Zwevend... door: mistique

Warme stralen water over haar lichaam, ze sloot haar ogen en genoot van het gevoel in haar lichaam. Nooit eerder had ze ervaren dat iets simpels als warm water zoveel genot kon schenken. Ze steunde tegen de muur van de douchecel, de kou van de tegels leek amper tot haar door te dringen, enkel de vibraties die ze door haar lichaam voelde gaan telden nu nog.
Een licht gevoel in haar hoofd, alsof ze steeds minder lucht kreeg, ze realiseerde zich dat het een combinatie was van één en ander maar ze voelde ook wat het deed met haar. Haar gedachten namen haar mee naar de verschillend sensaties die haar lichaam al uren had doorstaan, ze begreep niet dat ze het zolang had kunnen volhouden. Telkens weer had hij een manier gevonden om het vuur binnenin haar tot branden te brengen, telkens weer had hij het weten te blussen. Zijn stem, zijn handen wisten haar terug te halen wanneer ze zich voelde wegdrijven, zijn mond leek overal op haar lichaam warme brandende plekken achter te laten. Haar lichaam had geschreeuwd om meer, meer aanrakingen, meer strelingen, meer kussen. Het leek of in haar tepels bijna geen gevoel meer zat, maar zodra zijn mond of hand in de buurt kwam was het alsof haar lichaam vanzelf de warmte opzocht.
Het genot van de aanraking, de warme tintelingen die ze door heel haar lichaam kon voelen. Verder en verder voelde ze zich wegzakken in extase, puur genot, alsof haar lichaam enkel en alleen maar hiervoor was gemaakt.
Zijn tong speelde met haar schaamlippen, het was alsof hij in haar lichaam zat. Elke beweging van hem leek getimed en gericht enkel op haar, enkel om haar mee te nemen naar hoogtes waar ze nimmer was geweest. Ze voelde hoe ze vocht met zichzelf, haar lichaam wilde zich overgeven, maar haar geest wilde de controle houden. Iedere keer wist ze zichzelf te herstellen, had ze een manier gevonden om niet toe te geven aan de drang om zich mee te laten voeren. Maar de warmte van zijn aanwezigheid, de tederheid die uit elke beweging sprak maakte dat ze zich veilig en geborgen voelde. Van lieverlee was haar barrière verdwenen, enkel het genot was er nog. Zijn tong die diep bij haar naar binnen ging, ze kon niet meer stil liggen. Ze kon de wervelingen in haar lichaam niet meer volgen en er bleef niets anders over dan zich over te geven aan dit gevoel.

Het moment dat ze het laatste restje spanning uit haar lichaam liet verdwijnen zwol het orgasme aan. Een heel lichte tinteling, overgaand in een extase die door haar lichaam voer. Geen gedachten meer, geen spanningen meer alleen maar dat gevoel, het was alsof ze vloog.

Haar geest had haar meegenomen op een meest wonderlijke reis, ze voelde zich vliegen. Vanaf een afstand had ze zichzelf zien liggen, haar lichaam kronkelend van genot, de zorgzaamheid en warmte van de man die haar nauwlettend in het oog hield en op elke verandering van haar inspeelde.

 Ze zag zichzelf, de schoonheid van haar lichaam, haar ogen die zoveel uitstraalden dat het niet te verwoorden was. Terwijl ze vloog en dit alles zag voelde ze hoe haar lichaam trilde, hoe de golven van het orgasme haar meenamen, verder en verder…. Ze had haar handen naar zijn hoofd gebracht en het moment dat ze klaarkwam had ze hem naar zich toe getrokken. Ze zoende hem, een zoen vol passie en warmte, ze had zich helemaal aan hem gegeven.

Vanuit de verte waren de geluiden tot haar doorgedrongen, het was of ze weer terugkwam in haar eigen lichaam. Zijn strelingen voelden vertrouwd aan, het gaf haar een veilig gevoel. Heel lang had ze zo gelegen, eventjes was ze helemaal op, uitgeblust. Na een tijdje zo te hebben gelegen, zichzelf verstoppend in de warmte van zijn lichaam was ze weer helemaal terug op aarde gekomen. Hij had voorgesteld om te gaan douchen, de gedachte aan het warme water over haar lichaam had haar zover weten te krijgen. Ze wist niet meer hoe, maar het was haar gelukt om op te staan en naar de douche te lopen. Samen was hij met haar de douchecel ingegaan, een tijdlang had ze alleen maar tegen hem aangeleund. Nog nagenietend van alle tintelingen in haar lichaam. Hij had de douchekop genomen en liet het warme water overal over haar lichaam stromen. De warmte zorgde ervoor dat ze weer een beetje bijkwam.

Ineens voelde ze warm water langs haar schaamlippen stromen, direct reageerde haar lichaam, ondanks het vele water voelde ze de sappen uit haar lichaam stromen. Zachtjes had ze geprotesteerd, maar het was duidelijk dat haar lichaam een geheel andere taal sprak.

Opnieuw voelde ze hoe, eerst heel zwak later steeds heftiger, een nieuw orgasme opwelde. Ze moest steun zoeken tegen de muur, de koele tegels brachten even helderheid in haar hoofd, maar het warme water en de manier waarop haar lichaam reageerde namen haar weer mee.

Weer een reis, wederom voelde ze hoe ze werd meegenomen in een vlucht. Een vlucht ver weg van alles, alleen nog maar warmte, genot, de sensaties van haar eigen lichaam. Het druppeltjes warm water die langs haar borsten een weg omlaag zochten, zijn handen die haar lichaam aanraakten daar waar geen water kwam. Zijn kussen op haar mond, zijn tong, de smaak van water, de warmte van zijn lichaam tegen het hare, het vuur dat opnieuw oplaaide…

© Mistique

 

meer lezen van: mistique?
mail mistique

back to HeXX-page