Het lekkerste stuk vreten ben jezelf.
(BDSM-kookhoek van assepoetser)

Recept no. 3: Romeins
We hebben allemaal wel onze fantasie bij een Romeinse Orgie.
Maar hebben je weleens iets op touw gezet? Niet? Nou goed, daar gaan we wat van maken.

Als allebelangrijkste willen we zeggen dat het ( voor ons althans) niet een ongegeneerd zuipfestijn is. We willen spanning bouwen en de ervaring leert dat alcohol daar ook zijn plaats in heeft, maar ongecontroleerd is leuk voor een half uur en daarna wordt alles gewoon banaal, de vorm verslapt en de spanning is weg.

We gaan een orgie "bdsm-stijl" bouwen.
Als D. zet u in de keuken alles klaar wat jullie nodig hebben.
Belangrijkste vuistregel: een zo groot mogelijk assortiment liflafjes.
Hier een lijst van wat ons voor ogen staat, maar vul aan of laat weg naar behoefte:
Tros druiven, paar gebraden kippepoten, ananasringen, asperges, harde bolletjes, verschillende soorten stukjes kaas, vruchtensappen, olijven, zongedroogde tomaten, crackers, perziken, rolletjes ham, sinaasappels, bananen, mosselen, gerookte makreel, verschillende dips, tartaar, stukken meloen, ................ en kijk verder maar goed rond in de supermarkt.

Wat u nodig heeft als entourage is :verlichting in de vorm van een paar spotjes, een gemakkelijke bank, een lage koffie tafel en wat Griekse muziek oid.
U maakt het u gemakkelijk op de bank, in bijvoorbeeld een zijden ochtendjas. Uw sub draagt de kleren die het beste bij jullie "mood" passen.
Uw sub krijgt nu de opdracht om alle eten op de koffietafel te zetten, maar er moet voor hem/haar wel een plekje overblijven om te zitten. De manier waarop de tafel aangezet wordt is natuurlijk van belang en geeft alle gelegenheid om uw sub precies te laten doen wat u zegt.
Daarna kunt uw sub b.v de opdracht geven een dans uit te voeren, geheel naar uw wens, of verschillende andere opdrachten uitvoeren.
Uitstekende gelegenheid om te laten zien dat een sub sub is.

Dan laat u uw sub voor u op tafel zitten en u bij stukjes en beetjes het eten aangeven of u voeren. Dit kan op allerlei manieren: dips worden u met de tepels aangeboden, crackers worden met de mond aangereikt en is u sub een man, dat moet het aangeven van een ananasring ook geen problemen opleveren.
Dit geeft alle gelegenheid om met uw sub te spelen, of voor uw sub u lichamelijk te verwennen. Of u kunt b.v. uw sub een sinaasappel op zijn/haar lijf uit te persen zodat u het sap kan oplikken.
En dan zoeken jullie samen maar uit hoe lang je het denkt vol te houden.!!!

terug