Het lekkerste stuk vreten ben jezelf.
(BDSM-kookhoek van assepoetser)

Recept no. 2: Jagerman
"Er komt opeens een jager, jagerman............."

Dit recept vergt een beetje voorbereiding van de D.
Deze is zeer geschikt voor een koude, gure dag. U geeft uw sub de opdracht om het huis schoon te maken en u gaat inkopen doen. De ingredienten die u nodig heeft zijn kip,vlees en/of vis, groenten, een roggebrood of harde volkoren bolletjes, melk of vruchtensap, een paar ongewassen aardappels. Het belangrijkste is dat u ingredienten verzamelt die u beiden lekker vindt, maar met de nadruk op totaal vers : dus een verse kip, of konijn of een verse schol . Een verse stronk broccoli, een bosje wortelen met het lof eraan, mosselen in de schaal. Zolang het maar geschild, gepeld, geplukt, gesneden of gewassen moet worden.
U heeft het idee wel.
En geen enkele kant en klare hap.

Vervolgens gaat u hardlopen of fietsen of grasmaaien of gewoon in de modder rondstampen. Dan gaat u weer naar huis, bezweet, moe, onder de modder, kapotte kleren, verzin maar wat.

Bent u thuis, dan draagt u alles naar binnen. Niet in plastic zakjes, maar gewoon die verse kip met een stuk touw om je middel, de groente in een jute zak, de appels los in je jaszak. Nou is het even het belangrijke moment, want de kans bestaat natuurlijk dat uw sub in lachen uitbarst als hij/zij u zo binnen ziet komen. De beste raad die we kunnen geven is deze: Het is geen spel.
U bent serieus en zo kijkt u ook en het allereerste dat u doet is uw sub hard (maar niet hardhandig) omhelzen. U bent de baas. U wekt vertrouwen en bent vertrouwd met uzelf. U bepaalt en duldt geen tegengas.

Dan maakt u uw zakken leeg en alles komt op de keukentafel of het aanrecht te liggen. U pakt een biertje, zet wat harde muziek op en geeft uw sub de opdracht om aan het schoonmaken te slaan.
Geen :"ja maar........ " mogenlijk!!!!!!!!!
Terwijl deze hiermee bezig is gaat u gewoon relaxed en een biertje drinkend staan kijken en kan eventueel vertellen waar u wat heeft geplukt, gestolen, gevangen, geruild enz (maar leg dus niet even de kwitantie van de supermarkt op tafel.)
U begrijpt het wel. Eventueel kunt u uw sub wat plagen met opmerkingen over de kookkunst, of met uw natte bezweette lichaam. Ga daarna lekker douchen en laat uw sub maar bezig Nadat u hiermee klaar bent, gewoon rustig verder babbelen en aanwijzingen geven, want nu wordt er als het goed is gekookt of gebakken.

Als het eten gereed is ( en het hoeft niet allemaal perfekt te zijn) wordt dit op een groot bord gedaan en op tafel gezet. U zegt uw sub nu schaars gekleed, maar niet naakt voor u met gespreidde benen op tafel te gaan zitten terwijl u eet en van uw bord uw sub ook te eten geeft.
Hoe je`t samen verder aanpakt moet je zelf weten.

terug