Laarzen....: door kls

Op precies de afgesproken tijd belde hij bij Haar aan. De adem stokte hem in de keel toen de deur openging, hij was weer meteen onder de indruk van Haar. Ze droeg hoge laarzen met stilettohakken, een strak leren rokje en een doorschijnende blouse waaronder Ze een leren bh droeg. Kom binnen zei Ze met een geile hese stem, hij liep achter Haar aan naar binnen. 
Ze wees hem op een deur en zei tegen hem dat hij zich daar kon uitkleden. Ik weet dat je een fetish hebt voor laarzen, dus daarom staat er een paar in de kamer, als je die hebt aangetrokken verwacht ik je in de kamer ernaast. 

Hij ging de kamer binnen, kleedde zich uit en trok de laarzen aan. Omdat hij nog nooit eerder laarzen had gedragen voelde het wat onwennig aan maar nadat hij wat heen en weer had gelopen begon het iets te wennen. Toen haalde hij diep adem en deed de deur naar de andere kamer open. De Meesteres zat op een stoel, er verscheen een glimlach op Haar gezicht toen Ze zag hoe onwennig hij zich voortbewoog op de hoge hakken. Kom naar Mij toe lopen en ga op je knieen voor Mij zitten zei Ze. Hij liep naar Haar toe en zakte door zijn knieen. Ze schoof met Haar naaldhak over zijn ballen en pik heen. Er verscheen een glimlach op Haar gezicht toen Ze zag dat zijn pik zich met schokjes oprichtte. 

Ze ging met Haar hak via zijn buik naar zijn rechtertepel, Ze draaide met Haar hak om zijn tepel heen. Hij voelde zijn tepel stijf worden zeker toen Ze Haar hak op zijn tepel zette. Ze bewoog Haar been nog wat hoger en zei dat hij zijn mond moest openen zodat Ze het slaafje zijn pijpkwaliteiten even kon testen. Hij deed zijn mond open en Ze duwde Haar naaldhak in zijn mond. Hij begon eraan te zuigen en de hak in zijn mond te bewegen. Nadat hij dit een aantal minuten had gedaan trok Ze Haar hak uit zijn mond en zei dat hij op kon staan en naar het midden van de kamer moest lopen. 

Nadat hij zich had opgesteld op de plaats liet Ze uit het plafond twee kettingen zakken, Ze deed hem twee polsbanden om en klikte de kettingen vast. Daarna bevestigde Ze een spreidstang tussen zijn enkels. Ze ging met Haar nagels over zijn rug, even kijken of ik je rug en kontje een mooi rood kleurtje kan geven. Ze liep naar een kast en haalde daar een aantal zwepen uit. Ze ging met de eerste zweep achter hen staan en begon rustig met de zweep over de rug te glijden, toen begon Ze rustig zijn achterkant met de zweep te bewerken. Het begint er op te lijken maar het kan wel wat roder zei Ze met een plagerige stem en pakte een andere zweep. Ze begon nu met iets meer kracht te slaan en al snel had hij het gevoel dat zijn rug in vuur en vlam stond. Mooi rood is niet lelijk zei Ze lachend toen Ze stopte. Nu je kontje nog even aanpakken. Ze pakte een lange dunne cane en zei tegen hem dat hij vanaf 10 af moest tellen. Ze sloeg hem hard op zijn kont, een kreet van pijn ontsnapte uit zijn mond. Tellen, niet piepen zei Ze met dreiging in Haar stem en sloeg weer. Tien, Meesteres Misty riep hij. Nadat hij tien slagen had ontvangen van Haar had hij het gevoel dat zijn kont in brand stond. Hij voelde haar hand over zijn rug en kont glijden en voelde zijn lichaam weer tot rust komen. 

Ze maakte hem los en zei tegen hem dat hij op de gynaecologentafel moest gaan liggen, hij ging liggen en legde zijn benen in de beugels. Ze snoerde zijn benen vast en pakte toen een doosje waar een aantal draden uit staken. Maak maar kennis met Meesteres Elektro zei Ze plagerig met Haar mooie hese stem. Ze bevestigde twee klemmetjes op zijn tepels en een soort van penisring om zijn pik en drukte toen een knopje in. Hij voelde een siddering door zijn lichaam heen gaan en zijn pik voelde keihard aan. Toen voerde Ze de kracht langzaam op. Hij voelde zijn lichaam op ontploffen staan, helemaal toen Ze Haar hand om zijn pik legde en hem langzaam begon af te trekken. Ze voelde dat hij op het punt stond klaar te komen en gaf nog twee rukken aan zijn pik. Het werd wit voor zijn ogen toen hij zijn sperma in de lucht spoot. 

Toen hij weer wat bijgekomen was had de Meesteres de klemmetjes verwijderd en zijn benen losgemaakt. Hij maakte aanstalten om op te staan maar Ze zei dat hij nog wel even kon blijven liggen want zijn lichaam had heel wat te verduren gehad. Ze was voor even geen Meesteres Misty, maar gewoon Misty. Ze praatten wat over de avond en over SM. 

Toen hij aanstalten ging maken om te douchen en al bijna bij de deur was, vroeg Ze of hij nog een uitdaging aan kon. Hij draaide zich om en zei zonder te aarzelen ja, hij wist dat hij bereid was zich helemaal aan deze vrouw te geven. Mooi, zei Ze glimlachend alsof Ze zijn gedachten kon lezen. Neem de tijd voor het douchen en kom over een half uur hier weer.

 

Nadat hij zich had gedoucht kwam hij de kamer weer binnen. Hij was verrast door de transformatie die de Meesteres had ondergaan. Ze was gekleed in een keurig mantelpakje, Haar mooie slanke benen waren gehuld in nylons en aan Haar voeten droeg Ze pumps met hoge hakken. Ze had in het midden van de kamer een stoel neergezet waar een aantal kleren op lagen. Ook het paar laarzen stond naast de stoel. Je mag je wel aankleden zei Ze met Haar hese stem. Hij deed het slipje wat bovenop lag aan, gevolgd door een strak leren rokje en een blouse. Nadat hij de laarzen aan had getrokken kwam Ze achter hem staan en deed een pruik over zijn haar.

Kijk het slavinnetje daar toch staan zei Ze plagerig. Het zweet brak hem bijna uit toen hij hoorde wat de uitdaging was. Zij zou zo meteen als eerste vertrekken, hij moest 5 minuten later achter Haar aankomen. De straat uitlopen en dan links het park inlopen, ik wacht daarop je. Ze pakte een tas en liep de kamer uit. Hij wachtte 5 minuten en liep toen naar de voordeur, hij deed de deur open en keek de straat in, het was gelukkig laat en daarom was er niemand op de straat. Hij sloot de deur en liep richting park. Hij hoorde zijn naaldhakken over de straat tikken, hij sloeg linksaf het park in, halverwege het park zat Meesteres Misty rustig een sigaretje te roken op een bankje.

Genoten van je wandeling vroeg Ze plagerig. Ze stond op en zei dat hij Haar moest volgen. Hij liep achter Haar aan, via een kronkelpaadje kwamen ze op een kleine open ruimte, Ze haalde een kleed uit haar tas en spreidde dat over de grond. Toen zei Ze dat hij zich moest uitkleden en op handen en knieen op het kleed moest gaan zitten. Ze verwijderde de pruik en deed een kap over zijn hoofd. Daarna haalde Ze een camera uit de tas, stelde die op en zette hem aan. Ze ging achter hem staan en spoot wat glijmiddel in zijn kontgaatje, Ze haalde een vibrator uit Haar tas en drukte die in zijn kont, waarna Ze de vibrator aanzette. De vibrator begon in zijn kont rond te draaien, ondertussen had Meesteres Misty Haar mantelpakje uitgedaan en een voorbinddildo vastgegespt. Ze ging voor hem zitten en schoof de kunstpenis in zijn mond. Ze pakte zijn hoofd beet en gaf het pijpritme aan. Lekker pijpslaafje ben je, zo meteen je kontje nog even lekker uitwonen zei Ze met haar geile hese stem. Ze trok naar een paar minuten de voorbinddildo uit zijn mond en liep naar zijn achterste. Ze trok de vibrator uit zijn kont en stak toen de punt van Haar voorbinddildo tegen zijn sterretje, Ze pakte hem bij zijn heupen en drukte toen in 1 keer door. Hij voelde zich gevuld worden en een gegrom steeg op uit zijn keel. Toen begon Ze te stoten, eerst rustig maar al snel voerde Ze het tempo op, Haar onderlichaam kletste tegen zijn billen aan. Zijn pik was keihard, hij voelde een orgasme aankomen. Ook de Meesteres voelde dat hij ging klaarkomen, zeg mijn naam als je klaarkomt zei Ze streng. Ze gaf 2 tikjes tegen zijn penis, dat was genoeg om hem te doen spuiten. Hij zag sterretjes en uit zijn mond kwam een schreeuw, een naam die iedereen mocht horen: MMMEEESSSTTTEEERRREES MIIIIISTY.

Kls

 

     Mrs.Misty

 

back to HeXX-page