Ontmoeting door: Dreamer. 

Het is zomer Ik stel me voor dat we afspreken in een of andere café / tearoom We zitten aan aparte tafels, maar je zit net tegenover mij en er is bijna geen volk binnen. We kennen elkaar niet maar je bent mooi en trekt mijn interesse. Je ziet dat ik je bekijk en opent bijna per ongeluk een knoopje van je blouse. Ik zie de witte kant van je beha wanneer je je per ongeluk vooroverbuigt om iets uit je handtas te halen. je kijkt op en ik kan mijn blik niet snel genoeg afwenden. Je beloont me met een glimlach, daarna sta je op en gaat naar het toilet. Een wijde rok met zijsplit wappert rond je benen terwijl je stapt. Je mooie ronde billen komen prachtig uit in de dunne stof van de rok.

Even later kom je terug met een raadselachtige glimlach op je lippen. Er is iets verandert, maar ik weet niet wat.

Even later buig je je terug over de tafel en zoekt iets in je handtas. net voor je je voorover buigt kijk je me aan. Je blouse gaapt open en ik zie de mooie ronding van je borsten. De tepels fier rechtop. Je geeft me rustig de tijd om ze te bewonderen en neemt dan een tijdschrift die op je tafel lag.

Ongedwongen begin je te lezen, welbewust van mijn blikken. Je trekt je ene been onder je andere hetgeen je wonderwel lukt omdat je rok een grote split heeft. Een groot deel van je been komt bloot maar je schijnt er niet op te letten. Je hand glijd naar beneden en streelt, schijnbaar onbewust je been.

Een voorbijganger die langskomt zou niets merken, maar ik zit er bijna met mijn neus op en zie hoe je benen wat meer opent. Een glimp van je kanten slipje komt zichtbaar. Je kijkt me aan, glimlacht en moet gewoon verder alsof ik er niet ben. Steeds meer komt je slipje bloot en je vingers spelen met de rand ervan. Je tepels staan hard en puren duidelijk door de stof van je blouse Zachtjes glijden je vingers over je kruis en glijden in je slipje.

Ik zie hier ze op en neer gaan terwijl je geniet van mijn blikken.

Plots onderbreek je je streling en trekt je been van onder je billen, fatsoeneert je rok en staat recht en gaat naar het toilet.

Je werpt me een veelbetekende blik toe maar ik aarzel.......

Ik laat je even wachten en volg je dan. Er zijn twee, deuren, één voor de mannen, één voor de vrouwen. Net als ik beslis binnen te gaan gaat de deur open en komt er een andere vrouw buiten die me raar aankijkt en me de mannentoiletten aanduid.

Ik knip verontschuldigend en ga de andere deur binnen tot de vrouw uit het zicht verdwenen is. Het is stil wanneer ik de deur van het toilet open doe. Het is klein maar net. 2 deuren en één andere deur. de toiletten zijn leeg dus, de andere deur maar. Met een wrang gevoel open ik langzaam de deur. Het is donker, en soort berging. Sluit de deur, hoor ik een zachte stem achter me zeggen. Ik draai snerpend de sleutel om en wacht af met een krop in de keel. Mijn ogen beginnen te wennen aan het duister en vaag zie ik je. Je komt op me af en drukt je lippen op de mijne. Onze tongen versmelten en ik voel hoe je tepels priemen in mijn borst.

Dan plots gaat het snel. Ik open je blouse en kus je borsten terwijl ik je dwing op een tafel. Je weert je, maar ik ben sterker en bijt zachtjes in je tepels. Ik draai je om en trek je rok open. Je slipje heb jezelf reeds afgedaan. Ik spreid je benen en streel je vochtig poesje terwijl je zachtjes kreunt. Je duwt je billen tegen mijn kruis terwijl ik je borsten kneed en ik open mijn broek en leid hem diep in jouw heet lichaam. Je kronkelt terwijl ik je diep en hard neem maar je bevrijd je uit mijn greep. 

Ogen als deze van een tijger kijken me aan en duwen mij op de tafel. Lippen sluiten zich rond mijn lid terwijl vaardige vingers de rest van mijn lichaam bespelen.

Het is een spel van bijten en dan zachtjes likken die me langzaam naar mijn hoogtepunt leidt.

Je komt op mij zitten en neukt me genadeloos tot de laatste druppel in je brandende lichaam is gestort.

Langzaam kom je overeind met een geamuseerde blik in je ogen en laat mijn zaad uit je poesje op mijn buik druipen.

Daarna ga je van me af en trek je terug je kleren aan en laat me achter.

Het snerpende geluid van de sleutel brengt me terug tot mijn positieven en ik zie je verdwijnen tussen de deuropening. Ik kleed me snel aan en ga terug naar mijn plaats.

Je zit nog steeds tegenover mij, met ogen die zeggen dat ze meer willen............

D.

 

back to HeXX-page