar meter verderop stil blijven staan, en kijkt naar me. Mijn boze blik negerend zegt ie zalvend, denk je om de modderige plekken, lieverd? 
Grrrrrrr, denk ik, en loop dan weer achter hem aan, goed naar de grond kijkend, want ik lig hier liever niet op de grond. Dan zullen de grappen helemaal niet meer om aan te horen zijn, denk ik. We kijken tien minuutjes naar het spel, saai en vervelend, en dan zegt hij rustig, kom, laten we maar weer gaan. Pfffff, weer moeizaam het hele veld rond, elke modderpoel opmerken en ontwijken, leuke opdracht hoor. Nadat ik de hindernisbaan met goed gevolg heb afgelegd, wil ik naar de uitganglopen, maar dan ineens is er die bekende klank, die me een moment laat verstijven, en me dan op mijn schreden terug laat keren :
"Waar denk jij heen te gaan?  Loop maar met mij mee,lieverd”
Hij pakt mijn halsband vast en trekt me mee, de sporthal in. Op een bord staat met grote letters

KLEEDKAMER 1e ELFTAL

Ineens heeft ie een sleutel in de hand en opent de deur, naar binnen, beveelt hij en ik kan alleen maar luisteren. Damn, wat wil ie nou, hij denkt toch niet dat Ik me door al die mannen laat bekijken? Een ketting wordt door één van de metalen ringengedaan en het volgende moment ga ik op handen en knieën op de grond zitten. Gewoon, omdat hij wil dat ik dat doe. Ik merk dat ik gespannen ben en tegelijk razend nieuwsgierig, het is of er een knoop in mijn buik zit. Kruipend ga ik achter hem aan , tussen de sporttassen door, trainingsjasjes, broeken, schoenen, er ligt zelfs een witte onderbroek met rode stippen constateer ik, en giechel een beetje.

 Aan t eind van de kleedkamer is nog een deur, waarop een groot bord hangt "Buiten Gebruik". 
Ook hier heeft ie zomaar ineens een sleutel van, en hij trekt aan de ketting zodat ik wel verder moet kruipen. Ik kijk rond en zie dat hier onlangs gebouwd is, een muurtje staat half overeind, een paar balken liggen op de grond en een troffel staat met een paarspijkers tegen t muurtje. Dan zie ik ineens een kist, en daar liggen polsboeien, enkelboeien, enkele stukken touw, en een spreidstok, met daarop grote  letters de naam van mijn Meester.

Die smeerlap, denk ik,hij heeft t weer zorgvuldig gepland allemaal, zoals ik kon weten. Oke, ga maar staan, en klim op de kist. Ik ga staan, sla wat stof van mijn knieën, zet mijn hoog gehakte schoen op de kist en ga er op staan. Ik strek mijn handen naar hem uit zodat hij de polsbandjes makkelijk vast kan maken. Intussen voel ik een enorme spanning opkomen, ik wil eigenlijk vragen wat zijn bedoelingen zijn, maar voel dan schaamte , je weet dat je hem kunt vertrouwen, verwijt ik mezelf, doe dat dan ook!! 
In de steunbalk boven mijn hoofd zitten twee haken, links en rechts van mijn hoofd. Doe je armen boven je hoofd , zegt hij kalm, en ik gehoorzaam, het voelt heerlijk om zo gecommandeerd te worden, voor t eerst die middag voel ik kriebels in mijnonderbuik, raak opgewonden, daar valt niet tegen te vechten. De ringen van de polsbandjes passen natuurlijk in de haken, die hij vervolgens met een hamer in t hout slaat. Mijn armen kunnen geen kant meer op. 
“Spreid je benen” en ik spreid mijn benen, hij maakt de enkelbandjes vast en de ringen daarvan sluiten weer aan de uiteinden van de spreidstok. Nu sta ik volkomen machteloos op de kist, en ben helemaal aan hem overgeleverd. Hij lacht me geruststellend toe en haalt een blinddoek uit zijn broekzak. De finishing touch, zegt hij kalm en hij komt achter me staan. Hij pakt mijn hoofd bij t haar beet en trekt mijn hoofd voorzichtig achterover, zijn lippen raken de mijne en ik open mijn mond. Zijn tong raakt de mijne, gaat snel langs mijn boventanden en dan draait ie een rondje rond mijn tong; ik proef zijn speeksel en  wil terug zoenen, maar hij is al weer weg. 
Damn. Hij bevestigt nu de blinddoek en ik zie niks meer, ben nu wel erg hulpeloos. Dan voel ik zijn handen op mijn buik,hij pakt t truitje en schuift t omhoog, tot boven mijn borsten. Mijn tepels worden nu hard en ik verlang naar mijn Meester, maar hij gaat onverstoorbaar verder, de kwart cup-bh gaat af, hij raakt me echter niet aan. Wat wil ie toch? Met een snelle beweging is ook mijn leren rokje uit, en dan voel ik metaal langs mijn benen glijden, een mes, een schaar? Ik hou mijn adem in als hij de string doorknipt of snijdt en dan sta ik daar ; op mijn kousen na, bloot vanaf mijn schouders. Dan hoor ik aan zijn voetstappen hoe hij zich verwijdert, hij gaat naar de deur! Een golf van paniek slaat door me heen, ik wil roepen, maar besef onmiddellijk dat ik dan zijn spot oproep, en voor mij verandert er niets, integendeel, zijn straf laat nooit lang op zich wachten.

Gespannen luister ik of hij de deur ook op slot draait, maar ik hoor buiten het sluiten van de deur geen enkel geluid. Daar sta ik dan en ik vervloek mezelf een moment, erg warm is het hier niet en ik vraag me af of die voetballers hier ook kunnen komen, is die deur op slot of niet? In de verte hoor ik het publieken zo nu en dan klinkt de fluit van de arbiter, één keer wordt er hard gejuicht en dan klinkt t fluitje drie maal en is het rust. De zenuwen gieren nu door me heen, zo dadelijk komen al die voetballers in de kleedkamer hiernaast, en er is maar een dun muurtje tussen hen en mij, en dan is er nog die deur, die verrekte deur. Ik ruk een beetje aan de boeien en overweeg te roepen, maar wat geeft het? Van de mensen die me kunnen horen wil ik juist niet dat ze me horen, en in die boeien is geen beweging te krijgen. 

Bovendien wil ik niet dat ze de boeien kunnen horen rinkelen. De kleedkamerdeur gaat met een klap open en luid vloekend komen de spelers binnen, iemand schreeuwt er bovenuit, zit iets te roepen over kop op, ener is nog een tweedehelft. Ik hou mijn adem in om maar vooral niet gehoord te worden, en dan voel ik ineens dat ik niet meer alleen ben.

Jezus, jezus denk ik, daar heb je ze al,al die spelers die mij hier zien staan. Teleurgesteld voel ik me ineens in mijn Meester, hoe kan hij mijn vertrouwen zo misbruiken? Doch de voetballers in de ruimte hiernaast blijven schelden en zeuren, en ik weet ineens dat het niet de spelers zijn die hier binnen zijn gekomen. Zou het mijn Meester zijn, die er nu is, is hij wel weggegaan? De stemmen van de spelers overstemmen alle geluiden hier en ik schrik me dan ook een ongeluk als ik ineens twee handen op mijn buik voel. 

Een kreet onderdrukkend voel ik de plaats waar die handen zitten tintelen, de handen gaan langzaam naar boven, naar de onderkant van mijn borsten, en ze tillen de borsten op, kneden ze op een heerlijke wijze. Mmmmmm, denk ik, en merk hoe mijn tepels harder gaan worden, voel me opgewonden raken, en duw mijn borsten tegen die handen, die, zo veronderstel ik, van mijn Meester zijn. En schrik vervolgens opnieuw als er een tweede paar handen op mijn billen wordt gelegd. Het zijn ervaren handen, merk ik, want ze kneden mijnbillen op een lekkere manier. De opwinding wint t nu van de angst, ik geef me over aan dit heerlijke gevoel, hoewel ik er wel oplet geen geluid te maken.

De ene man,  t is een man, denk ik, pakt mijn tepels tussen duim en wijsvinger en draait en trekt er voorzichtig aan, de ander spreidt mijn billen en knijpt er in. Ik weet dat ik nu heel nat ga worden en voel al een beetje vocht aan de binnenzijde van mijn dijen, dan, een derde paar handen, die mijn kousen afstropen.Hij zoent mijn enkels en gaat al zoenend steeds hoger. Dat zoenen verontrust me meer dan wat die twee andere paar handen doen, want als ie bij mijn schaamlippen komt weet ik niet of ik me wel stil kan houden. De een stopt met mijn billen kneden en laat ze nu zoenen. De ander likten zuigt nu aan mijn tepels en kneedt mijn borsten, opnieuw en opnieuw. Een huivering gaat door mijn lichaam, mijn knieën knikken een beetje, en dan is de mond tussen mijn benen aanbeland. Ik wil die likkende tong ontwijken, en probeer achteruit te komen, maar meedogenloos likt die tong mijn schaamlippen, steeds weer, dan duwt hij zijn tong diep in mijnkutje en dan weer volgt een snelle beweging over mijn klit. De andere man duwt mijn billen uiteen en dan voel ik een tong op mijn anus, speurend, nieuwsgierig, ondernemend. Die tongen maken me gek, de geluiden van de kleedkamer vervagen en er zijn nu alleen nog die tongen, en die handen, en de prikkels die ze door mijn lichaam zenden, ik bijt op mijn lip want ik wil nog steeds geen geluid maken. Ik kan er niet aan ontkomen, de spanning in mijn lijf laadt zich meer en meer op, die ervaren tongen roepen gevoelens op die me in een roes doen belanden, en ik kan er niet aan ontkomen.Dan is ineens alles even weg, ik ben even op mezelf teruggeworpen als mijn orgasme mijn spieren onwillekeurige bewegingen laten maken, hevig schokkend kom ik klaar. Maar ik maak geen enkel geluid, denk ik, ergens tussen die gevoelens door. Ik hang nu zo'n beetje aan mijn polsboeien want mijn benen zijn even niet in staat me te dragen.De handen en tongen zijn verdwenen, ik hoor nog net de deur dichtgaan en ook de voetballers maken zich klaar voor de tweede helft.  Nog een lichte huivering trekt door me heen als iemand ineens de deur met gang opentrekt, maar als mijn blinddoek afgaat kijk ik in het grijnzende gezicht van mijn Meester.

En, vraagt ie vals, is er nog wat gebeurd in de rust? Ik zal hem wel krijgen, denk ik, en zeg, nee hoor, ik heb alleen de spelers hiernaast horen kletsen over penetrerende spitsen, dekkende backs en diepgaande middenvelders. Zijn luide lach doet me opkijken en ik lach met hem mee. Hij maakt me los en ik kleed me weer aan, al zoek ik vergeefs naar mijn string. Waar is je string gebleven, vraagt hij ineens heel serieus. Ik had hem in de hoek gegooid maar nu is ie weg. Ik wil er serieus op ingaan en zie hem dan weer lachen.

Hij komt naar me toe en zoent me op mijn mond, ik ben heel tevreden over je, zegt ie zacht, en ik voel me ineens heel erg lekker.  

back to HeXX-page


schoongemaakt