Het lekkerste stuk vreten ben jezelf.
(BDSM-kookhoek van assepoetser)

Dit recept is uitstekend geschikt om uw sub niet zozeer gehoorzamer te maken, maar dat deze met plezier doet wat u zegt.
U gaat deze keer zelf koken en zoekt daarvoor de ingredienten uit waar uw sub dol op is.

Maak het een meergangen maaltijd, zeker als de tijd ervoor is, hoewel het niet om de hoeveelheid gaat. Zorg ervoor dat uw sub de hele dag niet of nauwelijks heeft gegeten.
Drinken, vooral water is uiteraard wel toegestaan.

Laat uw sub, naakt bij u in de keuken op de vloer komen zitten en het feit dat jullie alle twee in een kleine omgeving, met een letterlijk hoogteverschil bij elkaar zijn, geeft allerlei mogelijkheden tot interaktie ( b.v. : raapt de sub iets op dat u "per ongeluk" heeft laten vallen, spulletjes aangeeft uit de keukenkast, enz.)
Het allerbelangrijkste is dat de sub, door de geuren die hij/zij ruikt, het feit dat hij/zij niet heeft gegeten en het feit dat hij/zij weet dat u het werk doet, psychologisch klaargemaakt wordt om te WILLEN dienen. En bouw spanning op door meer bezig te zijn dan door iets te zeggen.
Schenk voor beiden een aperatief in, maar houdt dit heel beperkt

*begin met een kippesoep (of een andere, maar de soep moet een goed aroma hebben), die u snel en gemakkelijk uit een pakje kunt maken, en voeg er eventueel een paar ingredienten aan toe (selderij of koriander etc)
Zet dit, zodra het gaar is gewoon aan de kant zonder deksel, zodat de geur zich verspreidt

* braadt een biefstuk in een hete kleine koekepan aan weerskanten voor 2 minuten. Doe er een mespunt knoflookpasta en een mespunt kerriepoeder, een scheutje sojasaus en een snuifje komijnpoeder bij. Voeg daarna een paar stukjes gesnipperde ui toe en een paar in stukken gesneden champignons. Demp de hitte tot sudderen en doe er een beetje room, een half glas witte wijn,zout en grove zwarte peper bij. Probeer het zo warm mogelijk te houden of gebruik de magnetron om weer snel op te warmen.

*Maak een salade van grof gescheurde ijsbergsla, olijven, kaasblokjes, ananas, tomaat,halve komkommerschijven, plakjes wortel, stukjes paprika en een paar schijfje radijs bij (of allerlei ander ingredienten die zich lenen voor een salade) Zolang ze maar niet te fijn gesneden zijn. De salade kan eventueel van te voren gemaakt worden, maar doe de dressing er pas over zodra u hem opdient. Doe er een scheutje lichte kruidendressing over.

* Snij verschillende soorten vruchten in parten, doe deze in een kom en giet er een scheutje gezoete yoghurt over. ( kan eventueel ook van te voeren worden bereidt) * Maak een klein kaasbordje. Als alles min of meer gereed is laat u uw sub aan tafel zitten .

U gaat uw sub met lepel, vork en mes nu voeren.
De manier waarop uw sub eet en de manier waarop u voert geeft alle gelegenheid om uw sub te vertellen wat hij/zij na het eten moet doen.
Wat dat is laten we aan uw fantasie over.......

De geur en uw bezig zijn vor uw sub moeten voor zichzelf spreken.
Is uw sub vegetarier, dan kan al het bovenstaande gebruikt worden door biefstuk te vervangen met roerbakgroente (Het gaat erom dat geur en smaak tot het uiterste wordt uitgenodigd; niet dwang, of beloning, of straf, maar uitgenodigd !!!!)
Na het eten , maak het u gemakklijk en vertel uw sub in heel simpele woorden wat U wilt dat hij/zij doet.................................................................

terug