Sushi

Zoutig smaakt het zachte kunstig in elkaar gestoken stukje lekkers dat ik van je handpalm eet. Je uitnodiging om sushi te komen eten heb ik niet afgeslagen. Hoewel ik had verwacht dat we dat buiten de deur zouden gaan doen, in een te duur Japans restaurant, staat deze variant me ook wel aan.

We zitten genoeglijk in kleermakerszit, tegen over elkaar op het grote bed. Het raam staat open, het na zomerse licht valt binnen. Bomen ruisen, vogels fluiten in de tuin. Zacht, heel zacht klinkt muziek uit de stereo. Instrumentaal, licht klassiek. Het maakt me dromerig en een beetje euforisch. Op het tafeltje naast het bed staan twee kleine kommetjes sake.

Bij binnenkomst heb je me genodigd om me te verkleden. Na een snelle douche ben ik in de ruim vallende katoenen ochtendjas geglipt. Zwart is hij met mooi helder gekleurd borduurwerk. Zelf loop je nu ook in een dergelijk kledingstuk. Het voelt comfortabel en koel.
Je praat, ik hoor je maar ik registreer alleen de klanken, niet de woorden. Ik ben nog wat onwennig.
Een volgend stukje exotique wordt me aangeboden. Van tussen je vingers neem ik het hapje aan. Ik kauw en proef het aandachtig. Koel, zoutig en verrassend zacht smaakt het.
Je biedt me je vingers. Duim en wijsvinger blijven voor mijn mond zweven. Ik kijk ernaar. Als ik voorzichtig proef, kauw en slik. Ik lik met mijn tong langs je vingers. Die smaken al net zoals de Sushi maar dan 100 keer versterkt. Om beter te ervaren laat ik mijn lippen om je duim glijden en zuig hem zacht en warm naar binnen. Ik kijk op naar je ogen en zie dat je geconcentreerd naar mijn mond kijkt. Mijn tong glijd over je duim, zuigt er even stevig op en laat dan los. 
Je wijsvinger krijgt een gelijke behandeling. Je ogen en je mond lachen.

Ik kies zorgvuldig een volgend stukje kunstig verpakt rijst en vis, ik bied het je aan. Tussen duim en wijsvinger zoals jij bij mij deed. Als je hapt, hap je mijn vingers mee. Als ik terug trek pak je mijn pols en houdt mijn hand dichtbij je mond. Je slikt en likt en zuigt aan mijn vingers. Ik voel je tong zijde zacht glijden. Het volgende stukje leg je zelf op mijn handpalm en je eet het er met voorzichtige mond af. Je tong likt de binnenkant van mijn hand en ik voel de rillingen van laag onder in mijn rug traag via mijn ruggengraat naar mijn achterhoofd kruipen.

“Voel je, je lekker” vraag je, ik knik bevestigend en je duwt me achterover op het bed. Een van de wijde mouwen wordt omhoog gestroopt en een stukje oranje met wit gekleurd eten leg je omzichtig in mijn elleboog. Je mond gaat van mijn handpalm likkend en nibbelend naar omhoog waar je je etenswaar weer oppikt. Met gesloten ogen ervaar ik je tocht over mijn arm. Ik laat een beverige zucht als je, je doel bereikt hebt. Even kijk ik naar je maar je hebt geen erg. Druk doende het volgende stukje een plek te geven. Je knoopt de ceintuur van de ochtendjas los en legt deze open.
Even zie ik je ogen over mijn lijf glijden dan komt je hand terug. Je hand volgt mijn been van mijn voet naar boven, over mijn knie, heup, buik, borst en eindigt met een stukje vis in saus op mijn kin. 
Dan gaat je mond dezelfde weg. Alle druppels saus moeten zorgvuldig worden weg gehaald voor je, je stukje vis mag opeten……..
Voet: kus, scheen: kus, knie: kus, dijbeen: kus, buik: kus………...
Tussenstop bij mijn navel. Daar is geen saus: ik weet het zeker, hoewel ik het niet kan zien, maar je tong moet er wel even in. Dan verder omhoog;
Borst: kus, tepel: tanden, sleutelbeen: kus…………..
Je grijnst dichtbij en hapt de vis van mijn kin. Ik kijk naar je kauwende mond en wacht tot je ook mijn kin hebt schoon gekust. Alles doe je traag, bedachtzaam en met overgave. Als mijn kin schoner is dan hij was voor ik als bordje ging dienen kus je warm en voorzichtig mijn mond. Lippen raken elkaar, zacht. Ik voel je adem op mijn wang, ik voel je tong over mijn lippen. Ik geef je traag mijn tong. Zacht verkennend, zout van smaak, zoet van gevoel. We raken elkaar niet aan. Slechts monden, lippen, tongen die contact hebben.
Dan verbreek je het contact en ga je op een afstandje naar me zitten kijken. We praten niet, we kijken alleen maar naar elkaar. Hoofd, ogen, mond, oren, oorlel. Blote hals, stukje borst, borsthaar zie ik. Blote handen, blote benen, terug naar je ogen. Ogen die strelen mijn lijf. Het voelt warm en zacht en prikkelend.
Ik ga overeind zitten en doe geen moeite mijn jas dicht te knopen. Kijk maar, het streelt en heelt mij als je kijkt. Ik schenk sake bij en voorzichtig pak je hem aan. We drinken samen. Ik glimlach naar je en je lacht terug.
‘Lekker he?’
‘Ja!’ klinkt het hartgrondig.
Ik voel me super relaxed en op mijn plaats. Nergens ter wereld zou ik nu beter passen als hier bij jou. Op dit bed met ons eten en ons drinken onze opwinding en ons genieten.
‘Hoe voel je je?’
‘Heet’
‘Sake’  *Glimlach*
Ik kruip naar je toe, knoop je jas los en duw je achterover. Stukje sushi in mijn hand. Ik leg het tussen je navel en je pik. Ik zit aan je voeten en kijk naar je lijf. Ik zie je, tot mijn genoegen, reageren. Ik heb geen saus gemorst maar wil je wel dezelfde behandeling geven als ik zojuist kreeg. 
Ik proef je tenen een voor een, je wreef, kijk even naar je op. 
Je ogen dicht, je mond lacht iets, mijn doel gaat inmiddels schuil achter je erectie. 
Enkel......., scheenbeen......., mijn hand beroert even licht je knieholte. 
Knie en door naar boven. 
Dij.............., heup..............., zonder je stijve te raken lik ik je ballen, zuig erop en ga daarna door naar mijn etenswaar. Ik leg mijn oor op je navel, staar naar je fiere pik terwijl ik mijn ‘beloning’ op eet. Je hand voel ik zacht op mijn hoofd neerdalen. Ik voel je vingers strelen door mijn haar, over mijn oor: zacht, warm en liefdevol.

Dan verandert je hand, je aanraking; dwingender, eisender. Je dirigeert me naar je geslacht.
Je 'eis' doet me rillen en kreunen in een opwelling van gevoel aan overgave en lust.
Ik weiger om direct aan je 'eis' gehoor te geven. 
Twee sterke mensen die een simpel lustvol spelletje om de macht spelen........
Je kreunt, grijpt me bij mijn haar en ik hoor een niet mis te verstaan:
‘NU!’
Het geluid komt binnen via mijn gehoor, dendert door mijn zenuwbanen, om als een hete om zich heen grijpende bal emoties, in mijn kruis tot ontploffing te komen. Ik hoor mezelf onbeheerst kreunen als ik je diep in mijn mond laat glijden en jij me, mijn hoofd vast houdend, neukt. Onbeheerst en hard. Harde handen. Harde hete geluiden. Ik ben niets dan lust, overgave en genieten. 
Het windt me op. Je geluiden, je plotselinge onbeheerstheid, je najakkeren van genot.
Je handen laten mijn hoofd los, je dwingt me, me naar je toe te keren.
Ik voel een vinger tegen en in mijn anus duwen, ik voel je tong over en tussen mijn schaamlippen en clit glijden. Razende opwinding door mijn aderen en zenuwbanen. Ik wil je hebben. Hard en heet en onbeheerst. Mijn mond om je stijve, mijn handen kneden en knijpen je ballen, mijn tong proeft je vocht. Mijn oren registreren jouw gekreun en het mijne.
‘STOP!’
Je bevel gaat gepaard met een harde kneep in mijn billen. Je duwt me van je af en voor over. Je stapt van het bed af, zet je tussen mijn benen, pakt mijn heupen en stoot hard in een keer door diep in me. Dan houdt je even stil. Je buigt voorover. Ik voel je warm tegen mijn rug. Je handen grijpen mijn borsten en knijpen mijn tepels. 
Ik kan niets anders doen dan ademloos vragen me te neuken. Je handen kneden en knijpen harder en ik smeek je mij te neuken…....

Je zet een hand tussen mijn schouderbladen, duwt me voorover, met mijn hoofd op het bed en begint te stoten. Ik kom je tegemoet: met mijn lijf, met mijn lust, met mijn genieten, met mijn geluid. Een hand dwingend op mijn rug, de andere klemmend om mijn heup. Mijn hoofd op het bed, mijn hand tussen mijn benen. Ik wil klaar, mijn god wat wil ik klaar........... 

Lust, verlangen en opwinding gieren door mijn lijf. Hoger en hoger zweep jij mij, ik mezelf, jij jezelf en ik jou op. Hart tegen hart gaat het. Hard, harder, hardst ik hoor mezelf kreunend vragen om meer, om verlossing en op het moment dat ik kom, dat mijn emoties, opwinding en lijfelijk gevoel een uitweg vinden in een overweldigend orgasme, voel ik je stoten en terug trekken op mijn ritme. Ik kom en blijf komen, hete golf op, hete golf door mijn lijf. Tot het stilaan weg ebt, traag en na trillend blijf ik je voelen. Ik hoor en voel je kreunend over me heen zakken. In jou moment van gelukzalig genietend genot. Je gewicht duwt me plat voorover,  je ligt op mijn rug en tussen mijn benen, je mond in mijn nek. 

Zwaar en uitgeblust. Loom, intens gelukzalig en tevreden voelt het.
Je stoot nog wat plagend na en lacht zacht in mijn oor.

‘God dat was lekker’
‘Geheel tot je dienst’ 

©2003 de_HeXX

Stuur de_HeXX uw reaktie: She likessssssssssssss it! ...... a lot!

 

back to HeXX-page