Voor mij alleen door: Natasja

Eindelijk is het dan zover, eindelijk heb ik je een avond helemaal voor mezelf.
We zijn al weken mondeling bezig geweest te proberen te bedenken wat we allemaal zouden kunnen doen maar op de een of andere manier doet alleen al de spanning van het wachten al die woorden teniet.

Ik verwacht je pas rond een uur of 11 thuis, je hebt dan wel gezegd dat je rond 12en hier zou kunnen zijn maar ik ken je langer dan vandaag, je gaat alles op alles zetten om eerder weg te kunnen.

Alles is klaar voor je, ik ben net uit bad, ik had je net nog even aan de telefoon en het feit dat ik voor jou in bad mezelf glad had geschoren en me daarna vrij uitgebreid heb in gesmeerd met amandelolie wind je op, ik vraag je of je casper, jouw heerlijke lid, even kort wilt aanraken en je even, heel kort, voor te stellen dat ik naast je zit en hem streel.
Je doet het en terwijl ik je de opdracht geef hem even de ruimte te geven hoor ik het zachte geluid van jouw rits die naar beneden gaat.
Je kreunt even, ik vermoed dat je hem met je hand hebt omvat, nu vraag ik je om jouw eigen hand nat te maken met je mond om hem vervolgens weer om casper heen te leggen en je voor te stellen dat het mijn mond is.
Je gaat te snel, dus…..je moet weer stoppen, nog een kwartiertje en dan ben je hier.
Nadat ik mezelf ervan verzekerd heb dat je gedaan hebt wat ik je vroeg hangen we op, nog even een paar kleine dingetjes doen….

Het laatste kaarsje is net aan als ik de sleutel in het slot hoor, even mijn kleding recht trekken (voor zover ik iets aan heb dan) waarna ik naar de keuken loop om wat te drinken voor ons in te schenken.
Niet lang daarna sta je achter me en zoent me in mijn nek, "wat ruik je weer lekker" fluister je terwijl je met je hand zacht over de stof van mijn satijnen nachthemdje strijkt.
Ik draai me naar je om, jouw hand zakt iets, raakt heel zacht de bolling van mijn billen en blijft daarna rusten op mijn heup terwijl ik mijn armen om jouw nek heen sla.
Je kijkt me eerst alleen maar aan, "eindelijk schatje, eindelijk heb ik je weer eens een hele nacht voor mezelf."
Jouw gezicht komt langzaam dichterbij, je handen liggen nu beiden op mijn kont en terwijl je me begint te zoenen trek je me dicht tegen jouw onderlichaam aan.
Je wilt me net op het aanrecht zetten als ik je herinner aan die film die we nog niet gezien hadden..
Je mompelt wat, bent duidelijk nog steeds van plan me op die aanrecht te krijgen maar ik weet precies waar dat gaat eindigen dus…ontwijk ik jouw zoekende handen en mond.
Terwijl ik naar de kamer loop voel ik hoe je me nog even aanraakt, probeert vast te grijpen maar het lukt me de videorecorder te bereiken en hem aan te zetten.
Kort daarna zitten we naast elkaar op de bank, op de een of andere manier heb je je ontdaan van je kleding, slechts met je overhemd aan kijk je me smekend aan, ik zie dat casper al meer dan wakker is, en smeekt om aandacht.
Op de tv wordt een vrouw inmiddels door een andere vrouw oraal bevredigd, ze heeft het zo te zien heel erg naar haar zin.
Ik zie aan je dat dit alles je opwind, ik buig me voorover en neem casper in mijn mond, mijn hand ligt onder mijn mond, hou je stevig vast terwijl ik plagerig mijn tong over het topje van je eikel laat gaan.
Je kijkt afwisselend naar de tv, naar mij, jouw handen woelen door mijn haren, probeert me dichter bij casper te laten komen maar ik wacht nog even.
Terwijl ik je nog steeds een beetje plaag kijk ik ook even naar de tv, zie net hoe een man op het punt staat één van de vrouwen te penetreren.
Net op het moment dat we zien hoe hij zijn lid in haar schuift, neem ik jou helemaal in mijn mond.
Je hapt naar adem en kreunt als ik je vervolgens net zo snel weer loslaat.
Ik ben het een beetje zat, dus herinner ik je aan de andere plannetjes die we nog hadden.
De video gaat uit, de kaarsjes ook en ik loop voor je de trap op.
Echter, ik voel de tweede trede nog maar net onder mijn voet als ik jouw handen om mijn heupen voel.
Je trekt mijn lichaam naar het jouwe en niet lang daarna voel ik hoe je in me dringt.
Twee benen aan weerszijde van me, je komt nog dieper en harder in me en net als ik denk dat je klaar gaat komen trek je terug.
Na een tikje op mijn billen te hebben gegeven lopen we naar boven.
De slaapkamer is verlicht door wat kaarsjes en één lampje, en naast het bed staat een tafeltje met aan de ene kant al onze speeltjes en aan de andere kant een paar hapjes en een drankje.
Je gaat op het bed liggen, kijkt me aan, reikt je handen naar me uit en als ik ze vastgepakt heb, trek je me naast je.
Heel even nemen we de tijd elkaar te zoenen, jouw tong speelt een spel met het mijne…

Dan maak ik me van je los, pak de reepjes stof die op het tafeltje liggen en vouw de breedste zorgvuldig op.
"ohoh, wil ik dit wel?"
Ja hoor, dit wil je wel….vervolgens bind ik de doek om je hoofd, je ziet niets meer.
Dan de twee andere reepjes voor om je polsen.
Ik maak ze beiden stevig vast en maak de stukjes die over zijn aan elkaar vast.
Een beetje warm wordende olie op mijn hand, je ligt op je rug als ik je begin te masseren…
Je klaagt een beetje over de hitte op je huid, je hebt het al zo warm maar gelukkig heb ik daar een hele goede remedie voor.
Een ijsblokje hou ik in mijn hand en door de warmte ervan druppelt er vocht op je buik.
Dan leg ik hem er rechtstreeks op, laat hem naar beneden glijden, komt niet op de meest gevoelige plekjes maar wel heel dichtbij…
Als het klontje helemaal gesmolten is neem ik een grote slok van mijn likeurtje, kom half op je zitten en laat een klein straaltje op jouw lippen lopen.
Je likt het op…

Daarna kus ik je, maar als jij je mond open doet om mijn tong te verwelkomen krijg je een slokje likeur van me.
Vervolgens zet ik het glas weer weg, klim iets omhoog zodat ik met mijn kittelaar vlak boven jouw mond zit, ik vraag je je tong voor me uit te steken en te proeven wat ik je voorschotel..
Vol overgave stort je je op mijn kittelaar, laat je tong even diep in me verdwijnen en weet me binnen de kortste keren op een vreselijke manier klaarkomen.
Dan moet ik casper nog even wat aandacht geven, ik zak weer naar beneden en neem hem zo diep mogelijk in mijn mond, zuig hem naar binnen, lik, trek en ga daarmee door tot je kronkelend smeekt of je me nog één keer mag proeven.
Okee, dat mag en nadat je me nog een keer hebt laten klaarkomen ben je de blinddoek en "handboeien" duidelijk zat.
Nadat ze verwijderd zijn duw je me een beetje ruw op mijn rug, met één knie spreid je mijn benen en komt ertussen liggen.
Dan……voel ik je snel in me glijden, snel, hard, diep neem je me….
Mijn hand leg ik tussen ons in, beweeg hem in het zelfde tempo op en neer als dat jij in me beweegt en niet veel later komen we op het zelfde moment kreunend klaar….
We kruipen dicht tegen elkaar aan en vallen even in slaap, niet te lang, we hebben nog veel te doen vannacht….

Reakties aan Natasja

back to HeXX-page