Zweet door: S

Niets is zo zalig als eens lekker te zweten.
Tijdens seks of andere sporten, in de sauna, op een broeierige zomerdag op het strand…
Maar écht het allerlekkerst is te zweten tijdens een live-concert bij een stevig swingende band in een poptempel!

Paradiso Amsterdam.
Mothers Finest deed onze hoofdstad aan. Ik had ze het jaar daarvoor al op een andere locatie gezien en van de eigenaar daar een zwart hemdje met opdruk gekregen. Meer hoefde ik dit keer ook niet aan, want het beloofde een snikhete avond te worden en het hemdje was lang genoeg om als jurkje te dienen.
In Paradiso zocht ik een plekje op het bovenste balkon, daar zou ik ongestoord kunnen genieten van de band en ik had alle ruimte om te swingen. Wachtend tot ze zouden beginnen keek ik een beetje om me heen. Het was al lekker druk. Rechts van me stond een uitgelaten groepje, voor me zaten wat mensen op de bankjes (ik kon me niet voorstellen dat ze bij zo'n band konden blijven zitten) en links van me stond een stel tegen de balustrade van de trap aangeleund. Hun houding trok m'n aandacht, ze keken verveeld langs elkaar heen. Haar gezicht stond chagrijnig en ongeïnteresseerd en ik zag dat ze haar mobieltje pakte en daar wat mee ging zitten doen. De man keek haar geïrriteerd aan en haalde z'n schouders op toen ze haar rug naar hem toekeerde. Het was een leuke vent, ruige kop met haar, mooie trekken, goed gebouwd. Al met al een lekker ding. Hij rechtte z'n rug en draaide zich van haar af en keek me opeens recht aan. Ik voelde me betrapt en een blos vloog naar m'n wangen. Hij gaf me een knipoog en een prachtige lach. Ik lachte wat schaapachtig terug en werd gered door de band die de eerste tonen van het concert inzette. Het licht dimde en alleen het podium was bont verlicht.

Ik ging direct op in de muziek en uit m'n dak. Na zo'n vier stevig swingende nummers volgde een voor mij wat onbekende ballad en ik ging even snel wat te drinken halen bij de bar. Ondertussen was ik al aardig nat van het zweet en m'n hemdje plakte aan m'n lijf. Boven op het balkon was het snikheet en ik voelde me lekker in m'n plakkerige jurkje. Ik voelde m'n tepels hard tegen de stof aan duwen, de muziek maakte me heet. Het viel me op dat die leuke vent er niet meer stond.. Het biertje was met twee slokken alweer op en ik had meteen spijt dat ik er niet direct twee had gehaald. De muziek klonk echter te opzwepend om mijn plaats weer te verlaten. Ik ging weer op in de rockmuziek.

Plotseling voelde ik dat er iemand achter me stond en ik draaide me om. Daar stond die leuke vent en hij keek niet naar het podium maar naar mijn lijf. Hij lachte en reikte me een flesje water aan en zei: "Heet?".
"Wie, jij?" was m'n snelle tegenvraag en hij keek me geil aan. "Komt door jou", zei hij schor in m'n oor en ik kwam zowat klaar van die ene gefluisterde opmerking.
Ik kon even geen woord uitbrengen en draaide me weer naar het podium.
Ik zette wel een klein stapje naar achter waardoor ik wat dichterbij hem kwam te staan, nog nét niet tegen hem aan. Ik begon me te bewegen op de muziek en ik voelde zijn handen op m'n heupen.

Toen omsloot hij m'n taille met één arm en met de ander pakte hij m'n linkerhand. Die draaide hij op m'n rug en pakte hem vast met z'n andere. M'n andere arm pakte hij ook en toen stond ik te swingen met m'n twee armen vast op m'n rug. Ik vond de dwang die ervan uitging zalig en deed geen moeite me uit z'n greep los te maken. Hij kuste me geil in m'n nek en vroeg momelend: "lekker?"
"Mmmm", was het enige dat ik stamelde.
Z'n vrije hand betastte m'n borsten, m'n buik en masseerde m'n venusheuvel. Ik draaide als een krolse kat onder z'n aanraking en duwde m'n billen geil tegen hem aan. Z'n hand schoof brutaal in m'n slipje en z'n vingers verdwenen tussen m'n drijfnatte lipjes. Hij vingerde me ruw en hield m'n armen in een knellende greep. Ik kon niet anders dan hevig klaarkomen en m'n kut kneep samen om z'n vingers. Hij trok me naar achterin de ruimte en duwde me tegen de wand. M'n armen hield hij met een hand boven m'n hoofd. Hij beet en kuste me, z'n vrije hand kneedde hard m'n borsten en hij kneep m'n tepels tot ze knoerthard vooruit staken. Ik kon weinig méér terugdoen dan m'n lijf naar hem toe duwen en hem likken en kussen waar ik maar bij kon. Hij tilde m'n been op, schoof m'n slipje opzij en duwde z'n keiharde paal hard bij me naar binnen. Hij stootte diep in me en tilde me toen helemaal omhoog met z'n handen onder m'n billen. Ik sloeg m'n benen om z'n heupen en ik kon eindelijk m'n handen gebruiken. Ik klauwde m'n nagels in z'n rug en dat maakte hem wild.

Hij likte en beet ruw in m'n borsten en stootte hard en meedogenloos z'n lul diep in me. Ik moest me aan een beugel aan de wand vasthouden toen ik een hevig orgasme voelde opkomen. Hij stootte en stootte en ik voelde de ene schokgolf na de andere door m'n hete lijf schieten. Al het vocht dat ik nog in me had zocht zich een weg naar m'n kut en ik spoot, spoot en bleef spuiten. Het geil liep in stromen langs m'n benen.

Ik kon niet meer denken en hing als een slappe vaatdoek tegen hem aan. Hij zette me op m'n benen en ik zakte op de grond. Hij liet me geen rust. Hij pakte me bij m'n haren en duwde z'n eikel tegen m'n mond. Automatisch opende ik m'n lippen en zoog hem naar binnen. Hij neukte me in m'n mond en ik ging mee met z'n tempo. Ik kon ook niet anders want als ik niet meeging trok hij me bij m'n haren weer in zijn tempo. Ik voelde me zalig gebruikt en zoog hem diep af.
Hij liet m'n haren los en genoot van de pijpbeurt die ik hem gaf. Met één hand om z'n paal, de ander om z'n billen, zoog ik hem in het ritme van de muziek: Stevig, hard en vooral doelgericht. Ik hapte een moment naar adem en z'n pik ontsnapte m'n mond. Direct spoot hij met een stevige straal z'n zaad recht in m'n gezicht. Ik hapte naar z'n eikel en ving het laatste beetje nog net op. Langzaam likte ik z'n pik schoon en hij veegde m'n gezicht af met het natte vodje jurk. De band speelde de laatste tonen van 'Burning Love' en ik zat uitgeteld op de vloer. Hij veegde een natte lok haar uit m'n gezicht, gaf me een hele lange zoen en met een knipoog liep hij van me weg.

Mail 'S.': essepop@hotmail.com

 


back to HeXX-page