Les: Plato

Achtste uur;
Ik ben bek af en heb het helemaal gehad. Het is waanzinnig mooi weer, de zon schijnt, de ramen van het lokaal staan open en de buitengeluiden dringen tot me door. Ik kan me niet voorstellen dat een van de leerlingen, die voor me in het lokaal zitten, zich nog concentreren kunnen nu. Na een lange schooldag, met dit weer, is het laatste uur een crime. Hoe leuk, onderhoudend en boeiend de les en de leraar ook mogen zijn. Aan alles komt een eind en
zeker ook aan je concentratie vermogen.
Ik staar wat naar de leraar voor de klas; leuke gast.
Ik probeer mijn aandacht bij mijn observatiewerk te houden maar ik kan het gewoon niet meer. Mijn pen leg ik voor me op mijn schrijfblok en geef alle verdere pogingen maar op.
Filosofen in de oudheid is het onderwerp van de les. Zalig onderwerp. De filosofen en hun denken worden niet metersdiep uitgewerkt maar even gemeld. Korte kenmerken en hier en daar een boeiende anekdote om de stof een kader te geven waaraan het later herinnerd kan worden. Ik hoor de bekende namen voorbij schieten: Sokrates met de gifbeker, Plato met zijn grot…… knap omdat zo snel en helder op een rijtje te zetten voor de leerlingen. Knap van de leerlingen dat ze zelfs op dit late late les uur nog in staat zijn om terzake doende vragen te stellen.

Ik besluit een spelletje te gaan spelen met de leraar die zo zijn best staat te doen. Ik blijf hem heel nauwlettend en strak aankijken. En iedere keer als hij mijn richting op kijkt steek ik een vinger in mijn mond, vervolgens laat ik mijn hand over mijn decolleté heen glijden en de vinger tussen mijn borsten.
Eens kijken hoe snel hij door heeft dat het geen toeval is dat hij dat ziet. Zijn ogen glijden door het lokaal, over de twintig leerlingen, ze stuk voor stuk even aankijkend terwijl hij zijn betoog houdt. Als laatste kijkt hij helemaal achterin naar mij. Ik kijk strak terug en laat mijn hand weer van mijn mond over mijn boezem glijden en mijn vinger er weer tussen. Dit was nu twee keer. Ik krijg er serieus plezier in als ik merk dat hij snel weg kijkt en even snel weer terug kijkt. Ik lach even breed naar hem maar dat is te veel van het goede nu. Hij kijkt snel weg, draait zich om en gaat een tekening over schaduwen op wanden op het bord maken.
Ik hou hem nauwlettend in de gaten. Zodra hij zich terug keert naar de klas, gaan zijn ogen direct weer naar mij en gaat mijn hand weer zijn weg………… Ik zie hem even slikken en hij kijkt me heel even woest aan. Dan concentreert hij zich weer op de klas.

Ik kijk op mijn horloge, nog 10 minuten dan zijn deze laatste 50 minuten van vandaag voorbij en heb ik de vrijheid. Gedachteloos nu speel ik met de knoopjes van mijn bloesje. Ik kijk naar buiten en hoor dat de leerlingen hun huiswerk opkrijgen voor de volgende keer. Als ik weer terug kijk naar de leraar zie ik dat hij strak naar mijn hand kijkt, die het knoopje dat mijn bloes dicht houd ter hoogte van ‘is nog net netjes’ los en vast maakt. Nu voel ik me betrapt. Dit was geen gepland spelletje. Dit was spontaan. Ik voel een kleur over mijn gezicht schieten en baal er geweldig van.
Jij moet er om lachen, ik zie het aan je ogen. Nu is het mijn beurt om woest naar jou te kijken. Bijna openlijk gniffelend keer je, je om en zeg je tegen je leerlingen dat ze kunnen gaan. Sommige leerlingen kijken even verwonderd achterom, om te checken wat er zo lollig is, ik voel me opgelaten. Luid gerommel met stoelen en tassen en het lokaal stroomt leeg.
De deur dreunt met een enorme smak achter de laatste leerling dicht. En dan zijn we samen.

‘Moest dat nou?’ vraag ik redelijk narrig.
‘Wat?’ doe jij onschuldig.
‘Mij even openlijk te grazen nemen’
‘Nou sorry hoor maar ik vraag me af wie hier nu boter op zijn kop heeft’ laat jij me lachend weten. Je loopt op me toe, pakt mijn bloesje beet en trekt hem naar voren.
‘Als je mij 50 minuten lang nieuwsgierig zit te maken naar wat daar nou in zit, dan heb ik nu wel het recht het te weten ook’ zeg je me.
Ik kijk je wat verbluft aan.

 Jij kijkt lachend en zelfverzekerd terug. Dan zakt je glimlach weg en zie ik iets broeierigs in je ogen verschijnen. Heel traag breng je, je mond naar de mijne. Ik heb alle kans om terug te trekken of een andere draai aan de situatie te geven maar ik voel de behoefte niet. Ik kijk naar je naderende mond en lik even aan mijn lippen.

Als onze lippen elkaar raken, voel ik je hand vol over mijn borst glijden en deze keurend, genietend aftasten en kneden. Een ongekende opwinding schiet door mijn lijf. Ik lik aan je lippen en snel vinden onze tongen elkaar in een warm en snel gevecht. Mijn handen glijden over je armen en ik voel even. Fantastische armen. Mijn handen glijden door naar je borst en zoeken je tepels. 

Je kreunt hard als ik ze aanraak. Ik laat mijn duimen erover glijden, terwijl jij met je andere hand mijn billen pakt en me stevig tegen je aantrekt.Ik voel dat ons spel jouw ook niet onberoerd laat en ik laat mijn hand over je stijve glijden. Je duwt direct je heupen naar voren tegen mijn hand aan. Je kreunt en zucht. Veel meer aanmoediging heb ik niet nodig en ik worstel even met de knoop van je spijkerbroek. Als die los is laat ik de rits een stukje zakken en mijn hand in je slip glijden.

Je grijpt me stevig bij mijn borsten en eist mijn mond helemaal op. Dan is het mijn beurt om even te kreunen. Je handelingen zijn hard maar beheerst. Ik ga er in mee. Langzaam begin ik je stijve te bevrijden uit je slip, als ik hem trots en fier in mijn hand voel, siddert de opwinding door mijn lijf en druk ik me kreunend tegen je aan. Dan ga ik ritmisch heen en weer met mijn hand. Ik trek je traag, gedegen met veel warmte en hartstocht af. Je kreunt onbeheerst en kijkt me in mijn ogen. Ik hoor, voel en zie dat je meer en meer opgewonden raakt.

Je hand glijdt tussen mijn spijkerbroek en je zoekt mijn kruis. Heet, nat en vochtig duw ik me tegen je hand aan. Je laat een vinger naar binnen glijden en met je duim draai en duw je over mijn clit.
Nu gaat het hard. Ik kan me moeilijk meer concentreren en ga meer op gevoel en intuïtie af. Onze tongen vinden elkaar weer en ik voel de spanning oplopen. Als ik je onbeheerst hoor kreunen is dat voor mij de druppel die mijn emmer laat overlopen en duw ik me vol tegen je aan waarbij mijn orgasme me even van al mijn zintuigen ontneemt. Heet en ongecontroleerd kom ik schokkend en kreunend klaar. Heftig en warm schiet het door mijn lijf. Hijgerig hang ik tegen je aan en zoek zo wat steun. Je houdt me even vast en als ik weer ‘bij’ ben buig ik me voorover om je diep in mijn mond te laten glijden. Je hebt niets meer nodig. Heftig schokkend kom je bijna direct klaar. Ik voel je sidderen en ik hoor je onbeheerst kreunen. Je handen woelen door mijn haar als ik je keer op keer, stoot op stoot, voel spuiten.

Even laat ik je betijen, dan kom ik traag weer omhoog en kruip even tegen je aan. Je houdt me vast, ik hou jou vast. Een laatste warme zoen, dan fatsoeneren we ons en gaan we naar huis.

©2003 de_HeXX

Stuur de_HeXX uw reaktie: She likessssssssssssss it! ...... a lot!

back to HeXX-page