S*Xfilmpje 1: door Krisse Kras!

Momenteel zit ik hier mijn tijd te verprutsen met het kijken naar een seksfilmpje.
Een mens moet iets doen met zijn tijd, je kan moeilijk voortdurend naar het weerbericht zitten kijken en je laten opjutten door dat vrouwelijk schoon die uitdagend gekleed en glimlachend haar middelvinger omhoog steekt en zegt dat het ozon gat groter is geworden. Als ze bij mij over een gat beginnen ben ik niet meer tegen te houden en dat weten ze daar bij die weervoorspellers maar al te goed, de 
smeerlappen, maar dit volledig ter zijde! Een naakte vrouw is te zien en ligt voor mij op het beeldscherm en wordt genomen door drie stoere kerels met een penis waarvan er waarschijnlijk maar drie van zijn in de hele wereld. Het is daarom niet te verwonderen, dat die blonde seksbom afwisselend van de ene lul naar de andere wipt om die in haar mond te duwen. Pijpen dat die vrouw kan, het is echt niet te geloven, ik heb zelden zo zien pijpen, een mens zou er zowaar honger van krijgen.

Nu, moesten ze bij mij zo een lul in mijn mond duwen van dergelijk kaliber, dan zou ik er ook aan zuigen, het is waarschijnlijk de enige manier om te overleven en te kunnen ademen. Terwijl ze één van die drie gigantische lullen in haar keelgat duwt en er op fluit, neemt ze in iedere hand een lul van de twee overblijvende lullen goed vast en begint er toch wel aan te sleuren als een gekkin zeker. Dat had ik dus niet verwacht, wie doet nu zoiets? En maar trekken en maar sleuren en hijgen en kreunen en smoelen trekken, precies alsof de wereld aan het vergaan is. Je houdt het echt niet voor mogelijk, nee ik overdrijf niet, maar je moet dit gezien hebben om te kunnen geloven. Door er naar te zitten kijken met opengesperde mond en speeksel die langs mijn kin aan het afdruipen is, voel ik mijn penis wakker worden en begint hij zowaar ongemakkelijk aan te voelen, precies alsof hij moet overgeven. Ik moet eerlijk toegeven, al die fluiten telkens weer opnieuw, minuten aan een stuk tot diep in je keelgat, je zou voor minder beginnen kotsen.

Ik haal mijn, in vergelijking met de telefoonpaalachtige lullen van het filmpje, stijf bekrompen lulletje uit mijn broek en begin er dan maar van links naar rechts aan te sleuren. Ik probeer hetzelfde ritme van de vrouw bij te houden, maar dat lukt mij niet, want zij staat momenteel op ontploffen van waanzinnigheid. Een gekkin, dat is het, een gekkin die ze eventjes hebben losgelaten. Het zou mij niet verwonderen, dat er net uit beeld 19 politiemannen en 2 hulpverleners staan opgesteld, om dat wijf na de neukpartij onmiddellijk terug in de boeien te slaan. Een normaal mens doet zo geen dingen, zeker toch niet met drie lullen tegelijkertijd.

Na minutenlang die lullen in de mond en in de hand te hebben genomen, komt er plotseling één van de drie lullen op het grandioze idee, om dat blond wijf eens in haar kut en kont te nemen. Eindelijk, zou ik zo durven te zeggen!!! Had ze met mij te doen gehad, dan was ze nu al twee weken zwanger van een drieling. De vrouw gaat op haar rug liggen met één van de drie mannen eronder, een andere er bovenop en de derde staat er een beetje bij als lul en stopt wegens gebrek aan voldoende lichaamsopeningen zijn lul dan maar weer terug in haar mond, hier ben ik tenminste veilig, moet hij gedacht hebben. Of, misschien had dat wijf wel iets gezegd in de trant van: doet u maar alsof u thuis bent. Ik zeg zo maar iets, want ik kan het niet begrijpen, het is een Engelstalig filmpje, vandaar dus.

Maar goed, ik dwaal af. Eén lul schuift in haar kut naar binnen en een andere lul in haar kontopening en de derde zoals al eerder gezegd, in haar mond. Het is nu echt pompen of verzuipen aan het worden, ze mogen kiezen wat ze willen, maar het is al vlug duidelijk dat het pompen wordt, zoveel is duidelijk. Gelukkig zijn ze niet met zijn vieren, anders zou de vierde er maar bij staan als stijve lul zonder gat, want er is geen enkele opening meer vrij, waar hij eventueel zijn lul kan induwen. Ik denk dat hier op voorhand ernstig moet over nagedacht geweest zijn, dat kan niet anders. Ondertussen zit ik mezelf hier ook maar half bewusteloos af te sleuren, ik ben ook maar een mens, dat is toch maar normaal zeker?

Hoe zij het zolang kunnen volhouden weet ik niet, maar bij mij hier is het hoogtepunt reeds voorbij en ben ik bezig met het schoonvegen van het beeldscherm. Dat doe ik minstens één keer per dag, want anders kan ik mijn eigen geschrift niet meer lezen en dat zou stom zijn natuurlijk. Misschien moet ik mij eens een tweede scherm aanschaffen, kan ik dan mijn sperma rustig laten opdrogen aan het scherm en wie weet, na een maand of drie, vier, heb ik mijn eigen kunstwerk, maar dat is iets wat ik eerst nog even met de medebewoners van dit huis moet bespreken, ik zie wel. De vrouw van het filmpje, of beter gezegd, die gekkin, begint nu toch ferm van haar kloten te maken, de drie lullen trekken van het verschot hun lul uit dat wijf haar lijf, stellen zich recht en beginnen nu zelf hun fluit af te sleuren alsof het de allerlaatste keer is dat ze er mogen aan trekken. Mocht ik die mannen een goede raad mogen geven, dan zou ik ze aanraden om toch wat voorzichtiger met die lullen om te springen, want straks trekken ze hun lul nog letterlijk van hun lijf af en daar zouden ze dan staan, elk met hun eigen lul in hun hand. Dat zou niet om mee te lachen zijn, denk ik.

Zonder ook maar enige vorm van waarschuwing, spuiten ze plotseling hun zaad over het lijf van die gekkin, over haar borsten en over haar gezicht. Je moet juist je zaad over een gekkin haar smoel beginnen schieten, dat is de kat bij de melk zetten natuurlijk. De gekkin springt plots recht en neemt terug één voor één een lul van de lullen in haar mond en bijt er een stuk af, tenminste, dat is wat ik ervan denk, ik kan mij niet inbeelden dat zij weer zou beginnen zuigen, nee, zo gek kan die gekkin toch niet zijn zeker? Trouwens, mocht bij mij iemand zijn zaad in mijn smoel schieten, dan zou ik er ook in bijten, ze zouden het maar moeten weten. Einde filmpje, einde zaadlozing en nu ga ik slapen, want mijn lul doet pijn, het schijnt dat het op zekere leeftijd niet meer aan te raden is om jezelf tot zes keer toe per dag af te sleuren. Er zijn zo van die mensen, die van de ene op de andere dag kunnen stoppen met roken, ik kan mij niet voorstellen dat ik van de ene op de andere dag zou kunnen stoppen met mezelf af te sleuren! Een lange lijdensweg om af te kicken is bij deze gestart.

Morgen is er weer een nieuw filmpje, weer met een gekkin in de hoofdrol, maar nu een brunette en met maar één man. Als dat maar goed afloopt!

                                                                                                                                                               Copyright © 2000 Krisse Kras!

Lees S*Xfilmpje 2 & 3 bij:  Krisse Kras  Santanas lover boy

back to HeXX-page