Als gast....

Uiterlijk ontspannen leun ik achterover in mijn stoel. Het licht is gedempt,  er klinkt muziek. 
De omgeving is nieuw en sfeervol. Ik volg de rechterhand van de man voor  mij. Traag glijdt de hand over de holgetrokken rug van een vrouw.  Liefdevol daalt zijn hand van haar schouderblad naar haar middel en haar  billen. Een vettig oliespoor op haar huid achterlatend. De zachte geur van amandelolie bereikt mij.  Zij laat haar hoofd hangen als hij haar billen warm kneed en streelt. Af en  toe laat hij zijn hand tussen haar benen glijden en verwarmt en streelt zo  haar kruis. 

Als in een automatisme duwt zij haar billen dan omhoog wat mij een fraaie blik geeft op haar ronde billen en zijn arm er tussen. Ik kijk naar zijn rug. Schouders, armen. Ik voel me tevreden: mooie armen.
Hij buigt zich voorover en laat zijn tong van tussen haar schouderbladen, de lange reis over haar ruggengraat naar haar billen maken.
Vervolgens likt hij een warm nat spoor tot tussen haar billen tot waar hij niet verder kan.
Ik staar er gebiologeerd naar. Als hij stopt, omdat het pad ophoud, kijkt hij traag op en zoekt mijn ogen. Scherpe donkere ogen, ogen die alles zien. Ik kan niet meer weg kijken. Zijn blik boort, via mijn ogen, in mijn ziel. Ik zit doodstil en wacht tot het gevoel van schrik, verrukking en opwinding weg zal trekken.
Hij lacht heel even, stilletjes en wijdt zich weer aan zijn dame.
Zacht fluistert hij wat woorden in haar haar, achter haar oor. Neemt haar oorringen tussen zijn lippen trekt en likt eraan. Daalt daarna af, via haar nek, arm naar de binnenkant van haar elleboog.

Ik kijk en kijk, durf me niet te bewegen. Alsof beweging de betovering van het schouwspel voor me zal doen laten oplossen. Hij vraagt haar iets. De woorden ontgaan mij. Ze knikt en vraagt mij: "jij ook?"
Ik knik bevestigend, al heb ik geen idee waar ik 'ja' op zeg. Hij staat op en loopt weg, zowel zijn dame als ik kijken hem na. Daarna kijkt ze naar mij en zegt me uitnodigend:
“Doe iets uit en kom erbij?”
Ik sta op en ga naast haar zitten op het zwarte van het oneindig grote bed. Ik lach een beetje onzeker en voel me warm en opgelaten.

Trots, naakt en mooi stapt hij terug de kamer in met drie nieuwe drankjes.
Hij zet ze neer en zonder een woord begint hij de knoopjes van mijn blouse los te maken. Ik staar weer gebiologeerd in die ogen. Als mijn blouse los is duw hij me achterover en begint met de knopen van mijn spijkerbroek. Mijn string gaat gelijk met mijn spijkerbroek uit.
Daar is die lach weer; een trage glimlach en ik voel de ogen van je dame over me heen glijden. Ze trekt iets aan mijn schouders waaruit ik begrijp dat ik moet gaan zitten. Mijn blouse verdwijnt en warme handen maken mijn bh los. Het voelt als bevrijding en met een verheerlijkte zucht laat ik me achterover
vallen.

“Welkom in ons midden” zegt hij lachend en vier handen strelen en bewerken hard en zacht mijn borsten en tepels. Monden, tongen, handen overal. Het voelt als veel en complex maar ook heel erg lekker en opwindend.
“Genoeg” zegt hij ineens, vraagt zijn dame wat op te schuiven en duikt tussen ons in op het bed en zegt ons simpel: “mijn beurt”.

Een ruime hoeveelheid massage olie op zijn rug en onze handen er door heen. Allebei nemen we een kant van dit mannenlijf voor onze rekening. Heel precies worden alle spieren, plekken, stukken huid aangeraakt. Van vingertoppen tot tenen. Af en toe raken onze handen elkaar, soms per ongeluk en soms bewust met opzet. Aanraken en ervaren…….
We buigen naar elkaar toe en onze monden en tongen raken elkaar terwijl onze handen elkaar zacht blijven strelen. Het mannenlijf tussen ons in beweegt en keert zich om. We kussen door, genietend van elkaar en van het idee dat we zo nauwlettend in de gaten worden gehouden.
Ik voel een hand laag op mijn rug, warm en prikkelend.
We laten elkaar los en concentreren ons weer op het mannenlijf. De andere kant moet ook: ingevet, aangeraakt en opgewarmd worden. Terwijl zijn dame hem plagend tong zoent en steeds weer iets terug trekt, concentreer ik me op zijn fiere erectie. Ik laat mijn handen over zijn ballen glijden en hoor hem diep kreunen.
Traag streel ik door: benen dijbenen, middel, heupen, ballen en harde pik. Zijn eikel, bloot en diep rood, vraagt om mijn tong en met genoegen laat ik hem erom heen glijden. Zijn heupen bewegen onbewust en ik laat mijn mond over dit stukje man glijden.
Dit keer kreunt hij in een combinatie van pijn en genot. Terwijl ik zijde zacht mijn tong over en langs zijn pik en eikel laat schuiven pijnigt zijn dame, al tongzoenend, zijn tepels door ze te draaien. Even spelen we zo door.
Als ons onderwerp van onze handelingen al te enthousiast gaat reageren trekken we terug en wijden we ons weer even aan ons zelf. Niet dat onze heer daar bezwaar op maakt.
Hij kijkt, geniet en streelt ons over rug, buik en borsten.

De dame tegenover me pakt mijn hoofd, kust me nog een keer warm en hartstochtelijk en gaat dan schrijlings over haar heer heen zitten. Ik zie hoe ze zijn stijve pakt en hem bij haar naar binnen leidt. Traag laat ze zich over hem heen zakken terwijl ze hem diep in zijn betoverend donkere ogen kijkt. Zijn handen liggen op haar heupen als ze heel langzaam op en neer beweegt over zijn erectie. Ik buig me iets voor over en zoek met voorzichtige vingers haar clit om hem zachtjes in haar tempo te stimuleren. Geboeid door het aanblik blijf ik hun tempo volgen. Ze hebben niet veel nodig. Mijn hand blijft haar strelen en masseren terwijl mijn mond afwisselend die van hem en haar zoekt en vindt.
Heftig kreunend kussen ze elkaar als ze, kort na elkaar, een heftig orgasme beleven.
Even is er rust nu. Ik lig op mijn zij en kijk naar het stel dat warm en liefdevol tegen elkaar aanligt. Zachtjes genietend van de emoties, het gevoel.
Dan glijdt zij van hem af, kust mij kort en duwt me op het bed. Haar zachte handen strelen en aaien mijn borsten, terwijl hij zijn hoofd tussen mijn benen stopt, om met een snelle, stevige tong mijn clit te bewerken.
Direct is de wereld weg: heftige schokgolven van genot schieten door mijn lijf. En als ik hartstochtelijk kreunend een tintelend orgasme voel komen sluit haar mond weer over de mijne en word mijn geluid gedempt in haar warme zoekende mond.
Hard en heftig kom ik klaar als zijn tong mij het laatste zetje geeft. Gevoel en emoties komen schokkend en trillend door me heen, tot de laatste golf traag weg trekt en me warm en loom achterlaat onder vier zachte liefhebbende handen.

Slaap……. Iemand haalt ergens een dekbed vandaan en intens tevreden kruip ik tegen het warme mannenlijf, waar ik aan de andere kant een zacht vrouwenlijf voel.

©2003 de_HeXX

Stuur de_HeXX uw reaktie: She likessssssssssssss it! ...... a lot!

 

Gezocht: tweede vrouw voor een intiem spel met drie, reageer via mail

 


back to HeXX-page