Remote control door Mr.Evil

Ineens klonk de muziek een stuk harder nadat ik de deur die toegang gaf tot de grote danszaal opende. Danszaal is het goede woord eigenlijk niet; bij dansen denk ik meer aan de rumba, of de quick-step of een tango, maar de hedendaagse jeugd kent zijn eigen dansstijlen. 
En de muziek is ook onvergelijkbaar, strakke beats in een
onvoorstelbaar tempo zorgen voor een monotone geluidswal, waarop je desondanks wel lekker kunt swingen. Mijn slavin loopt voor me uit naar de bar, want ze weet dat ik niet zo graag dans, ik zit liever op de barkruk de mensen te bekijken. 
De vele gekleurde lichten die in een snelle op eenvolging van aan/uit de
bewegingen van de dansende menigte iets schokkends meegeven, als personages in een film die te langzaam afgedraaid wordt; zij zorgen ervoor dat je heel velen tegelijk ook heel weinig ziet.

Je pupillen proberen zich voortdurend aan te passen waardoor je op de lange duur in een soort trance lijkt te komen. Het is er vol, maar gelukkig is er nog een plaatsje vrij aan de bar. Ik leg mijn jas erop en laat mijn slavin erop zitten. 

Speurend kijk ik de grote zaal rond, op zoek naar een plaats waar het licht extra opvallend is. Een knappe man en een mooie vrouw zijn er sensueel aan t dansen, hun lichamen schokken sexy met de muziek mee: ze zijn zich maar al te bewust dat ze mooi zijn , en ze willen gezien worden ook.  
Ik bestel een frisdrankje en voor
mijn vriendin een wodka/jus; ik drink nooit alcohol tijdens het Spel, en normaliter mijn sub ook niet, alleen voor wat ik in gedachten heb is een beetje opwarmen met alcohol erg geschikt. 
Terwijl mijn gedachten afdwalen naar die middag in de SM-shop, glimlach
ik naar mijn slavin, die dat grijnslachje maar al te goed kent, ik zie haar al denken:
”wat wil ie nou weer”? 

In de winkel was een prachtig nieuw artikel te koop: een mooie, zwarte ofcourse, slip met een ingebouwde vibrator, een deel dat in t kutje moest, en een deel dat precies op t klitje kwam. Maar het mooiste eraan vond ik, was de afstandbediening; de tweedelen waren zelfs afzonderlijk te besturen. Ik had 'm direct gekocht nadat we een tijdje aan het passen waren geweest in de daarvoor bedoelde ruimtes, wat ook al erg plezierig was geweest. Die blik van één van de verkoopsters toen ze zag hoe ik mijn slavin haar slip uittrok, ik was t gordijn geheel vergeten (*smile*); niet van verontwaardiging of geschokt zijn, maar van onverholen geilheid, mmmm. Ik denk dat ze zelf Meesteres is, gezien haar opvallende interesse.

Luxury.jpg (21568 bytes)

Vanavond moest ze die slip aantrekken en nu zit ze hier op de kruk. Eén man is zich wel erg bewust van zichzelf, een macho-type die al de hele tijd van diverse vrouwen de aandacht probeert te trekken, hij danst aanstellerig, en is aanstellerig gekleed. Een wijde broek en een fel gekleurd shirt draagt hij, met een onduidelijke tekst erop. “I like Women” las ik erop, toen hij een drankje aan de bar bestelde. Ik buig mijn hoofd naar mijn sub en fluister dan, terwijl ik naar die man wijs:
“Ik wil dat je zo meteen met hem gaat dansen, een beetje flirten, een beetje het idee geven dat hij een kans maakt”. 
Ze kijkt me boos aan: ”Waarom nou
ju.....” maar ze breekt haar zin af als ze ziet dat ik het meen. 
“Als je zijn aandacht hebt, dan
zoek je die plek daar op” en ik wijs de plaats aan waar zonet dat mooie paar danste. 
“Daar ga je
met hem dansen, al moet je wel steeds op mij letten. Als ik je wenk kom je hier naar toe, is t duidelijk?”. 
Ze kijkt
me ietwat gemeen, narrig zouden sommigen zeggen, aan en staat aan op van de barkruk. 

“OK, is alles wat ze zegt, en ze loopt achter de man aan. Mijn blikken volgen haar nauwgezet als ze zich door de dansende menigte werkt, ze gaat, niet al te ver van hem af, meebewegen met de mannen en vrouwen. Haar heupen beginnen zacht wiegende bewegingen te maken, ze voelt de muziek aan en steekt haar handen in de lucht; haar hoofd gaat heen en weer met het ritme, en ze trekt de aandacht van mister macho, hoe kan t ook anders. 
Vanavond
heeft ze een mooie zwarte jurk aan, met voor een aantal knoopjes, de jurk valt tot halverwege haar knieën. De bovenste knoopjes heeft ze losgedaan zodat het begin van de welving van haar borsten te zien is; ze bewegen een beetje mee. Verder draagt ze zwarte laarsjes die dicht gerijgd zijn. 

Ik zie hoe ze naar de macho lacht en hoe hij dichterbij komt dansen. Nu staan ze tegenover elkaar en ze zwepen elkaar wat op. Ik glimlach tevreden als ik uit mijn jaszak de afstandsbediening op vis, en  hem stand-by zet. Met een schok houdt ze halt in een dansbeweging; ze kijkt mijn richting uit en lijkt iets duidelijk te willen maken, maar ik doe net of ik niks zie. 
Integendeel, ik zet nu
ook het deel dat haar klit bewerkt in gang en ondanks de vreemde belichting lijkt het of ik zweetdruppels op haar voorhoofd zie. Ze staat nog even stil en begint dan weer te dansen, met wilde bewegingen windt ze haar danspartner op, ze doet nog een knoopje meer los en draait een keer om haar as. 
Snel zet ik t kastje uit en prompt lijkt ze wat te
kalmeren. Hij kalmeert echter niet zo snel en ik zie hem naar een hoek van de zaalwijzen, maar ze schudt nee en wijst naar het podiumpje waar ik haar wilde hebben. Het licht en de muziek en het idee dat ze net had gedanst met een zoemende vibrator in haar kutje wond mij op en ik voelde hoe een lekker gevoel over mij kwam, vooral in mijn onderbuik kriebelde het voortdurend.  
Ik denk dat ze nu eventjes niet zo van Mr-Evil houdt. 
Nu stappen ze op
het kleine, fel verlichte podium en ze beginnen weer te dansen. De macho raakt haar zo nu en dan aan en ze glimlacht dan welwillend naar hem, de muziek wordt nog op zwepender en ik zet opnieuw de vibrator in haar kutje aan. Opnieuw die schok, opnieuw staat ze even stil,en kijkt mijn kant op. Maar de man pakt haar handen vast en ze kan niet anders dan meedansen.
Ik geniet
van de hele situatie en zet nu ook t andere deel weer aan. Ze lijkt nu echt wel mee te schokken met de beats, zweetdruppels parelen nu duidelijk zichtbaar op haar voorhoofd,en ik besluit dat het genoeg geweest is. Ik zet de afstandbediening uit en als ze me, dankbaar lijkt het wel, aankijkt wenk ik haar met een duidelijk beweging van mijn arm. Ze komt, zwaar hijgend, aanlopen, de macho op haar hielen, en ik lach naar haar.

“Kom maar hier”: zeg ik op kalme toon en ze neemt weerplaats op de barkruk. 
Ik streel haar haar en zeg
dan dat ik wil tongzoenen. 
De
macho kijkt stomverbaasd als ze me begint te zoenen, haar handen strelen mijn haar, spelen even met mijn oorlelletje, omhelzen me. 
“Dank je dat ik niet
langer met die griezel hoef te dansen” fluistert ze, en dan opent ze haar mond voor mijn tong. Ze is er gek op, tongzoenen, net als ik, en ik voel de opwinding in haar en mij toenemen. Maar ik ben nog niet klaar. 
“Ga
nu naar het toilet, en trek daar je slipje uit, en breng het dan naar mij” fluister ik, als ik me met moeite losmaak van t heerlijke gevoel dat het zoenen geeft. Zij heeft er ook moeite mee, zie ik,en ik streel nogmaals haar haar, om haar op haar gemak te stellen. 
“Ga er maar heen nu” zeg ik
op kalme toon. Ze kust me nog een keer op mijn voorhoofd en loopt dan naar de dames-wc’s.  
De macho is een eindje verderop gaan staan en kijkt haar na, en kijkt
enigszins verbaasd naar mij. Ik doe net of ik niks in de gaten heb en bestel nog een frisdrank aan de bar, met ijsblokjes. Even later komt mijn slavin weer terug, ze houdt haar ene arm stijf tegen haar jurk, in de hoop dat de zwarte slip in het stroboscopische licht niet opvalt tegen haar zwarte jurk. Ze lijkt zich vreselijk opgelaten te voelen. 

“Ik heb de kruk voor je  bezet gehouden, lieverd”: zeg ik, en moffel haar slipje snel weg in mijn jaszak, zodat ze iets meer op haar gemak is. Ik neem een slok van de frisdrank, en laat haar van de wodka-jus nippen. Ze heeft genoeg gedronken geeft ze aan, en met opzet houd ik het glas nog even langer aan haar mond, zodat het langs haar lippen loopt, langs haar kin drupt, en in en over haar jurk, en pak dan het glas snel weg. 
“Sorry,
dat was niet de bedoeling” mompel ik. Ik leg de jas nu rond haarheupen zodat de onderkant van haar jurkje niet meer te zien is. 
Ik kus haar en fluister :
”Ik zal even checken of je je slip wel
uitgedaan hebt”.
Mijn ene hand glijdt onder de jas, tilt haarjurk op en
glijdt onderzoekend verder tot ik haar blote, warme vel voel.

“Blijf voor je uit kijken, water ook gebeurt, kijk naar die macho, laat desnoods aan hem merken wat er gebeurt” 
Fluister ik,
terwijl ik haar oor zoen, en mijn hand over haar heup naar voren glijdt. Ik voel haar lichaam reageren, ze verzet zich ertegen, ik voel ze denken:’ik wil dit niet, niet in deze mensen menigte, niet voor die man, niet op deze kruk” ,toch ga ik door want ik weet dat het haar enorm opwindt. Ze breekt het ook niet af, maar doet haar benen juist iets meer van elkaar, een klein beetje maar, doch genoeg voor mij om waar te nemen. Mijn hand glijdt meedogenloos verder, over haar heup naar haarbovenbeen, naar de binnenkant van haar dijen, en bij elke centimeter die mijn vinger aflegt voel ik de reacties van haar toenemen.

E18.jpg (12497 bytes)

Terwijl ze de macho aankijkt likt ze haar lippen; zijn blik is nu strak op haar gericht, hij merkt dat er iets gaande is, maar lijkt niet te beseffen wat. Ik fluister verder:
”Open je mond, laat hem je boventanden zien, verleid
hem”, en bij elk woordje voel ik haar tegenstribbelen, even verstrakken, en dan , als mijn vinger haar schaamlippen heeft bereikt, geeft ze toe, opent ze haar mond. Een licht gekreun kan ze nu niet meer onderdrukken, de muziek overstemt alles, en toch hoor ik het, voel ik het. Mijn vinger voelt dat ze heerlijk nat is.
“Stel je voor dat hij met je vrijt”, fluister ik opnieuw, en ik duw
mijn vingertopje in haar verlangende kutje. 
“Ik wil die man helemaal niet” fluistert ze terug, en
tegelijkertijd duwt ze haar onderlichaam naar voren, zodat mijn vinger dieper in haar glijdt.  
“Tuurlijk wil je die man
wel”, zeg ik ,”ik wil dat je zegt dat je hem in je wilt voelen”, fluister ik gemeen grijnzend, en laat mijn duim nu snel over haar klitje gaan. 
“Ik wil hem in me
voe...” en dan breekt haar stem af. Ze kijkt niet langer de zaal in, maar sluit haar ogen. Met mijn lippen beroer ik haar nek, en ik voel hoe haar spieren in haar kutje rond mijn vinger samentrekken, diep uit haar komt een heftige diepe klank, een soort gegrom, zo voelt het als ik me dicht tegen haar aandruk. We zijn nu heel dicht bij elkaar, niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk, we zijn enorm opgewonden en alles voelt heel goed. Een laatste huivering trekt door haar hele lichaam net voordat ze weer helemaal tot zichzelf komt. Ik kus haar nog een keer in de nek en zeg dan dat ik heel erg van haar genoten heb.  

We verlaten snel de landelijk bekende discotheek en rennen bijna naar de auto. Nah, denk ik, niet in de auto. Terwijl we lachend over de besneeuwde weg rennen, glijdend soms, neem ik de omgeving goed in me op. Daar staat een vrachtwagen geparkeerd, en vlak daarachter staat een muur, het is een plek die niet opvalt, en er is ook niet veel licht daar. Dat soort beslissingen neem ik altijd in een flits, ik neem haar bij de hand en leid haar naar de vrachtwagen. Gelukkig is het hier niet glad, denk ik, als we de plek tussen de auto en  de muur bereiken. Ik duw haar tegen de muur, en begin dan voorzichtig te zoenen. 

Ze aarzelt even, beseft dan mijn bedoelingen en lacht naar me. “Hier?” vraagt ze zacht, “wil je het hier doen?” 
Ik wil
teruglachen maar de opwinding laat niet meer toe dan een geile blik, die haar alles zegt. We praten niet meer, met snelle bewegingen ontdoet ze me van mijn broek en onderbroek, intussen heerlijk en wild zoenend. Dan duw ik haar stevig tegen de muur en til haar ene been op. Ze neemt mijn penis nu in de hand en leidt hem naar binnen. Dan slaat ze haar andere  been ook om mijn heupen. Ik houd mijn handen onder haar billen en til haar op als ik uit haar beweeg en laat haar zakken als ik naar binnen stoot.  We zijn beiden al enorm opgewonden en hoewel ik haar nog wel iets hoor mompelen over koude billen, schijnt ze dat toch niet zo erg te vinden. 

!officew.ork.jpg (15628 bytes)

Ik grom en kreun en sluit dan mijn ogen. Voor de laatste keer laat ik haar op mijn lul zakken, en er is niks meer dat t tegen kan houden, terwijl mijn pik zich ritmisch samentrekt loos ik mijn zaad diep in haar warme lichaam, en hoor een paar tellen helemaal niks meer, ben ik even alleen op deze wereld, met mijn lijf, met mijn orgasme, met mijn genieten. Haar zachte stem in mijn oren brengt me weer terug, ze mompelt lieve woordjes, ik kus haar op de wangen en laat haar weer op de grond zakken. 
We blijven zo een
tijdje stil tegen elkaar aan staan, strelend, en spaarzaam zoenend. 

“Jij bent mijn Meester” zegt ze dan eenvoudig, en ik voel me gelukkig.  

Op de terugreis naar huis zeggen we niet veel; een vervelend muziekje klinkt uit de autoradio, maar ik voel me te loom om dat ding uit te zetten of een andere zender op te zoeken. Zo nu en dan kijken we elkaar aan, meer is nu niet nodig om ons diepverbonden te voelen. Een enkele keer speelt een glimlach rond onze monden als we elkaar aankijken.
Thuisgekomen sla ik de
omroepgids er eens op na, en zie dat er een leuk programma over astronomie is. Maar als ik rondkijk is dat verrekte ding weer eens nergens te vinden. 

“Breng jij de afstandbediening hier even?” roep ik. 
Direct klinkt een bits antwoord: ”Jij bent ook onverzadigbaar!”.


back to HeXX-page


schoongemaakt