Het lekkerste stuk vreten ben jezelf.
(BDSM-kookhoek van assepoetser)

Recept no. 4: Knoeien.
KNOEIEN:

Wat je nodig hebt:

Een kom soep, warm, maar niet heet in een thermosfles.

Een grote pan gekookte aardappelen mayonaise, een stuk in dobbelsteentjes gesneden boterhamworst een paar stelen in stukjes gesneden bleekselderij, rode paprika`s en worteltjes peper en zout.

voor garnering :slabladeren, schijfjes tomaat, komkommer, augurk.twee hardkekookte eieren Snijdt de aarappelen in blokjes en meng daar alle andere ingredienten door (niet de soep natuurlijk), zodat je een plakkerige hap krijgt. Doe dit op een groot, plat dienbord of serveerbord. waarop je op de randen wat slabladeren hebt gelegd.Strijk in een mooie, gladde, ovale vorm Garneer met eischijfjes, tomaat, komkommer, augurk

Het hoeft allemaal niet echt lekker te smaken, maar moet er wel gezellig uitzien.

Een schaaltje yoghurt oid, eventueel met wat vruchten erdoor. Het idee achter dit recept is ervoor te zorgen dat de sub uw wensen vervult op een speelse manier, hoewel deze in zichzelf misschien wel wat moet overwinnen. U kunt het hele recept van te voren bereiden en in de koelkast of ergens anders in huis verbergen.

Ga samen lekker trimmen of fietsen of echt hard in de tuin werken. Aan het eind van de dag, en jullie komen in huis laat u uw sub lekker douchen. Ondertussen doet u een groot stuk plastic over het bed en zet het eten in de slaapkamer op 1 kant van het bed. Zorg dat de temperatuur aangenaam is en heb wat handdoeken klaar. Demp de verlichting en zet heel nadrukkleijk een wijnkoeler of zoiets klaar, met een lekkere fles wijn. Zodra uw sub klaar is laat u deze 1 of 2 kledingstukken aantrekken (bikini, string, leuke ketting, sarong wat dan ook, als het maar weinig is en gemakkelijk voelt. Dan schenkt u een lekker glas in en parkeert uw sub voor de tv terwijl u gaat douchen. Bent u klaar, vertel uw sub op bed te gaan liggen. U gaat ernaast zitten en helpt uzelf aan eten, terwijl u met uw sub praat, maar geen enkele hint geeft over uw plannen. Natuurlijk zal uw sub zich afvragen wat de bedoeling is en het plastic op het bed ? en die grote salade ? Zodra u klaar bent met eten, vertelt u uw sub dat het nu haar/zijn beurt is om te eten en u schenkt een kopje soep in. Uw sub zal denken dat hij/zij nu gewoon mag eten en tegelijkertijd het idee hebben dat er iets niet klopt, dus met een hoofd vol vragen zitten. Klopt, want u vertelt uw sub dat u wilt dat deze met de salade begint en niet met de soep.. Uw sub zal dus willen beginnen en dan zegt u heel gewoontjes dat het niet gewoon eten wordt, maar vrijen met het eten dat voor hem/haar hebt overgelaten. Uw sub moet dus eten en tegelijkertijd in het eten rollen, zich ermee insmeren, met alle zintuigen genieten van wat u hebt overgelaten. En ja, u schenkt de soep in en zegt :"mond open " en kwakt de hele kom tegelijk richting mond ( om verslikken te voorkomen, geef uw sub een paar sekonden de tijd om te weten wat er gaat gebeuren) Yoghurt : idem dito U kunt uw sub nu allerlei instrukties geven, maar misschien is het een goed idee dat u met uw handen de enige bent die uw sub zijn/haar kruis bespeeldt. Maar moedig uw sub aan, hits hem/haar op , want spelen met modder hebben we allemaal altijd gewild. Hoever durven we onszelf te laten gaan ? Neem daarna samen nog maar een douche en wees gewoon maar samen!!!!!

terug