Sollicitatie                 door  Meesteres Misty.  
Vandaag was je sollicitatiegesprek. Je werd ontvangen door de bazin die voor je uit liep om je te wijzen waar je moest zijn. Ondanks je nervositeit werden je ogen constant naar haar billen getrokken. "Strak kontje" dacht je. Ze keerde zich plotseling om alsof ze je gedachten gehoord had. 
"Is er iets?" vroeg ze. Je stotterde dat er niets was en je hoopte dat ze je rode hoofd zou wijten aan de zenuwen voor het gesprek. 
"Kom binnen" zei ze, en ze opende de deur van haar kantoor. Wow! Rood fluweel en tijgerprint domineerde de kamer. 
"En?" zei ze. 
"Eh. . . erg apart" zei je. 
"Dat bedoelde ik niet!" reageerde ze vinnig. "Ik bedoel waarom wil je deze baan? Als je mijn secretaris wilt worden, dan dien je van heel veel markten thuis te zijn. Ben je dat?" 
"Ik denk het wel", zei je. Ze pakte de telefoon. 

"Hij is er" hoorde je haar zeggen. "Komen jullie er even bij?" 
Alsof er op dit teken gewacht was ging de deur open en kwamen er drie mensen binnen; twee vrouwen en n man. Ze stelde jullie aan elkaar voor en zei;
"Dit worden je collega's, als het klikt tenminste." 

De vrouwen zagen er ongelooflijk sexy uit in strakke mantelpakjes en op hoge hakken en ook de man viel niets op aan te merken, een atletisch lichaam. Een mooie man moest je toegeven, ook al viel je dan niet op mannen. 
"Zo, laten we eens kijken wat voor vlees we in de kuip hebben" zei de bazin. 

"Kleed je uit!", heel even dacht je het verkeerd verstaan te hebben, maar nee. 
"Komt er nog wat van? Meisjes, help hem even!" 
Op haar commando kwamen de twee vrouwen op je afgelopen en begonnen je kleding los te maken. Even wilde je protesteren, maar het leek je wijzer om dat toch maar niet te doen. Uiteindelijk wilde je deze baan dolgraag hebben. Je stond naakt tussen hen in nu en je zag de ogen van de bazin goedkeurend over je lichaam glijden. 
"Heel goed. Mijn secretaris moet iets meer kunnen dan alleen maar typen, begrijp je?" 
Terwijl ze dit zei pakte ze je lul vast en je voelde , m onmiddelijk hard worden. 
"Juist, je begrijpt inderdaad wat ik bedoel" zei ze liefjes. Op haar teken begonnen de andere drie zich nu ook uit te kleden. 
"Vermaak me!" zei ze, terwijl ze plaats nam op haar stoel achter het bureau. 
"Eens kijken wie van jullie twee zich het beste beheersen kan. . . Dames, ga jullie gang!" 

De twee meisjes aarzelden geen moment en kwamen op hun knieen voor jullie zitten. Je voelde je lul diep in haar mond glijden en je hoorde de andere man kreunen. 
"Oh ja" zei de bazin, "voordat ik het vergeet, ik vind het heerlijk als je kreunt en houd je handen op je rug!" 
God, wat was dit vernederend! Maar tegelijkertijd ook supergeil! Je kreunde hard. 
"Goed zo" hoorde je haar zeggen, "je kreunt erg lekker! Kreun me nat! Oke, laat ze maar komen dames!"

Je voelde hoe er nog fanatieker aan je lul gezogen werd en je kwam heftig klaar. Het meisje slikte alles door, dat had nog nooit een vrouw bij je gedaan! Je hoorde hoe de andere man ook klaarkwam. Deze wedstrijd had je verloren besefte je. 
"Dames, op het bureau! En jullie, op je knieen en likken! Eens kijken hoe goed je dr in bent!" 
Je was dol op likken, dus deze wedstrijd beviel je wel. Je drukte je tong tegen de clit van het meisje aan en was verrast hoe nat ze was. Dit was dus niet gespeeld, ze was echt geil! Je likte haar klaar, net op tijd, een seconde voor het andere stel. 
"Kom hier!" zei de bazin. Je stond voor haar, je lul was inmiddels alweer hard geworden tijdens het likken. 
"Wil je doorgaan?" vroeg ze. Natuurlijk wilde je dat! Je werd meegenomen naar een bank die in het midden van de kamer stond . 
"Ga liggen". Je deed wat je gezegd werd en n van de vrouwen deed je een blinddoek voor. Je voelde hoe je weer gepijpt werd, iedere keer een andere mond en je kreunde van genot. 
"Laat hem maar komen" hoorde je de bazin zeggen. 
"En laat hem kijken!" De blinddoek werd afgedaan op het moment dat je klaar kwam in de mond van. . . de man! Je probeerde hem weg te duwen, dit wilde je niet! 
"Waarom duw je hem weg"? vroeg de bazin. 
"Je bent klaar gekomen dus ik mag aannemen dat hij lekker pijpt! Het was trouwens vreselijk geil om naar te kijken! Weet je dat ik dat het aller, allergeilste vind, om twee mannen met elkaar bezig te zien? Dus als dat een taboe voor jou is, kun je dat nu maar beter gelijk zeggen, dan gaan we door naar de volgende sollicitant!" 

Je had er best wel eens over gefantaseerd hoe het zou zijn met een man, maar om het ook werkelijk te doen! En nu. . . Ze zag je twijfel. 
"Nou ja, we merken het vanzelf wel" zei ze. 
"Draai hem om!" Je werd op je buik gelegd en n van de meisjes kwam achter je zitten. Je voelde hoe er een tong in je anus drong en je kreunde hard. 
"De bazin trok je hoofd aan je haar omhoog. 
"Mond open!" De lul van de man drong in je mond. 
"Zo, en nu pijpen!" 
Je kokhalsde, maar dat scheen haar alleen maar geiler te maken. Je hoorde de man kreunen en vreemd genoeg wond je dat op! 
"Goed zo schatje, zo doe je het goed!" De stem van de bazin, bijna liefkozend nu. 
"Oke, genoeg!" zei ze. 

De lul werd uit je mond getrokken en opgelucht haalde je adem. Je was even bang geweest dat hij in je mond klaar zou komen. Maar wat er nu gebeurde bleek nog veel erger! De twee vrouwen pakten je stevig vast en je voelde hoe de man achter je kwam zitten. 
"Op je knieen!" 
De bazin trok je billen wijd uit elkaar en langzaam voelde je de lul in je kont dringen. Je schreeuwde dat je het niet wilde, maar je protest werd gesmoord doordat de bazin je mond tegen haar kut aan duwde. 
"Likken!" Je kon niet anders meer dan gehoorzamen nu. 
"Goed zo schatje, laat je neuken! Oh, wat kreun je lekker tegen mijn kut aan!"
De man begon langzaam op en neer te bewegen nu. Je werd geneukt door een man! De bazin haalde haar kut van je mond en kwam voor je zitten op een stoel. n van de meisjes kwam tussen haar benen zitten en begon haar te likken terwijl de ogen van de bazin strak op jou gericht waren. 
"Kijk me aan!" zei ze. "Zeg dat je het lekker vindt, zeg het!" 

Je kreunde dat het lekker was en vreemd genoeg was het dat ook. De man begon je af te trekken in hetzelfde tempo als waarmee hij je neukte. Je greep je vast aan de zijkanten van de bank terwijl je de bazin strak aan bleef kijken. 
"Laat hem spuiten", zei ze. 
"Hij heeft het verdiend!" 
Je zag hoe ze zelf ook klaar begon te komen, met de mond van het meisje dicht tegen haar kut aangedrukt. Toen hield je het niet langer en voor de derde keer kwam je wild en onbeheerst klaar. Je hoorde hoe de bazin ook klaarkwam en ook al was het niet jouw tong die dat veroorzaakte, je wist toch dat jij daar in de eerste plaats de oorzaak van was. Jij had haar zo geil gemaakt door je te laten neuken door een man! Je voelde hoe de lul uit je kont getrokken werd en je zag de man zich wild op n van de meisjes storten die hem zonder tegenstribbelen ontving. Ze kwamen gelijktijdig klaar, iets waarvan jij altijd had gedacht dat het niet bestond, maar na vanmiddag wist je wel beter en veel meer dan je ooit geweten had! Voorzichtig werd je overeind geholpen. De bazin zat weer achter haar bureau, alsof er niets voorgevallen was. Ze keek naar de twee vrouwen en de man, die goedkeurend knikten. 
"Je bent aangenomen. " zei ze. 
"Kun je maandag beginnen?"

 

 

0
9
0
6

6
4
7
7
8
8
8

M
R
S.

M
I
S
T
Y
 

Hoe dichtbij durf jj te komen?
 

back to HeXX-page

 

eXTReMe Tracker