Lang weekend door Michel Metal

Ik weet het nog goed, het was een paar maanden geleden toen we elkaar voor het eerst ontdekten op een 0900 lijn. Ik sprak in bij jou en jij bij mij.
Maar al gauw bleek dat er behoefte was aan meer…… We wisselden nummers uit en voor we het wisten hadden we zo’n beetje alle onderwerpen gehad, maar we raakten maar niet uitgepraat.

Onze eerste ontmoeting was magisch, op het strand van de plaats waar ik woon hadden we afgesproken. Ik zie je nog aan komen rijden in je groene Citroen. Het was liefde op het eerste gezicht. De strandwandeling en de nacht waren overweldigend.

Nu, hebben we ons eerste lange weekend Parijs voor de boeg, we hebben onze koffers gepakt en rijden richting vliegveld. In het vliegtuig zit jij bij het raam en ik kruip dicht tegen je aan, de vlucht is bijna een lange zoen. We komen aan in het zomerse Parijs en vervolgen onze reis met de metro, het duurt niet  lang voordat we aankomen in het centrum bij ons knusse toeristenklasse hotelletje van waar we uitzicht hebben op een drukke maar gezellige Parijse straat. Het is 28 graden en meteen besluiten we om er op uit te trekken.

We belanden bij de Eifeltoren. We kijken allebei naar boven en bewonderen de architectuur van dit wereldberoemde gebouw …… het is zo romantisch!!
We kopen een kaartje en weten net voor een grote groep Japanners de lift in te duiken, we staan nu samen met een ouder echtpaar in deze voor wel 30 personen bestemde lift.
De lift stopt onverwacht op een tussenverdieping waar het echtpaar uitstapt en als de lift weer verder gaat kijken wij elkaar aan. 

Ze zeggen wel eens: “Twee zielen een gedachte” en nu weet ik waarom. Zonder ook maar iets te zeggen loop ik naar het paneel van de lift en haal de hendel van de noodrem over!!

Ik zie het verlangen in je ogen en onze monden vinden elkaar. De spanning die dit moment met zich meebrengt is als een extra dimensie voor onze passie, gevoelig kus ik je nek en ga zachtjes met mij tong langs je oor, ik hoor een gedempte kreun en bijt zachtjes in je nek.
Ik voel je warmte, de spanning is haast elektrisch. Mijn handen wrijven zacht maar volhardend over je borsten en onze lichamen drukken wij hard tegen elkaar.

We laten ons op de vloer van de lift glijden en ondanks de herrie om ons heen vergeten waar we zijn, het enige wat we voelen is de enorme erotische spanning. Ik open snel de knoopjes van  je blouse en jij trekt mijn T-shirt omhoog. Met een hand streel ik je borsten en met mijn andere schuif ik je rokje om hoog. Mijn broek heb je op een handige manier ook al uit weten te krijgen, het is warm en broeierig en we zweten van de inspanning. Je hebt mijn pik te pakken die inmiddels in de goede stemming is. 

PASION.jpg (21159 bytes)

Ik zak naar beneden en mijn tong vind je intimiteit, ik speel met je clit en je lippen, mijn tong-piercing klikt soms tegen jou clit-piercing aan en dat geeft het geheel nog iets kinky’s. Je geniet hoorbaar van mijn  actie en je benadrukt dat door mijn hoofd hard tegen je vagina te drukken, mijn tong gaat er nu diep in. Ik voel een eerste orgasme bij je opkomen, je spant jezelf en ik voel je lichaam schokken. Ik geef je even de tijd maar omdat de lift niet al te lang stil zal blijven staan en wij de situatie volledig wil uitbuiten kom ik omhoog en kom met mijn pik bij je nu zeer natte kut. Ik kijk je aan en ik zie dat je je ogen gesloten hebt in afwachting op het moment dat je mijn eikel tegen je lippen zal voelen. Ik had je zo graag nog even laten wachten maar er is geen tijd meer ……… de lift komt weer in beweging. Je opent je ogen en kijkt me verlangend en tegelijk vragend aan. “Ga door!” zeg je en ik beantwoord dat door mijn pik zacht maar vastberaden in je te duwen. Ik neem een wat sneller dan normaal tempo aan en ik kom met mijn mond bij de jouwe en we zoenen innig. Ik voel dat je met je vingers over je clit wrijft en dat wind mij extra op.

Op het bordje dat bij de kassa, stond dat de lift er 5 minuten over doet om boven te zijn, we hadden nog even tijd en die wilde we tot de laatste seconde benutten.
Mijn tempo verhoogde ik en door de spanning betrapt te worden ontstond er een heel bijzondere sfeer, een sfeer van genot en tijdsdruk en een onverschilligheid maar ook met een hoop dat dit moment eeuwig zou duren.
Onze timing was perfect, op het moment dat ik de spieren in je vagina voelde aanspannen door je tweede orgasme was dat voor mij een aanleiding om ook tot een hoogtepunt te komen……………………………...
“Ca va??” vroeg een fransman in een politie uniform op het moment dat de deuren van de lift open gingen. Wij antwoordden dat het ons goed ging bedankte hem en genoten van het schitterende uitzicht dat de eifeltoren ons bood.

“Dit zal ik nooit meer vergeten!” zei je en nasidderend keken wij naar de skyline van Parijs.

back to HeXX-page