Te leen; alltoy{D} :door Desire.

Voor mij op de grond zit mijn sub. Mijn voeten rusten op zijn blote boven benen, zijn handen strelen en warmen mijn voeten. Rustig en in zichzelf gekeerd. Afwachtend, zonder enig uiterlijk kenmerk van spanning.
Ik ken mijn sub; ik weet dat het uiterlijke schijn is. Hij is rustig nu, in zichzelf gekeerd, introvert, maar de minste aanwijzing van mij zal hem uit zijn soezerige rust halen en alles 'op scherp' zetten om mij tegemoet te komen.
Even glijden mijn gedachten terug naar hoe we zover zijn gekomen. De kennismaking, gesprekken. Ontdekken, aftasten, zoeken. Samen worstelen met emoties, gevoelens, vooral met die van jezelf, soms ook met die van de ander.
Hij is mijn toegewijde sub, slaaf, slet. Omdat hij dat wil en omdat ik dat wil. Ik wil hem als sub, slaaf, slet. Mijn lustobject, mijn spele-ding, mijn plezier, mijn genot, mijn vreugde, mijn hoogte punten, mijn ervaren. Hij vult het in, omdat ik het hem heb geleerd en omdat hij het leren wilde.
Ik kijk naar zijn hoofd, gebogen, in gedachten. Rust en vrede straalt hij uit. Overgave, toewijding, dienstbaarheid. Ik wiebel met mijn grote teen en zijn hoofd schiet omhoog. Ik kijk hem aan en zeg hem: "lik me".
Zonder enige blijk van emotie schuift hij naar voren, legt mijn benen over zijn schouders en duwt zijn gezicht in mijn warme kruis. Bedreven zacht voel ik zijn tong over mijn schaamlippen glijden. Ik zucht, leg mijn hoofd achterover, duw mijn bekken naar voren en sluit mijn ogen. Bedreven, zonder aarzeling zoekt en vind zijn tong mijn gevoelige plekjes. Diep, hard, zacht, vlinderlicht en snel……..
"Trekken" geef ik als commando. Direct voel ik zijn aanrakingen veranderen van intentie. Was het eerst routineus werk, nu komt er gevoel en passie bij. Zijn dienstbaarheid en passie neemt toe met het groeien van zijn eigen genot. Hij likt en trekt zichzelf af.
Ik laat mijn handen door zijn haren glijden en trek hem dichter in mijn kruis. Ik kan het niet nalaten hartgrondig te kreunen als hij mij met de precisie van een boogschieter exact op de juiste plaatsen in het juiste tempo weet te raken.
"Maak me klaar!" zeg ik je. En bijna onmiddellijk voel ik de wereld onder me wegzakken. Exact getimed, geoefend, getraind, afgericht, totaal op mij ingesteld. Zonder enige aarzeling kan hij mij een orgasme bezorgen waarbij hemel en aarde mij vergaan. Heftig kreunend en krampend trek ik aan zijn haar. Dichter, dichterbij wil ik je voelen. Laat me komen…….. god laat me komen en blijven komen…..
Langzaam kom ik terug. Mijn voeten staan weer op je blote boven benen.
"Heb ik gezegd dat je mag stoppen met trekken?"
Je veert omhoog en begint je weer af te trekken. Ik kreun vergenoegd en goedkeurend.
"Ik wil je geil, geil en klaar voor gebruik, haal wat te drinken voor jezelf, voor mij en stop vooral niet met trekken".
Je staat op en ik zie je rondscharrelen. Een hand aan je pik, de andere gebruik je om drank te verzorgen. Ik kijk en blijf kijken. Al je bewegingen volg ik nauwgezet. Ik weet dat je het verrukkelijk vind als ik kijk. Ik weet hoe je opwinding blijvend tot een hoger niveau stijgt als je wordt bekeken, gecommandeerd, als de controle over je lust wordt overgenomen.

Ik pak mijn drank van je aan en zeg je: "neuk me".
Zonder woord spreid je mijn benen en duw je je stijve pik in mijn opgewarmde vochtige verlangende kut. "Neuk me klaar, zonder dat jij komt".
Je kreunt, wacht heel even en begint me dan in een traag tempo te neuken. Ik kijk naar je, mijn hoofd doet nog niet mee. Mijn lijf ervaart je voorzichtige stoten. Het voelt goed, warm, lekker, vertrouwd. Ik ben geil, jij bent geil. Ik kom straks klaar, jij niet. We weten het allebei.
Ik laat mijn hand tussen onze lijven glijden. Er is ruimte genoeg. Ik speel met mijn clitje zodat mijn hoofd ook weer mee gaat doen. Langzame trage golven van genot komen soepeltjes aangerold door mijn lijf. Eerst kalm kabbelend. Dan steviger, overtuigender, harder. Ik hoor mezelf kreunen, opwinding, verrukking, overwinning………..
Ook nu ken jij mijn tempo. Je versnelt en vertraagd in het juiste ritme. Je plaagt me. Je rekt mijn genot, je rekt mijn opwinding, zoals je straks ook mijn orgasme zal rekken. Mijn ademhaling versnelt, jou tempo ook, mijn kreunen worden ongecontroleerd en heftiger, jou tempo ook. Mijn vingers spelen met mijn clitje, je pik schuift in en uit……………..
"oh…… help me…." Zeg ik je….. en met een paar simpele doeltreffende stoten help je me over de drempel van mijn orgasme heen. Stoot op golf, op stoot op golf, op stoot op golf…… eindeloos lijk ik te blijven vallen. Je kent mijn genot als of het, het jouwe is, je kent de kenmerken van mijn orgasme alsof het, het jouwe is. Je weet hoe het te rekken, te intensiveren, ultieme dienstbaarheid……

Ik ontspan. Jij trekt je terug op je plek op de grond. Mijn voeten weer op je blote boven benen. Even zitten we zo, drinken we wat.
Ik kijk naar je. "Ga staan en trek je af!". Je gaat staan, trots en rechtop. Pik vooruit. Je trekt je af en laat je bekijken. "Ik wil dat je klaarkomt in mij"
Je reageert amper maar ik zie wat je woorden met je doen. Je mag niet vaak klaarkomen. Je moet dienstbaar en onderdanig zijn. Verlangen en lust bewerkstelligen ultieme dienstbaarheid.
En dat is wat ik van je verlang. Je bent er voor mij: voor mijn genot, mijn lust. Het jouwe is daaraan ondergeschikt. "Ik wil dat je klaarkomt in mij, daarna zal ik met je praten".

Ik keer me om en biedt je zo mijn lijf. "Ik wil dat je klaarkomt, maar alleen op mijn commando". Je gaat achter me staan en duwt je pik bedachtzaam bij me naar binnen. Ik grom en kreun. Ik vind het verrukkelijk als je mij op deze manier gebruikt. Je stoot traag. Je bent tot het uiterste gespannen. Je wilt absoluut niet komen zonder dat je daar toestemming voor hebt het doet je trillen van zelfbeheersing, van concentratie. Om het je lastiger te maken kom ik je bij iedere penetratie tegemoet zodat je diep in mij doorstoot. Ik geniet van je lijf. Je krampende handen op mijn heupen, je hijgerig heftige ademhaling, je merkbare problemen.
Ik geniet nog even van je zelfbeheersing, van je toewijding, van het spel dat we spelen.
"Neuken en spuiten!"
Weg is je zelfbeheersing, ongecontroleerd heftig stoot je in mij door. Je kreunt, hijgt en laat je helemaal gaan. Ik voel, hoor, ervaar je orgasme heftig en compleet. Je stoot en stoot….. tot je, je compleet los boven op me laat zakken. Even lig je zo na te hijgen, dan rol je van me af en trek ik je naast me.
Even rust, even samen zijn, even dichtbij elkaar………..

"We gaan een stap verder" zeg ik je, "ik ga je uitlenen".
Stil lig je tegen me aan.
"Je bent van mij, je blijft van mij en anderen mogen je gebruiken".
"Je bent mijn: sub, slaaf en slet en daar gaan we een dimensie aan toevoegen: je gaat vanaf nu ook mijn hoer worden………."

Desire wenst haar sub uit te lenen.
Als U alltoy{D} wilt gebruiken reageer dan naar:

   
Desire

back to HeXX-page

 

 

 

 

eXTReMe Tracker